AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
inlemekten pek konuşmaya zaman bıraktırmam bazıları argo vs baya sever onlara da uyum sağlarız
Şehvetli konuşmayı severim daha da azdırıcı laflar falan
Bağırmaktan/inlemekten vakti olursa buyursun
Bacım yaş olmuş 40 git tesbihini çek de yat haydi
Sen çek tespihini sana mı soracağım ne yapacağımı boş yapma uza
O menopoz sinirini bana boşaltma istersen
O süreçte değilim sen gelecekteki şanssız eşin için bu konuda biraz bilgilen
Şanssız da olsa bir eşim olacak. Ama seninle şanssız olmayı göze alan bile yok
Yok benim var hayatımda 13 yıldır hiç haketmedi
Hak etmediği belli. Sen olduğun için böyle bir hayatı hak etmemiştir
Yok canım benim seviyeme yukselemedi beni taşıyamaz herkes sende
Bacım ben seni niye taşıyayım. Seni taşırım diyip varlığını sana armağan edecek eşekler düşünsün
Hahaha tasiyamayanlar düşünsün ben kaybetmem kaybedilirim
Beni bilen çok iyi biliyor sen yorma kendini tamam mı
Taşımayı sırtta kucakta taşıma olarak demiyorum anlatmaya da gerek yok
Zaten bunu sırtta kucakta taşımak olarak algılayan zihniyet zaten 1 IQ dur onu geçtim de senin gibi biri için çok iddialı sözler bunlar. Kaybedile kaybedile yakantopa dönmüşsün geldiğin yerden herkes kaçıyor bana değmesin diye
Buna gülünür
Valla gülünür gülünmez bilemem artık. Ama sana tesbih şart
Sen mezarlıklari bı ziyaret et de ufkun açılsın sadece 40 yaş üzeri mi insanlar yatıyor bı farkına var milletin tespihini sorgulama kimin nasıl bı insan olduğunu bilemezsin Allah katında kim değerli bilemezsin kim nasıl ibadet ediyor kim ne kadar iyilikler hayır işleri yapıyor bı fikrin yok bence sözlerine dikkat et tamam mı çocuğum
Bunu söylerken ben senin günahkar bir insan olduğunu düşünerek söylemedim. Herkesin belli oranda Allah'a ihtiyacı var bunu hatırlatmak istedim. Tabiki insan her anında ölüme hazırlıklı olması gerek ama fizyolojik olarak yaşlı insanlar biraz daha buna yakın. Sen de bana söyle ben darılmam ki sen niye bunu kompleks yaptın anlamadım. Çocuğum demişsin bir de üst perdeden konuşmalar falan. Hadi bunu da yuttum
Haddin olmayan konulara karışmak cocukluktur
1 dk işim var yazacağım
Heh geldim. İnsanların uhreviyatıyla da ilgilenmek gerek bacım niye böyle düşündün ki şimdi. Bu çocuk çok şükür ne işler başardı. Milleti kendinden bezdirme SGK lı birini buldu mu baş nikahı gitsin
Evliyim oğlum ben bırak kendi SGK si benimkini de düşünüyor ben bezdirmem bezerim bezersem kapının önüne koyarım
Adama acıdım birazcık doğrusu bacım. Sen yine de tesbihle ilgilen sırf adam için. Benim işim gücüm var çok şükür sorun değil o da ama yani bütün güzelliklerin anası tesbih ondan dedimdi ben
Bilmiyorduk tesbihin önemini senden öğrendik 😏 adama niye acıdın dünyanın en şanslı erkeği o haberin var mı
Ne yönden şanslı mesela :) sende maskülenlik var
Erkeğin eril enerjisi yüksek olmayınca kadına o enerji geliyor ama farkındalığı yok bende her şey dört dörtlük anlatılmaz yaşanırım
hoş geldin diyerek söze başlıyorum. İnsanın kendini bilmesi de iyi tabiki. Kalbe kibir girmemesi için tekrardan tesbihi öneririm :) eril enerjiyi de bitirdiler maalesef erkekler prenses olmaya başladı
Hoşbuldum yavrum aslında hiç kibirli değilim
Yok ben olursa diye söyledim öyle diyorsan öyledir. Ne istediğini biliyor diyelim ona
Evlilikte kaçıncı seneniz inşallah
13 bitiyor tanışma şu bu derken 15 yıllığız bi 15 daha ister miyim asla
Eril enerjinin olmayışından dolayı mı peki
Günaydın bu arada
Günaydın enerjimiz tutmuyor bana yetersiz yanıma yakışmıyor yetmez mi bu nedenler
Buna diyecek çok şey var ama bir şey biliyorum. Kadın erkeği hor görmeye başladıysa evlilik kağıt üstünde devam ediyor demektir
Hor gördürmesin o da üzerine düşeni yapsın ben nasıl yapıyorsam karşılığını istemek hakkım
Sana bir soru o zaman. Seni diğer kadınlardan ayıran özellik nedir diye sorsam peki? Yani etrafımdaki kadınlar bu tür hareketi yapmaz evlilikte ama ben yaparım dediğin ne var?
Alpciğim kendimi anlatma gibi bir saygısızlığı kendime yapamam hiç mücevher satan kişilerin yüksek seslerini duydun mu ben anlatmam asla o kadar kolay değil
Gözümüz yollarda kaldı neredesiniz hanımefendi... Senin ne kadar değerli olduğunu bana anlatmanı istemiyorum kesinlikle hayır. Hani benim rutinim mı dersin adına ne dersin bilemiyorum ama en belirgin huyun ne oldu evliliğinde?
En zor zamanlarda ruhumla var olmak
Eşinin o halini gördüğünde kötü olup tabiri caizse koluna girip kaldırmak değil mi?
Aklına gelen bütün saf davranışlar
Saf kelimesi bana biraz manidar geldi doğrusu
Çok temiz art niyetsiz
Ama karşılık konusunda sanki biraz sorun olmuş gibi
Birazdan çok daha fazla
Yaranı deşiyor muyum?
Orada mıyız?
Yok canım alıştık artık
Yok yok öyle deme ben yine de senin yaranı deşmeyeyim. Her şeyin bir kuralı kaidesi vardır. Bir de gece gece bunu düşündürtmeyelim sana şimdi
😌😌
Tesbih çekeceğin şu vakit :)
Çok biliyorsun
Bak yine kızdı bak :) bundan sonrası şaka merak etme taşlama işi bitti. Beyaz bayrak kaldırıyorum sorun yok yani
🏳️🕊️ anlaştık
Anlaşmamıza sevindim. Ayrıca bazı konularda istişare yapacağım birini de tanımış oldum bu vesileyle
O olayla ilgili konuşmayı severim.
başlangıçta evety
Tabikide. Lezzet bilenler bilir o zevki :)
Hayir hic hoslanmam isime odaklanmayi severim
hayir ama konustururum
Evet
Severim
Duruma göre değişir ne konuşulduğuna bagli
Sevmem
Hangi esna da
Evett
Bazen
Yok öpmek daha iyi
Severiz
Evet sşkım