Cinsellik hakkında sohbet etmeyi, fikir alışverişini erkekler mi yoksa kadınlar mı daha çok sever?

Cinsellik hakkında sohbet etmeyi, fikir alışverişini erkekler mi yoksa kadınlar mı daha çok sever?

Ben çok severim. Cinsellik, fetişler, BDSM hayat tarzı hakkında sohbet etmeyi, değişik fikirler duymayı çok seviyorum. Özellikle de sohbet ettiğim kişinin hayal gücü çok kuvvetli ise ve yaratıcı fikirler veriyorsa o sohbetin tadına doyum olmuyor.
Erkekler sohbet yerine bunu tahrik unsuru olarak kuşlanmayı ister, kadınlar da kendilerini hint kumaşı sanıp bunda bile nazlanırlar.
İki olasılıkta yer almayan yetişkin bireyler cinsiyet ayrımı olmaksızın cinsel konularda sohbet etmeyi sever tabiki.
Okuduğum sn sade vs en açıklayıcı yorum 🙏
Cevap
79Cevap
Konuştuğum kişiyle konular cinselliğe gelmişse fikir alışverişi bağlamında konuşulur. Reele dökülecek olursa birbirimizin zevkleri, beğenileri, sınırları, olmazsa olmazları, hayalleri hakkında bilgi sahibi olmak iyidir.
Yani hayatımdaki insanla bunu konuşmaktan tabi ki geri durmam ama bir ayarı olmalı. Keyifli günler..
Sevdiğim adamla evet yoksa hayır aseksüelim kxjxj
sadece sevgilimle severim.
Severim ama her insan ile bu sohbetler edilmez.
Sanaldan ibaret tiplerle hiç olmaz.
Reel de görüşebileceğim biriyse evet doya doya konuşuruz.
Sinir olurum hele de buradaki erkeklerin çoğu sadece cinsellik konuşmak için siteyi kullanıyor. Hayır arkadaşım sen kimsin ben niye seninle özelimi konuşayım yok bakiremisin en son ne zaman seks yaptın falan fistan abazalar
Sen seviyo musun bende onu merak ettim o profil ne öyle kız 😂
Kocamla her daim 😎
Ya lütfen ama gerçekci olun
Dürtücü kelimler kullanılan devamında cinselliği açıkca konuşulabilen bi sohbet herzaman bi tık daha çekicidir
Sohbetin bütünü cinsellik olarak değil tabiki
Sürekli olmasada arada bir olunca severim. Onun dışında cinsiyet bazlı düşününce kadınlar hoşlandıkları erkeklerle, erkeklerde seksi buldukları kadınlarla cinsel sohbeti severler
Sexting yapmayı çok sewerim özellikle korona döneminde çok işime yaradı Ateşli bir partnerle harika oluyor
Sevgilimle cinsellik konuşmayı severim
Erkekler fazla sallar bir soktum 5 saat falan kızlarda süpürge sapı gibi olsun der 10 cm girince ağlarlar bu yüzden cinsel sohbet etmek saçma
Sohbetini sevmiyorum maalesef.
Fiziksel olan her zaman tercihim olmustur.
Zevk almak zevk aldırmak.
Kişiye daha fazla mutlu ediyor.
Erkek olarak kadınlardan öneri almayı severim. Ne anlatmak istediğimi anlıyorlar ve nokta atış fikirler sunuyorlar.
Çok severim, kadınlardan da seven çok ama erkeklerden daha fazla. Seksting olayını da sevmiyorım ama ergenlik zamanı çok severdim çok yapardım.
Gray-a'yım. Sevgilimle severim ama sexting değil, görüntülü ya da reel olmalı. Seviştikten sonra yan yana uzanıp sakin bir sohbet birbirini daha iyi anlama açısından iyi olur.
Bikeresinse burada mutfak fantezi si yapmıştım kadın kendinden geçti 🤣
Erkekler sever gibi duruyor ama kadınlarda sever elbette bende severim
Samimi durust ve guvenilir biri ise neden olmasin. Fakat birlikte olduğum bir kadini asla anlatmam
Her iki taraf da sevebilir merek ettiklerini isteklerini birbirlerinin sınırları olup olmadığını anlamak için sorabilirler bence
Aklı başında insanlarla evet damacanaya bile yürüyen adamla nasıl bir sohbet olabilirki
nerdeyse tüm sevgililerimle bazen yüzeysel bazende derin olarak konuşurdum
Hem tecrübe sahibi yapıyor hem heyecanlı oluyor
Cinsel sohbet etmek ile seks yapmak karıştırılıyor. Cinsel sohbet etmeyi, o konuyu normal şekilde konuşmayı fikir alışverişi yapmayı seviyorum
Severim ama kadınlar direk sanal sekse yöneliyor neremi yalarsın emmeye nerden başlarsın. Ya bi durun iki muhabbet edelim yok acelesi var hazırda bekliyorlar eli şeyinde
Cinsellik hakkında fikir alışverişi yapmayı severim
Ozel Konular özel kisiyle konuşulmalı
Ben sanal da cinsel sohbet etmeyi çok seviyorum, fakat yaş 40 oldu. Kime 40 ım desem hemen geri vites 😂
Sevdiğim adamla cinsel sohbet etmeyi evet severim.🖤
Cinselliğin sohbet edilecek bir tarafı yok yapiyosun zevkini alıyorsun bitiyor işte bu kadar, neyini sobhet edecez
para almadan konusmam 5 tane musterim var zaten
En güzel cinsel sohbet kendi sevgilinle oluyor
Ben çok seviyorum hem de bilmeğimi şeyle öğretiyor o yüzden meraklıyım
Her 2 tarafta sever, sevmiyorum diyene denk gelmedim
Evet hemde çok Cinsellik konulari hep ilgimi çeker sexting yapmakta cok güzel 🤩🤩
Sabaha kadar bu konu hakkında konuşabilirim orkidem 😂
Sevmem. Erkekler daha çok sever bence.
Severim.
Karşıdaki ateşliyse evet
Olgun kadınlarla bunu yapmaya bayılıyorum
Benim sohbetim hep böyle😂
Sevmem. Samimiyetsiz geliyor.
karşılıklı sevilir uyum olması gerek
Sarıyo ama seksting değil.
Severim elbette, ama herkesle yapılmıyor.
Yazismayi Çok da sevmiyorum
Cinsel sohbet etmeyi çok seviyorum.
Tabiki severim cinsellik konuşmayı
Sevmeyen varsa söyle bana
Eden yok ki kafayı yemek üzereyim
Yeri ve zamanında güzel oluyor
Tanımadıığım birisi ise hayir
cinsel seks konuşmam terbiyem müsaade etmez
Bazı insanlarla sadece ve sınırı aşmadan
Sevmem bunlar özel şeyler
Bunu herkes sever diye tahmin ediyorum
Evet