seks Denildiği Zaman Aklımıza İlk Gelen Şey Bencilliğimizdir. Yani zevkimiz, bazı erkekler var bir bayana karşı kibar olmasını asla beceremez bazı erkekler vardır ki duygularıyla sevişir Lakin benim gibide seks yaparken konuşmayı sohbet etmeyi sevenlerde var peki bu arkadaşlarımız burda mı?
sevdiğin kızı düşmanına vururmuşcasına gibeceksin. öyle naif gibi ön sevişmeler, dudağa küçük öpücükler kondurmalar değil, direkt konuya gireceksin. yunan gavuruna süngü saplarmış gibi sokacaksın yannanını. bütün ağırlığını yannanında toplayıp yükleneceksin. göbeğinle, kasığınla, daş*ağınla gibeceksin. kızın dıbına zulmedeceksin. m*melerini el yayı sıkar gibi sıkacaksın. domalttın ya mesela, saçlarını bileğine dolayıp asılacaksın,, kısrak gibi şaha kalkınca ensesinden ısırıp, kulaklarını yalayacaksın, züt yanaklarını ciğer gibi olana kadar tokatlayacaksın. ata biner gibi binip bütün nefesini keseceksin. darbeli matkap gibi dur durak bilmeden gibeceksin. hayvan gibi gibip kızın dıbına hükmedeceksin. intikam alır gibi gibeceksin ki senden değerlisi olmasın gözünde. hani yolda görürüz ya biblo gibi hatun yanında mal gibi 1 tip. bu hatun bu barzoda ne bulmuş deriz. anlatabildim mi?
Seks sırasında "Susadım çeşmeye varmaz olaydım" ve "bir taş attığım pencereye dık dedi" diye şarkı söylemeye bayılırım. Rock şarkı açıp bateriye tempo tutmak, Fıkra anlatmak falan da diğer hoşuma giden şeyler. :d
Öpüşmekte güzel lakin gözlemliyorum ki. İnsanlar seks sırasında ne konuşacaklarını bilmiyorlar konuşulacak şeyler seni ateşleyen şeyler olmalı işte o zaman duygusal seks yaşanır
Tatlı tatlı sohbet etmen gerekiyor derin derin fırtınalı bir havada yağmur yağarken dalgaların hırçınca sahibi duvarlara çarpmış gibi olması gerekiyor sohbetlerinin
@limonata8374 seks ile alakalı konusuyorsanız ne konustuklarınız belli olabilir lakin genel olarak yaşam tarzınızdan ya da mutlu oldugunuz süprizlerden mi bahsediyorsunız
En İyi Cevaplar