Cinsel Yaşam Cinsel soru sormaya çekiniyor musunuz? 0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Var böyle bi kitle Cinsel soru sormaya çekiniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlk başlarda evet sonra oranın fenomeni oldum 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Uzuuuun yıllardır burada cinsel yaşam fenomeniyim. Ne soru sormaya ne de sorulan soruyu cevaplamaya çekinmem. 0 0 Yorumla
Fttttttt Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Cinsel sorular sorula-sorula sitenin geldiği son durum ortada, keşke biraz çekinse soranlar 4 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Soruyoruz kaldiriyorlar. o yüzden fazla soru soramiyoruz 1 0 Yorumla
soulrenderr Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 9 ay aklıma gelmiyor burada okudukça öğreniyoruz aw "vay be bu da mı varmış aw" diyoruz 1 0 Yorumla
IslıBirAdam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 9 ay 1 tane soru sordum başka düşünmüyorum. Dünya'da fikrini alacağım insanlar bunlar değiller 😂 1 0 Yorumla
KumralFilinta Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Hayır, çekinecek bir şey görmüyorum. Gizliden yapacağıma açıkça merak ettiklerimi sorup düşüncelerimi paylaşırım. 0 0 Yorumla
Işıklight Takip Et Xper 2 Yaş: 24 9 ay Yok çekinmiyorum ama sitenin kendisi çekiniyor neredeyse her soruyu kaldırıyorlar 2 0 Yorumla
tuğrulefe Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Yooo soru sormaya çekinmem niye çekineyim nede olsa o da o da soru yani 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 9 ay Çekincelerim vardı ama doğru sözcükleri seçerek sorulabiliyor 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Cinsel soru sormayı sevmiyorum açıkçası ihtiyacım da yok soracağım bir şey yok zira 0 0 Yorumla
s KafiyeKırığı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Hayır çekinmiyorum. Ama tarzıma da pek uygun değil. 0 0 Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Hayır neden çekineyim ki sonuçta insanların bilgilerini öğrenmek istiyorum 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 9 ay Çekincem yok sormaya gerek duymuyorum henüz. Merak ettiğim bir şey olursa sorarım 0 0 Yorumla
Hasmakıneĺı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Trolculerin sorduklari yetiyor bizim sormamıza gerek yok 0 0 Yorumla
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı. Sormak isteyebileceğim bir şey yok ki. Bunca sene boşuna yaşamadık. 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bunların yorumları çok bilmişlik gibi, her kadını kendilieri gibi sanıyorlar 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çekinmiyorum. 2 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Cekinmiyorum ama ihtiyaç ta duymadım 1 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. böyle sözde fenomen adlı bilgisiz çok 1 0 Yorumla
Hsjdjdfgfg Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Senin soru sormana gerek yok ppn yeter dx 1 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Evet çekiniyorum. İmaj bozuyor 1 0 Yorumla
SeksDogaldir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 9 ay ben full şeffaf ve açığım bu konuda asla çekinmem ve çekinenleride anlamış değilim henüz 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır neden cekineyim ki 1 0 Yorumla
sentinustmofficial Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 9 ay ne çekinicem gayet normaldoğa da var cinsellik 0 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çekinirim ister istemez 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çekinmiyorum ama sormakla ilgilenmiyorum. 0 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Aynen. Anonim ancak.. 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne yetkisi olacakti ki 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evet çünkü abaza damgası yiyoruz 0 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Asla. 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Cekin mem 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. çekinmem 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hayır çekinmiyorum 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Çekinmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
İlk başlarda evet sonra oranın fenomeni oldum
Uzuuuun yıllardır burada cinsel yaşam fenomeniyim. Ne soru sormaya ne de sorulan soruyu cevaplamaya çekinmem.
Cinsel sorular sorula-sorula sitenin geldiği son durum ortada, keşke biraz çekinse soranlar
Soruyoruz kaldiriyorlar. o yüzden fazla soru soramiyoruz
aklıma gelmiyor burada okudukça öğreniyoruz aw "vay be bu da mı varmış aw" diyoruz
1 tane soru sordum başka düşünmüyorum. Dünya'da fikrini alacağım insanlar bunlar değiller 😂
Hayır, çekinecek bir şey görmüyorum. Gizliden yapacağıma açıkça merak ettiklerimi sorup düşüncelerimi paylaşırım.
Yok çekinmiyorum ama sitenin kendisi çekiniyor neredeyse her soruyu kaldırıyorlar
Yooo soru sormaya çekinmem niye çekineyim nede olsa o da o da soru yani
Çekincelerim vardı ama doğru sözcükleri seçerek sorulabiliyor
Cinsel soru sormayı sevmiyorum açıkçası ihtiyacım da yok soracağım bir şey yok zira
Hayır çekinmiyorum.
Ama tarzıma da pek uygun değil.
Hayır neden çekineyim ki sonuçta insanların bilgilerini öğrenmek istiyorum
Çekincem yok sormaya gerek duymuyorum henüz. Merak ettiğim bir şey olursa sorarım
Trolculerin sorduklari yetiyor bizim sormamıza gerek yok
Sormak isteyebileceğim bir şey yok ki. Bunca sene boşuna yaşamadık.
Bunların yorumları çok bilmişlik gibi, her kadını kendilieri gibi sanıyorlar
Çekinmiyorum.
Cekinmiyorum ama ihtiyaç ta duymadım
böyle sözde fenomen adlı bilgisiz çok
Senin soru sormana gerek yok ppn yeter dx
Evet çekiniyorum. İmaj bozuyor
ben full şeffaf ve açığım bu konuda asla çekinmem ve çekinenleride anlamış değilim henüz
Hayır neden cekineyim ki
ne çekinicem gayet normal
doğa da var cinsellik
Çekinmiyorum. Çekinmeyin.
Çekinirim ister istemez
Çekinmiyorum ama sormakla ilgilenmiyorum.
yo çekinmem, sorana da anlatırım
Aynen. Anonim ancak..
Ne yetkisi olacakti ki
Yo hayır
Ben cekinmem Ilgın var mı
Çekinirim
gerek duymuyorum diyelim
Evet çünkü abaza damgası yiyoruz
Hayır.
Evet çok hemde
Hayır çekinmiyorum
Asla.