Cinsel Yaşam Tek bir seçeneğiniz var! Sınırsız seks yapan kız mı hamarat kız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler9 ay Tamamdır Türk erkeklerinin Abaza olduğu tescillendi hepsi uçkurunu düşünüyor Tek bir seçeneğiniz var! Sınırsız seks yapan kız mı hamarat kız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sınırsız seks yapanı alırım yemeğide ben yaparım net 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Sınırsız seks tabiki yemeği dışarıdan söyleriz temizliği de insan tutarız 0 4 Yorumla Soran 9 ay Kadında para yok sen tutarsın dışardan sipariş edersin Yorumla Cevap sahibi 9 ay Para nedir ki şu devirde Yorumla Soran 9 ay Zenginiz galiba Yorumla Cevap sahibi 9 ay Zenginlik kişiden kişiye değişir bence senin zenginlik algına bağlı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay tatlım gibi giyinen heryerde sx isteyen istekli bir hayat kadını istiyorum 0 4 Yorumla aksnkddnmdnd 9 ay Genel eve git 😁 hayat kadını için Yorumla Cevap sahibi 9 ay @aksnkddnmdnd yoo sevgilim olacak genel ev ne ya iğrenç ayrıca ne demek istediğimi anlamsdım sanırım heryeri açık saçık gıyınen biri olsun istiyorum Yorumla aksnkddnmdnd 9 ay ... Hayat kadını istiyorum yazdın ya o yzudne öyle dedim Yorumla Cevap sahibi 9 ay @aksnkddnmdnd çeviri hatası yaa ondan Teşhirci kızlara hastayım ben çok özgüvenli ve heyecan verici oluyorlar Yorumla
Azt333 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 9 ay Sınırsız seks isteyenler kendilerine pavyondan esc beğenebillir. 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Sınırsız olan. Yemeği sipariş ederiz 0 10 Yorumla Soran 9 ay Bu ekonomide var mı paran Yorumla Maça-As 9 ay Var. Yorumla Soran 9 ay Ne kadar paradan söz ediyoruz Yorumla Maça-As 9 ay Milyoner değilim kanka bana yetecek kadar var. Yorumla Soran 9 ay Sınırsız seks yapacak kadınada para yetiştirmen lazım yemek yapmıyor ya hayrına seks yapmıyor seninle Yorumla Maça-As 9 ay Ona da yeter kanka. Yorumla Soran 9 ay Kadın çalışmıyor? Yorumla Maça-As 9 ay Yine yeter sjsjsj ya ne istiyorsun yetiyor işte kurcalama sjsjsj Yorumla Soran 9 ay Kadından para beklemede… malum sınırsız seks yapan biri çalışmaz zamanı yok. Yorumla Maça-As 9 ay 2 öğün yese 600x30 desek 18k gayette yeterli yani. Ha arada mekana gidilir falan 20 k işte gayet okey. ( obez değilse) Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hamarat kız sınırsız seks yapamıyor mu kotası kaç? 0 1 Yorumla Soran 9 ay Yapamıyor. Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. sınırsızı tercih ederim (: 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sınırsız seks yapan kız 0 0 Yorumla
_prıwmonss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Sınırsız seks tercihim 0 0 Yorumla
Handsome_devil Takip Et Guru Yaş: 43 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Hamaratlık işleri bende yaparım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Sınırsız seks tabi ki, hamarat olmasın ben yaparım 0 9 Yorumla Soran 9 ay 3 gün sonra bu ne biçim karı Yorumla Cevap sahibi 9 ay Asla, hizmetkârı bile olurum Yorumla Soran 9 ay Nah olursun erkekler yemek yapmaktan bıktım kadın lazım diyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay 3 yıldır tek yaşıyorum, baklava açmayı bile öğrendim.. Yorumla Soran 9 ay Hergün yaparsın yani sabah kahvaltım akşam yemeğim hazır olmalı Yorumla Cevap sahibi 9 ay Sorundaki gibi illa sınırsız sekse ihtiyacım yok, haftada 2 defa seks her gün ayak fetişi olma şartı ile yemek temizlik bulaşık çamaşır ev işleri herşeyi yaparım ama öyle biri yok, bu arada evet bütün Türk yemeklerini yapabiliyorum Yorumla Soran 9 ay Sınırsız seks ve hiç eve dokunmayan kadın bu. Yorumla Cevap sahibi 9 ay Kabul ederim odasına dahi yemek kahvaltı öğle yemeği getiririm Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ne yani abazalık testi miydi bu düştük mü yani Yorumla
hiçfarketmezzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 9 ay Hamarat kız ile seks yapamaz mıyız? 0 4 Yorumla Soran 9 ay Sınırlı. Yorumla hiçfarketmezzz 9 ay Sınır ne kadar mesela Yorumla Soran 9 ay Haftada 1 Yorumla hiçfarketmezzz 9 ay Azmış o zaman sınırsız seks Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hamarat kız😂 0 3 Yorumla meraklıbirpandaa 9 ay Ben hamarat dedim neyim Abaza Yorumla Soran 9 ay Sen değilsin zaten 😄 Yorumla meraklıbirpandaa 9 ay Sence nasıl olmalı Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sınırsız seks yapan 0 2 Yorumla adaseker 9 ay Yapalim Yorumla 3Valhalla4 9 ay @adaseker dayanamazsın Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hamarat 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sınırsız yapan 0 0 Yorumla
ZIPPİRK190110 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 9 ay İkisi birlikte 0 4 Yorumla Soran 9 ay Soruyu tekrar oku! Yorumla ZIPPİRK190110 9 ay Okudum ama vazgeçemedim ikisindede boşalınca acikiyorum yemeksiz olmaz Yorumla Soran 9 ay Maalesef bir kadın ya hamarat olur ya da sınırsız seks yapar bir zahmet kendi yemeğini kendin yaparsın kadında da yemek yapmayı unutma Yorumla ZIPPİRK190110 9 ay Hanfendi sinirsiza ihtiyacımız yok orta olsun ozman sınırsız seks ne saçma sapan bı söylem 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
sınırsız seks yapanı alırım yemeğide ben yaparım net
Sınırsız seks tabiki yemeği dışarıdan söyleriz temizliği de insan tutarız
Kadında para yok sen tutarsın dışardan sipariş edersin
Para nedir ki şu devirde
Zenginiz galiba
Zenginlik kişiden kişiye değişir bence senin zenginlik algına bağlı
Sınırsız 😊 ama birbirimizi sevelim eglenelim saygi duyalm😇
Sınırsız seks tabiki yemek kolay bu devirde bir ton uygulama var
tatlım gibi giyinen heryerde sx isteyen istekli bir hayat kadını istiyorum
Genel eve git 😁 hayat kadını için
@aksnkddnmdnd yoo sevgilim olacak genel ev ne ya iğrenç ayrıca ne demek istediğimi anlamsdım sanırım heryeri açık saçık gıyınen biri olsun istiyorum
... Hayat kadını istiyorum yazdın ya o yzudne öyle dedim
@aksnkddnmdnd çeviri hatası yaa ondan
Teşhirci kızlara hastayım ben çok özgüvenli ve heyecan verici oluyorlar
Sınırsız seks isteyenler kendilerine pavyondan esc beğenebillir.
Sınırsız olan. Yemeği sipariş ederiz
Bu ekonomide var mı paran
Var.
Ne kadar paradan söz ediyoruz
Milyoner değilim kanka bana yetecek kadar var.
Sınırsız seks yapacak kadınada para yetiştirmen lazım yemek yapmıyor ya hayrına seks yapmıyor seninle
Ona da yeter kanka.
Kadın çalışmıyor?
Yine yeter sjsjsj ya ne istiyorsun yetiyor işte kurcalama sjsjsj
Kadından para beklemede… malum sınırsız seks yapan biri çalışmaz zamanı yok.
2 öğün yese 600x30 desek 18k gayette yeterli yani. Ha arada mekana gidilir falan 20 k işte gayet okey.
( obez değilse)
Hamarat kız sınırsız seks yapamıyor mu kotası kaç?
Yapamıyor.
Sınırsız seks diye bir şey yok gençler. Zamanla öğreneceksiniz
sınırsızı tercih ederim (:
Olgun hamarat kız jxjxhx
Sınırsız seks yapan kız
Sınırsız seks tercihim
Hamaratlık işleri bende yaparım.
Sınırsız seks tabi ki, hamarat olmasın ben yaparım
3 gün sonra bu ne biçim karı
Asla, hizmetkârı bile olurum
Nah olursun erkekler yemek yapmaktan bıktım kadın lazım diyor
3 yıldır tek yaşıyorum, baklava açmayı bile öğrendim..
Hergün yaparsın yani sabah kahvaltım akşam yemeğim hazır olmalı
Sorundaki gibi illa sınırsız sekse ihtiyacım yok, haftada 2 defa seks her gün ayak fetişi olma şartı ile yemek temizlik bulaşık çamaşır ev işleri herşeyi yaparım ama öyle biri yok, bu arada evet bütün Türk yemeklerini yapabiliyorum
Sınırsız seks ve hiç eve dokunmayan kadın bu.
Kabul ederim odasına dahi yemek kahvaltı öğle yemeği getiririm
Ne yani abazalık testi miydi bu düştük mü yani
ömür boyu bekar yaşamak karılardan kaçmak
Vahşi ateşli doyumsuz istekli şehvetli 💋
Hamarat kız ile seks yapamaz mıyız?
Sınırlı.
Sınır ne kadar mesela
Haftada 1
Azmış o zaman sınırsız seks
Hamarat kız😂
Ben hamarat dedim neyim Abaza
Sen değilsin zaten 😄
Sence nasıl olmalı
Sınırsız seks yapan
Yapalim
@adaseker dayanamazsın
Hamarat
Sınırsız yapan
Hiçbiri
Bence hamarat olmalı
Sınırsız seks
İkisi birlikte
Soruyu tekrar oku!
Okudum ama vazgeçemedim ikisindede boşalınca acikiyorum yemeksiz olmaz
Maalesef bir kadın ya hamarat olur ya da sınırsız seks yapar bir zahmet kendi yemeğini kendin yaparsın kadında da yemek yapmayı unutma
Hanfendi sinirsiza ihtiyacımız yok orta olsun ozman sınırsız seks ne saçma sapan bı söylem 🤣
Sınırsız seks
Sınırsızdan kasit