Bir suru sebebi olabilir. Gecici sebeb var kalici var. İlk yapan erkek mutlaka erken bosalir. Surekli osbir cekende erken bosalir. Heyecam yapip kontrol edememis te olabilir. Ama genelde gecici diye yalan soyler cogu
0
3 Yorumla
Soran
9 ay
Benden çok etkileniyordu çok çekici güzel buluyordu bilmiyorum heyecan yapmış olabilir mi
Ya acemidir heyecan yapıyordur Ya aşırı mastürbasyon yapıyordur buda zamanla erken bosalmaya sebep olur penisinden belli olur zaten Ya aşırı duyarlıdır hemen boşalmak istiyordur
İlk te heyecan be yüksek arzudam olur daha sonra aynı kişiyle devam edince görüşmeye normalleşir uzar, karşıdakine göre durum alır, kadının boşalmasını bekler, ama böyle olmuyorsa problem vardır
Endişe edecek bişey yok çok dolu olduğu için boşalmış bu normal bir durum sertliği korumayıp tekrar kalkması uzun sürseydi sıkıntı olabilirdi ama bu durum normal adamı çok ateşlemişsin zilli😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bir suru sebebi olabilir. Gecici sebeb var kalici var. İlk yapan erkek mutlaka erken bosalir. Surekli osbir cekende erken bosalir. Heyecam yapip kontrol edememis te olabilir. Ama genelde gecici diye yalan soyler cogu
Benden çok etkileniyordu çok çekici güzel buluyordu bilmiyorum heyecan yapmış olabilir mi
Bunu demisse iyi bahane bulmus
Heyecandan kasit asla bu degil. Heyecandan kasit erekte olmakla ilgili yani tecrubesizliktir. İster guzel ister cirkin ol bu aynidir.
Ya acemidir heyecan yapıyordur
Ya aşırı mastürbasyon yapıyordur buda zamanla erken bosalmaya sebep olur penisinden belli olur zaten
Ya aşırı duyarlıdır hemen boşalmak istiyordur
Tecrübe
İlk te heyecan be yüksek arzudam olur daha sonra aynı kişiyle devam edince görüşmeye normalleşir uzar, karşıdakine göre durum alır, kadının boşalmasını bekler, ama böyle olmuyorsa problem vardır
Aslında sebebi direk sekse odaklanmakla alakalı. biraz erkek kendini sekse odaklanmaktan uzak tutabilse erken boşalma olmaz
erkeğin rahatsızlığı düşün, DR tedavisi, geciktirici v. b. çözülür
Acemilikten ve evhamlı, stresli olunca erken boşalma oluyor
Genelde psikolojik oluyor diyorlar. Tedavisinin mümkün olduğunu duydum.
Bilmem ki.. Her erkek bir degil iste. Ben mesela 45 dakikadan once bosalmam. Eger formum yerindeyse 1 saati bulur.
Yorgunluk ya da isteksizlik böyle sorunların mı var
Benim mi onun mu? İkimiz de istekliyxik
ikinizde de böyle sorunlar var yani sevgilinle mi
Bu neden büyük bir sorun Cidden merak ediyorum.
Kız çok güzel se maalesef öyle oluyor.
Nasıl yani?
Yani kız çok seksi ve güzel se aşırı coşkuya kapılıp muslukları tutamıyorum
Her erkekte aynı mı
Her erkeği bilmem bende öyle oluyor
İlk birlikteliği mi bu erkeğin
Hayır, önceki ilişkisinde yaşamışlar
Ne kadar erken 30 saniye falan mı
Evet
Uzun süre ön sevişme yaşadıysanız ve uzun zamandır boşalmamışsa bu olabilir boşaldıktan sonra penisi sertliğini korudu mu hemen indi mi
Ön sevişmeyi uzun tuttuk evet sertliğini korudu ikinci kez falan istedi hatta
Endişe edecek bişey yok çok dolu olduğu için boşalmış bu normal bir durum sertliği korumayıp tekrar kalkması uzun sürseydi sıkıntı olabilirdi ama bu durum normal adamı çok ateşlemişsin zilli😂
Ahahahshaha çok çekici güzel buluyodu zaten
Performansından memnun kaldıysan seni doyuma ulaştırdıysa böyle detaylara takılmana gerek yok keyfini çıkar😄
Çok tatlı bir şey 😋
Niye 😄
Çok tatlıştı zaten şımarık bebek gibiyxi🥰🥰
ilk birlikteliklerin heyecanı düzenli ilişki olmayınca normal düzelir
Normal erken olmasi amasyada
ya tecrubesizlikten ya sapıklıktan veya hastalık
Psikolojik o kafada bitiyor her şey
Cok mastürbasyon yapiyodur
Çünkü her erkek aslında erkek değildir.
düzenli seks hayatı yoktur o yüzden
fiziksel olur çok p*rno mastürbasyon
Kendini kontrol edemiyordur