biriyle tanışmaya başladığım an fark ediyorum ki hep cinsellik tarafına kayıyor hiç bunsuz olduğuna denk gelmedim yani tamam günah olmasına pek takmıyorlar bu devirde ama yinede biraz edep denilen bir şey var yani sizde nasıl ya da siz cinsellik düşünmeden biriyle neden tanismiyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Var merak etme bir arkadaşım vardı 5 6 yıldır konuşmuşluğum var cinsellik muhabbeti yapmadım ama şu an artık konuşuyormuyuz hayır sen ne konuşmak istiyorsan havadan sudan mı hayattan karşındakinin bakış açısı beklentin nedir
12 Yorumla- 9 ay
Konuştuklarına ciddi derken yani ciddi muhabbet mi bekliyordun şimdi sevgili olmak için veya zevk için konuşanlar var çünkü karşı cinsle bu yüzden konuşuluyor çoğunlukla yani yapacak bir şey yok ben mesela cinsellik konuşmak isteyen kızla konuşsam sırf normal sohbet ediyorum diye kaçabilir benden 😂 yapacak bir şey umarım bulursun kendi kafana göre birini ama dediğim gibi çoğu kişi bunu konuşur konuşmasa bile ister ben bile ama ben tercih etmiyorum şu an her neyse iyi akşamlar
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Yıllarca cinselliği ödül olarak gösterip sonrada neden böyle oldu demeniz düşündürücü iki yetişkin insanın inançlarından bağımsız zevk almak istemeleri bunun için evlenmek zorunda olmaları size nasıl normal geliyor 1500 de bile bu böyle değildi
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. burada genel konular bitince özele kayıyor sorular
Erkekler o kadar çeneli değil ki kızlar kadar
Sohbet konuları kısıtlı
Birde mesaj ortamı
Yüz yüze olsa böyle mi olur
Birebir ortam
Geç saatlerde10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 9 ayVardır tabii, tuttuğu takımın ne olacağını düşünüyordur ve akşam ne yesem diyordur kendince 😅
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayHayır. Bizi canlı olarak gördüklerini de düşünmüyorum.
32 Yorumla- 9 ay
Hahahah🤣
9 ayValla benim konuştuklarım da hep böyle yüzde 90 cinsellik yani
10 YorumlaGerçek ten istermisin benim öyle bir işteyim ya da ihmal olmaz
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayVardır illaki aseksüeller. Onları bul. Hatta çok gördüm sitede
10 Yorumla Sokaklar totosu göbeği açık kızlarla dolu. Tüm gün çıplaklığa maruz kalan erkeklerin ne konuşmasını bekliyorsunuz.
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok var direk cinsellik düşünen insanın hayvandan ne farkı kalıyor ki onlar bile önce koklaşıyorlar. djr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkekleri burada bulamazsınız onlar evlerinde aileleriyle mutlu mesut yaşamaktadırlar
00 YorumlaSevgili olursun ilerde zaten konuşulur, tanımadan etmeden sapikliktan başka bisey degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 aydüşünmeden tanışsan üç güne yine değişecek sen dahil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu konuda net biriyim seks yapmicam biri ile ilişki yapamam
00 Yorumlaİnsanın doğasına aykırı. Sağlıklı herkes cinsellik düşünür
00 Yorumla
9 ayCinsellik düşünmüyorum düzgün birisini bulayım yeter
111 Yorumla- 9 ay
Valla doğru dürüst birisini bulayım piyasadan çekilicem😂
- 9 ay
O zaman ben erkek değil miyim yani 😂😂😂
- 9 ay
Erkeklerin tek dusuncesi bu demişsin ya benim tek düşüncem bu değil o zaman ben erkek değil miyim yani diyorum 😂
- 9 ay
Tanımak için çabada sarf etmiyorsun 😂
Gizli Üye(25-29)9 ayVar ciddi iliski ariyorum bulamadim hala
10 YorumlaCinsellik düşünmeyen birini hayatıma sokmam
00 YorumlaVardır
20 Yorumla
9 ayVarrr
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
9 ayYok öyle bir erkek
10 Yorumla Varım da beni bulan yok
10 Yorumla
9 ayVar noldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayvar varrr
00 Yorumla
9 ayYok..
00 Yorumla
9 ayAklımız kayiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri