gerçekten cinselliği düşünmeyen erkek var mıdır? gerçekten cinselliği düşünmeyen erkek var mıdır?
Evet
Hayır
erkekler seks için doğmus sanki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
arkadaşlar bazı şeyleri ayırt etmek gerek
yaratılış gereği erkek cinselliğe hazır yaratılmıştır. 1 aylık yeni doğmuş bebeğin bile pipisini oynayın sertleşir.
bu nedenle arkaklari azgınlıkla suçlamayın. erkek her şeyden etkilenir. ses, görüntü, sohbet... bu yaratılışı gereğidir abazanlığından değil.
burada erkeği normal ile abazanı ayırabilmek için sadece davranış biçimine bakmak gerek.
erkeğin işi gücü yok sürekli cinsellik mi düşünecek. haaa şun da söyleyim. işi gücü olmayan eli boş serseri adamın aklı sürekli sekste olabilir. ama işi gücü olan elinde uğraşları olan insan ortam denk gelirse aklına seks gelir. sürekli aklı orada değildir.
Evet vardır, herşeyin cinsallik olmadığının bilincinde olan, duygulara, hislere hala daha fazla değer veren, önemli gören erkekler de vardır.
Bunun yanı sıra cinsellik bir değer olsa da, sevgisi uğruna sevdiği kişiyi incitmeyip, düşüncelerini açmayıp bekleyecek, sabredecek insanlar da vardır...
Kabul edilebilir olduğunu düşündüğüm bu iki tip de zannımca yeterli güveni alamıyor ve işi bayağılaştırmış, güven sarsmış hemcinslerinin etkisinde ve gölgesinde kalıyorlar gördüğüm kadarıyla...
Keşke böyle erkekler olduğu gibi, herkesi tek kefeye koymayıp kendi kişilik ve karakterine göre yargılayıp değerlendiren kadınlar da olsa...
seks düşünmeyen erkek? Testesteron hormonları bozuk olabilir. Normal bir erkek kız arkadaşini 7 saniyede bir düşünür. Bunun dışında bir iki hafta sonra nasıl olabilir diye hayal kurar
Cevap
47Cevap
Var, aseksüel olanlar. Onları saymazsak düşünmeyen ne erkek, ne de kadın yoktur. Sırf seks veya çocuk için evlenen insanlar var. Cinsellik en temel dürtümüz, soyumuzu devam ettirmemiz için gerekli olan şey. Cinsellik düşünmeyen birinin sorunları vardır, net.
nerde serseri nerde defolu mal varsa güzel kızlar onları seçer sonra pişman olunca (yani kendileri defolu hale gelince) adam gibi birini ararlar... senin sorunun cevabı ise şudur iyi karakterli erkekler seksi 2. nci planda tutar yani (A) evet var
Cinsler arasındaki çekim, fıtratın gereğidir. Bunu hiç düşünmeyen erkek de kadın da normal değildir.
Fakat bunu yaşam gayesi haline getirmek, benim gözümde ahmaklıktan başka bir şey değildir.
Kadin bir akliyla 9nefsine sahip cikiyomus erkek 9 akliyla 1 nefsine sahip cikamazmis ya dogru o bizim elimizde olan birsey degil ama belli etmeyr gerek abi ya rahatsiz etmeyelim insanlari evine git sahip cikamiyosan vur ona buna asilma 😊
Hayır anlamıyorum, nedir bu cinselliği "öcü" gibi görmek?
Daşşaklarımızı mı aldıralım, hormonlarımızı bastıran ilaç mı kullanalım? Ne yapalım, siz söyleyin?
Ya hu, cinsellik lafını duymaya durun, hemen "sapık" yaftasını yapıştırın, tamam mı?
Benim önceliğim aşık olmaktır, sevgidir. Ama şu bir gerçek insan sevdiği kadını cinsellik bakımından beğenmiyorsa zihninde aşık olacağına ihtimal vermiyor deli gibi istemek ama değer vermek gerek
Düşünmeyen erkek değil zamanı geldiğinde olması gerektiğini düşünen erkek var. bu sonuçta bir ihtiyaç ama bu evlenince olmalı onun dışında kesinlikle öyle bir ahmaklık yapılmamalı.
c şıkkını inkar eden erkeklere soruyorum
ulan karşınızda cıbıldak hatun olsa
gel beni ye dese
yemicenizmi? tabi yiceksiniz mk
cinselliği düsünmeyen erkek yoktur, ama önem sıralamasını gerilere atabilen erkekler vardır
yani erkeklerin hepsi böyleyse kabul ediceniz yapcak bişey yokki
Cinsellikle alakası olmayan erkeklerde vardır. Ama hayat cinsel ilişki yaşamadan geçmez. Hem bayan hem erkek için geçerlidir.
var tabi erkeğin kazandığı paraya bakmayan kızla hemen hemen aynı orandalar.
neden erkekler sız kadınlar odun mu topluyorsunuz hayatımız cinselliğe mı baglı zevkımıze hakım olamazsak genelevı cok merak etme
kısırlaştırın mk rahatlayın... neden düşünmesin sağlıklıysa normal değilmi bunlar dedemiyiz
Bunun erkeği kadını yok herkes cinsellik düşünür duşunmem diyen yalan söyler
Sanmıyorum.. Sağlıklıysa her erkek en az 10 dk da bir düşünür
O erkeğin atım yatağı çalışmiyordur ben düşünüyorum mast aksatmam :)
Kesinlikle var herşey düşüncede bitiyor
Ben mesela hiç seks düşüme... meme memeeee !!!
Aseksuel erkeklerde var
Yaş 70 iş bitmiş dedeleri tanıyorum :)
Sadece erkekler degıl kadınlarda dusunur...
düşünsem nolacak ki inzivaya çekildim 3 senedir...
çok azda olsa evet vardır
Cinselliği düşünmeyen kız varsa erkekte vardır...
he var netcen? evlencekmisin?
o düşünmeyenlerin sorunu ben düşünürüm fazlasıyla
Var tabi. Biz onlara kısaca gay diyoruz :))
peki cinselliği düşenmeyen kız var mı :)))))
vardır tabi niçin olmasın
Ben dusunmuyorum yasiyorum 😝😝
yoktur boşuna heveslenme
Var tabi ki ama kızlar genelde düşünenleri seçer
Cinselliği erkeklere has özellik yaptınız bravo
Topdur o zaman erkek değil
Neden dusunmeyelim normali bu
doğamıza aykırı bence düşünmemek
aseksüelim düşünmüyorum
sanırım yok gibi
Düşünmese erkek değildir zaten
Hayır yoktur.