hayatım aşıksa hevesi geçmez bırakamaz bu benim düşüncem insan sevdiğine kıyabilir mi siz sevgili olunca ortada aşk var sanıyorsunuz cidden bu kadar basit mi?
bunları tecrübe edecek ne yaşadın bilemem bana göre de siz kızlar anca öyle erkekleri seviyorsunuz yalancı sahtekar yakışıklı olsun aldatsın her haltı yesin sonra genelleme yapılsın kusura bakmayın ama siz gerçek aşkı yaşamadıysanız benim suçum ne
Neden kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışıyorsunuz ki cinselliği sadece erkeklere mál etmeye çalışıyorsunuz sizde çok tabi düşünüyorsunuz hayır sevmiyorsunuz madem bu kadar erkek kendi aralarında mi yapıyor anlamıyorum bu arada sen sevmiyor olabilirsin sana değil sözüm genel anlamda konuşuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bence hastalığı olmadığı sürece yoktur
egerki iktidarsız degilse ya da seninle evlılık düsünüyosa ve kısa süre icinde evlenmek istiyosa cinsellıge girmeyecektir
bir erkek sadece aşık olmadığı insana o gözle bakmaz gerisi boş
Hevesini alip birakmasi ya?
hayatım aşıksa hevesi geçmez bırakamaz bu benim düşüncem insan sevdiğine kıyabilir mi siz sevgili olunca ortada aşk var sanıyorsunuz cidden bu kadar basit mi?
Ne alaka
Tum erkekler yalanci hic kusura bakmayın
Anca kafalari cinsellige calisir baska biseye degil
bunları tecrübe edecek ne yaşadın bilemem bana göre de siz kızlar anca öyle erkekleri seviyorsunuz yalancı sahtekar yakışıklı olsun aldatsın her haltı yesin sonra genelleme yapılsın kusura bakmayın ama siz gerçek aşkı yaşamadıysanız benim suçum ne
Ben o kizlardan değilim
ben sizi herhangi bir sınıfa koymadım siz kendinizi sınıflandırdınız şu an kafan karışık benden söylemesi seni fena üzerler
Cinselliğe küsmüş ya da yoğunluk ve yorgunluktan düşünemiyordur.
Ben varım hiç düşünnüyorum, düşünmek için aklımdan çıkıyor olması lazım
Cinsellik düşünmeyen erkek çıksa karşına bu defada nasıl erkek dersin.
Yok yok olamaz. Kaç kere diyelim. Bu penis bu bedende iken düşünmeyen olamaz
İlk buluşmada falan mı diyosun yoksa ömür boyu mu nasıl soru bu
Evlenince düşünsün ama evlenmeden dusunmesin
Yoksa heves olur terk eder kullanip
İşte o benim ben yatmayı düşünmüyorum sevgililikte ama öpmeyi sarılmayı da isterim
Tabiiki operde sarilirda sadece cinsellik olmucak
Ben tamamen böyleyim yemin ederim hiç cinsellik yaşamadım
Yasamamis vardir ama dusunmeyen yoktur
Düşünmüyorum inanmamak elbette senin tercihin
O zaman aseksuel misiniz
Ne alakası var ön sevişme yeterli gayet evlenirsek sınırsız yaparız zaten
Eğer var ise hadım ettirmiştir ve testisleri kanserdan aldırmış olması lazım.
Düşünmeyen de oluyormuş burada akc tanesi yazıyor
Hemcinslerim gibi %99 değil ama %50 düşünüyorum
Sağlıklı insan cinsellik düşünür.
Cinsellik düşünmeyen erkek neye yarat ki
Yoktur canim benim.
Düşünmüyorsa erkek değildir
Yok mk neden olsun
Çok nadir de olsa vardır bence
Hormonal anlamda sağlıklı değildir
Yoktur bunun cinsiyetle de alakası yok çünkü doğanın kanunu bu yani yaradılışımızda var
Ben düşünmeden edemem
Yoktur hemcinslerime selam olsun
Cinsellik düşünmeyen kız varmıdır peki
Evet var
Sen mi?
Evet
Neden kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışıyorsunuz ki cinselliği sadece erkeklere mál etmeye çalışıyorsunuz sizde çok tabi düşünüyorsunuz hayır sevmiyorsunuz madem bu kadar erkek kendi aralarında mi yapıyor anlamıyorum bu arada sen sevmiyor olabilirsin sana değil sözüm genel anlamda konuşuyorum
Goster bana cinsellik dusunmeyen bir erkek
Yok hemen hemen hepsi düşünüyor ama erkeklerin düşünüyor olması sizin düşünmediğiniz anlamına gelmez
yoktur öyle ya da böyle mutlaka düşünür
Cinsellik düşünmek kötü mü oluyor bu durumda
Valla orasini erkekler bilir. Hevesuni alip kullanip sonra birakanlar melek mi oluyor?
15 kişiyle aynı anda görüşen tek tek hepsiyle ilişki yaşayan lafa gelince de ben temizim kas*ar değilim diyen kızlarda melek oluyor
Her ikisi kisimda da hatalar var erkek ve kiz tek dogru olan doğru kizi veya erkegi bulmak
Geçmiş olsun
Neyinden emin değilsin
Yoktur.
Zor.
Haklisin bence de zor
Niye düşünmesin
binde bir vardır
Yoktur
Varrrr
yoksa erkek değildir
Bülent Ersoy ablamız
Imkansız