bosandiktan sonra hayat kurabiliyorsan suanda da kurabilirsin, ayri duzen ve cinsellik icin diyorsun bana gore sacma ama senin hayatin sonucta ben ne anlatsam bos, sormussun sonucta bende fikrimi soyluyorum
Mesele cinslelik degil. Evlenmenin temal mantigi ayni ruh ikizini buluo hem arksdas hem eş olmaktir. Bir yuva kurmaktır. ALLAH bizi nefsimizle yaratmış. Harama girmemek adına evleniriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
onla yaslanicaksin sonucta seks icin bu zahmete ne gerek var abla
Yaşlanmak ne alaka boşanma diye bişe var? Hiçbi ewliligin sonsuza dek sürecek garantisi yoktur
bosandiktan sonra hayat kurabiliyorsan suanda da kurabilirsin, ayri duzen ve cinsellik icin diyorsun bana gore sacma ama senin hayatin sonucta ben ne anlatsam bos, sormussun sonucta bende fikrimi soyluyorum
Bence evlilik için hiçbir sebep geçerli değil. Evlilik asla bir çözüm olmuyor aksine problemler silsilesi start veriyor
Karşı taraf da seninle aynı düşünüyorsa yapılır hem milletin sesi kesilir hem düzenli. seks hayatın olur hemde kendi. düzenini kurarsın
Bence yapılmaz hadi yaptın ilk başta güzel gider cinsel hayat düzen vs. sonradan sorunlar çıkmaya başlar hayat zindan olur
Hemcinslerinin evlilik nedeni bunlar zaten, yalnız değilsin
Karşı tarafa da bu niyetini söyler ve karşılıklı olarak anlaşırsanuz olur
Oyle evlenirsen burada bol bol mutsuzum kocam sevmiyo kocam soyle pismanim diye soru sorarsin
insanların çoğu bundan dolayı evleniyor zaten
yapanlar var çoğunlukla evlenmek için evlenmiş olmak için
Yapanlar çok var. Evet cinsellik evlilikte çok önemli ama amaç olmayacak araç olacak
Mesele cinslelik degil. Evlenmenin temal mantigi ayni ruh ikizini buluo hem arksdas hem eş olmaktir. Bir yuva kurmaktır. ALLAH bizi nefsimizle yaratmış. Harama girmemek adına evleniriz.
Yok ya yapılmaz
3. Sebep de önemli bir şey değilse
Birini unutmak icin
O zaman hiç yapılmaz
Bu sebepten evlilik çok saçma canın istediğinde tüm oteller senin
Kesinlikle hayır. ✅
Yapışabilir de 3. Sebep ne para mı
Yersin yapılmaz başka sebepler için yapılır
Yapılabilir ama 3 cok
Sadece cinsellik için evlenilir mi ya saçmalama.
Partner önemli ama
Diğer nedenleri de yazarsan ona göre yorum yaparım
---Birini unutmak için.
Zaten istemediğin biriyle evlenmen başka sorunlar çıkarır. Çözümü başka yollarda ara bence
Neymis 3. sebep
Birini unutmak icin
Yaşın kaç? O kişiyle ilişkin uzun ve derin miydi?
Dmden yazabilirim gerisini
Bildirim ayarların kapalı mı
Hayir
Bir çeşit mantık evliliği
Yapılmaz bence cinsel ilişki kim yaşamıyo ki şu an
Evet yapılır ve diğerleri neler
yapılır sebeplerı yazabılırsın dm den
Hayırrr
3. sebep merak konusu :)
Hayır
Para mi
3. Ne?