Cinselliksiz evlilik nasıl olur?

Dünde soru acmistim eşim hep erteliyor hafta da bir anca falan diye dün telefonunu istedim saaat daha 10 yatağa girdik o uyku moduna geçti hemen bende telefonu ver oyniyim az dedim neyse verdi konuyu oraya getirmek için gizli sekme açtım bunu neden açtın ne tamam falan dedim kızdım yalandan bir hafta oldu aklına gelmiyorum tabi doğru yok falan dedi bende yarın bende izlicem senden hayır yok yeter kocalık yapmiyorsun dedim oda izlersen git babanın evinde izle izlemedim diyorum dedi o git babanın evine diyince bende çocuğu aldım oturma odasına gidiyordum geldi beşiği tuttu almama izin vermedi gel burada yat ben giderim dedi dinlemedim bebeği bırakıp gittim aradan 5 dk geçti geldi yanıma gel konuşalım sorun ne niye böyle yapıyorsun bebeğim canım bilmem ne falan bendeyuz vermedim yattım git dedim gitmicem dedi ittim küfür ettim bende yüzümü tuttu sıktı biraz bunlar hep dürtmedim diyemi bı sikis icinmi bunlar falan dedi cvb vermedim gitti gece geldi ara sıra saçımı öptü omzumu falan uyuyo numarası yaptım işe giderken geldi yine öptü hayır dokunma öpme dedim az önce mesaj atmış falan bende aklına gelmiyorum resmen bacım muamelesi yaptın yazma bana işimiz bitti bizim falan dedi bu arada 3 aydır adet gününden 1 hafta önce söylüyorum yapalım diye hep erteliyor yapamadan adet oluyorum 2 hafta bekliyorum ondan sonra onun keyfi ne zaman isterse neyse yazmiski suyu ısıt akşam geldiğim gibi yaparız unuttum bilmem ne unutmuş olsa bile adetimi dün hatırlattım yarın Real Madrid maçı 11 de akşam onu izlicek ama yatağa gelince 10 da uyuyasi geliyo bende yapalım falan deyince istemiyorum yapmicaz benden uzak dur beni istemeyeni bende istemiyorum dedim ben bu gün su koyuversem alttan alsam yine aynı halt olacak devam edecek buna çok iyi bir eş ama yaşın verdiği istek baskılayamiyorum
Cinselliksiz evlilik nasıl olur?