Henuz 2 senelik evliyiz ancak artik yok denecek kadar az oluyor. Esim duyarsiz, ilgisiz, bencil birisi sadece kendi orgazmini dusunuyor, defalarca konustum yok anlamiyor, benim isteklerim ancak filmlerde olurmus, duyan da fanteziler istiyorum sanacak. Bu adamla ne yapicam ben? Cozum var mi evli arkadaslar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılO ne demek yaa "senin dediklerin sadece filmlerde olur" diye 😳😳 bu adamı kusura bakma ama sen mağaradan mi buldun 😒😒 sana ilgi gösterdiğinde ve seni mutlu ettiğinde kendisinin çok daha fazla mutlu (orgazm) olacağını bilmiyor arkadaş. Valla diyecek bir şey yok, şunu yap desem de eşin kabul edip çaba sarf etmediği sürece bir şey değişmez maalesef
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir.
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur bayanların kendine güveninin olması için erkeği tarafında arzulanmaktan geçer erkek işi başarılı bir erkek olduğunun söylenmesinden çok hoşlanır.
Evli erkeklerin isteksizliği sadece senin sorunun değil, evli bayanların çoğunun sorunu
Belli ki bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun.
Erkeklerin geneli böyle bunda senin bir kabahatın yok. Ama erkeğin isteğini arttırman lazım. Yani eski duruma dönmesi hali. Onun bir kaç yolu var tabii ki.
Peki bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir. En çok tahrik şey.
1-çıplaklık
2-seksi iç çamaşırları
3-cilveli olma
4-hiçbiri
Hangisi
Cevabından sonra sana bir çözüm yolu yazacağım.😊😊
ayrıca kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır ve bu isteğin mutlaka bastırılması lazım. Yoksa senin gibi aşırı mastürbasyon + dışardaki erkeklere göz kayması olur. Özellikle uzun boynu ve dar pantolon giyen erkeklerin ön tarafına istemsiz çok bakıyorsun değil mi?😊😊12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha henüz erken bizde 20 yıldan sonra başladı bu olaylar..
Galiba dışarıdan birileri var, çoğunlukla erkekler ister kadın sorun yaratır.
Ben bu yaşımda hala daha fazla istiyorum. Ne olacak yani istesen ya da her gün yapsan zor bir şey değilki bu.
Onun evlilikte amacı kendini orgazm edip kenara çekilmek, kadın ne yaparsa yapsın.
Bana göre ilişki anında orgazm olacakken sende işi bitir bırak , benim halim böyle oluyor dersin.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür evlilikler kopmayı birlikte getirir. Eşler birbirinden doyum alamadıkça dışarıya kaymaya başlar. p*rno bağımlısı olur veya mastürbasyon bağımlılığı oluşmaya başlar. Mutlaka cinsel terapi alınması şart. Herkes kendini mutlu etmeye çalışırsa kimse mutlu olamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEsime soyledim defalarca ama sorun ona gore ona degilmis
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılcinsellik olmada da olur benim evliliğim de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durumu ben de yaşadım eşimle, çok kötü bir duygu , beklentide olmak , ben sorgulamaya başlamıştım neden acaba diye sağlık sorunu mu var veya sevmiyor mu canı mı istemiyor , beni mi beğenmiyor gibi bi sürü soru kafamda , ilk adımı atmak artık rahatsız etmeye başlamıştı sabırla bekledim ve onu takip ettim ve maalesef başka kadınlarla aldatıyordu , peki beden benimle evlendi bana hayatı onu beklemekle geçirmek zorunda bıraktı bilmiyorum , demekki içinde var evlenecek biri değilmiş. 5 senem gitti onunla
44 Yorumla- +1 yıl
Gercektn yas kac
Soran+1 yılUzucu bir durum bu, hicbir kadina haketmiyor bu durumu, umarim sonunda boyle birsey cikmaz
- +1 yıl
ayrıldınızmı 😢
Cevap sahibi+1 yıl@çakıltaşım evet ayrılık , sağlık olsun, zor oldu benim için ama öyle gerekti
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıleee cevabı vermişsin empati yapamayan duygusuz ve erotizm sevmeyen p*rno bi eşin varda o yüzden ama önc ekadını tatmin etse zaten erkekliğinin zirvesine çıkacağınınfarkıdna değil evlilikte bu çok önemli :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel sen farkindasin, ben farkindayim ama esim farkinda degil iste
- +1 yıl
farketmesi içinde konuşmuşssun ama anlamamış hala işin zor gerçekten :)
Buradaki yorumlara bakıpda evliliğini sarma
Tut bir terapide gidin kocanı da al
.. duygularına sahip ol altta yorumunuz okudum iş yerinde gözüm kayıyor demişsin
Boşluktasın boşluk hata yaptırır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Senin ona karşı yaklaşımın nasıl hal hareket konuşma
İlk baştan beri mi böyleydi sonradan mı böyle davranmaya başladı
Sonradan hareketlerinde tavırlarında değişme telefona düşkün olma eve geç gelme veya erken çıkma var mı00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah akıl fikir bolca da güç versin eşine. İnsan azıcık eşinin mutluluğunu ve onu doyurmayı düşünür. Yanlış insana denk gelmişsin daha en başta böyleyse sonra hiç mutlu olamazsın ki
39 Yorumla
Soran+1 yılBana da versin lutfen dayanamayan benim bu durumda. Evlimisin?
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim. Dayanamayanın sen olduğunu biliyorum ve eşinin ne kadar bencil biri olduğunu da biliyorum
Soran+1 yılNe yapicam peki? Is yerindeyim ve gozumun baskalarini gormeye basladigini farkettim artik
Cevap sahibi+1 yılHaklısın vallahi senin yerinde olsam bir süre sonra dayanamazdim artık. Sen ısrar etsen ne bileyim bir anda kucağına geçsen güzel bir şeyler giyinip onu çok istediğini söylesen eğer yine aynı tepkileri verecek olursa ben böyle mutlu değilim rahatlayamıyorum seni istiyorum diyebilirsin bakalım ne diyecek
Soran+1 yılDedim inanmazsin, yorgunum dedi bana kadin gibi. Daha neler neler, anlatsam inanamazsin
Soran+1 yılDinlemek istersen soruyu begenebilrisin, kafani zevkle sisirebilirim
Cevap sahibi+1 yılNe kadar garip ya onun yerinde olmayı isteyen çok erkek var eşin kıymetini bilmiyor. Terapiye gitseniz hiç düşündünüz mü
Soran+1 yılAdam bende sorun yok diyor, bosalamayan sensin diyor cildirtcak beni
Cevap sahibi+1 yılBen seni rahatlatıyorum sen beni rahatlatamıyorsun sorun sende de. Bir de üste çıkıyor ya
Hayırlı işler sadece pembiklerle yorumlaşıp, iletişim kurabilmek için renkten renge giren Haruş abi
23 Yorumla- +1 yıl
@behişti89 tüm bembiklere soruyu beğenin demiş😂acaba neden 🤣
Bazı durumlarda sözler kifayetsiz kalır bu da o anlardan onu can alıcı noktalarından vuracaksın. Ha 1 de geciktirici alıp afrodizyak etkisi olan şeyleri de yedirirsen. İstediğini elde edersin.
00 Yorumla
+1 yılBaşkası ile yakındır aldatmak kadın da erkekte doymak ister duyduğu yerde kalır maddi ve manevi olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben almayayim o bir cozum degil
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Cinselik yoksa evlilik te bitmiştir kendini düşünüyor bencilik yapıyorsa sende artık birlikte olma sana değer yok seni hiçe sayıyor sevgi hiç yok bence bu evliliği tekrar düşün sanada yazık
00 Yorumla- 00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya boşayacaksın ya da aldatacaksın. Zaten gözün sağa sola kaymaya başlamış. Yakında aldatırsın. Kendinden yaşça 4-5 yaş küçük birini bul. Sana yatakta yeter artık dedirtir.
00 Yorumla
+1 yılYani ona istediğini bir süre verme yani ilişki istediğinde bahaneleri üret Belki biraz azınca seninle ilgilenir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkası olmasın erkekler daha istekli olur çünkü
48 Yorumla
Soran+1 yılOnu da dusunuyorum ama hic suphelendirici birsey yakalayamadim henuz, kadin olarak ne hale dustum yani
Cevap sahibi+1 yılÇünkü erkekler bizden daha istekli olur aldatan erkek karısına kotu davranır yatağa bile gelmez. Belki ikinci telefonu vardır ya da başka yerden konuşuyordur. ya da eve gelince engelliyordur
Cevap sahibi+1 yılTanıdık adam evli komutan kendisi eve gelince karısı anlamasın diye kızı engelliyormus ikinci telefonu varmış vb
Soran+1 yılBak bu aklima gelmemisti 2. telefon olayi. Fikir alisverisi bile belki fayda saglayabilir bana, keske gizli olmasaydin
Cevap sahibi+1 yılCanım bizim tanıdık evli adamlardan geziyor o anlatıyordu birinci ağızdan duydum bunları yani güvenilir gerçekten
Cevap sahibi+1 yılEve gidince engelliyormus sonra 1 2hafta acmiyormus başka numaradan yazıyormuş. Kaçak gocek buluşuyoruz diyordu
Soran+1 yılVay vay vayyyyy
Soruyu begenirmisin
Cevap sahibi+1 yılBegendim canim 🤗
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. her ne sebeple olursa olsun cinselliği olmayan evlilik dağılma yolunda koşarak maraton tamamlamaya gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle biriyle birlikte olunmaz ki zaten
Kadın ruhunu dinlemiyor, kadına zevk ver ki o seni bulutların üzerine taşısın. Senden başkası olmadığına emin miyiz? Eğer öyleyse çünkü yani tedavi olsun ya da seni kaybedeceğini bilmeli00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. eşini al bir doktora götür yok gelmiyorum derse annene bu konu hakkında konuşmaya gideceğim de korkudan hemen gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisizlik monotonluk çok erken başlamış böyle evlilik mi olur eşin bir an önce kendine çekidüzen vermesi lazım yoksa bu evliliğin sonu kötü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılTerapiste gidip tedavi olman lazım kendinde yapabilirsin ama onu ele alman lazım yani bencilliğini bildirmen lazım
00 Yorumla Eşiniz sizi bir vazo ev eşyası gibi görüyorsa burada suç sizin değil hanfendi kesinlikle ama size tavsiyelerim olucak dinlemek isterseniz
00 Yorumla
+1 yılo adamın bakış açısı değişmediği sürece bedensel kalacaktı mesele zihinde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinselik nedeni yuzunden bosanabilirsin. Ayip degil gunah degil
29 Yorumla
Soran+1 yılNe dicem aileme cinsellik yok diye mi bosaniyorum dicem?
Cevap sahibi+1 yılYa bu bizim toplumda aslinda cok ayip cok tuaf biliyorum. Ama baska napican? Evliligin 80% cinselik uzerine kurulu.
Soran+1 yılBilsem ne yapicagimi, nasil cikayim annemin karsisina bu adam beni doyurmuyor diyeyim
Cevap sahibi+1 yılYani , annenlen olan iliskin nasil bilemem tabi. Allah yardimcin olsun nediyim , ama konustugun halde hale. boyle davranmasida hos birsey degil. Bencilik , bir sure sonra sogursun
Soran+1 yılSoguyorum zaten, isyerimdeyim Şu an ve gozumun artik kaydigini farkettim bugun. Evlimisin peki sen?
Cevap sahibi+1 yılYok bosandim ben
Soran+1 yılKeske bende de o cesaret olsa
Cevap sahibi+1 yılYa ben cok sabr ettim oyle boyle degil , iskolikti benimkisi. Ilgisizdi , cocugun birseyi olsa. Surekli ailemi one suruyordu. Iste babanla hallet. Yok kardesinle gitsen erkek kardesin zart zurt. Ne bayram bilirdi , ne taziye bilirdi. Hic bir aile toplumumda bulunmazdi. Benden daha cok patronunu memnun ederdi mal. Madem yoksun dedim hic olma daha iyi ayrildim.
- +1 yıl
Evlilikte cinsellik olmazsa olmaz
+1 yılİki taraf birbirini tetikler. Bir eksik var demekki
00 Yorumlaboşayacaksın ve gerçek bir erkek bulacaksın kadınını doyurmasını orgazm etmesini bilen...
00 Yorumla
+1 yıl2 yılda böyleyse. Büyük sıkıntı. Çözüm her zaman var. Ama sizin nasıl yaşadığınızı bilmiyoruz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Neden onunda ihtiyacıdır cinsellik işimi çok yogun
00 Yorumla
+1 yılSenin vücudunu beğenmiyordur kim Kardashian gelse tapacağına eminim sjdjdjddh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz. Yürümez. Doyurucu seks, evliliğin yüzde 70'ini oluşturur. Senin isteklerin ne?
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Bu yüzden evlenmeden önce yapacaksın baktın zevk almıyorsun evlenmeyeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTerapist desteği
Bazı durumlarda da sert olsada ilişkiyi red etmen00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. yakında bitecek bir evlilik görüyorum hocam. harcanıyor bu hatunlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇözüm var da yapabilir misin o önemli bu arada isteklerin neymiş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Yürü git burada birileriyle konuşup azmaya çalışma , eşinle uğraş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. tam olarak detaylı bir şekilde anlatırsan bende sana sağlıklı yorumda bulunabilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aslında amacı ilk önce eşini boşaltmak olmalı. Nasıl evlendiniz görücü usulü ile mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTam tersi de bizde en az yarım saat uğraşıyorum orgazm olası için ama odundan farkı yok ne ters insanlar insanla evleniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunları kocam olan senden başka kimden isteyebilirim bekleyebilirim gibi iğneleyici sözler söylemen etkili olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra sinir stress gerginlik. Gozun disari kaymasi
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef durum bu
Cevap sahibi+1 yılEvet gicik bir durum. Yapmicaksak neden evlendik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözünde bitmiş. Keşke bekar olsaydım diyor musun? Diyorsun. Üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCozum yok bunu kabullen. Ayril ya da bu sekilde devam et bazi erkekler boyledir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Zor bir durum. Film sektörüne mi gireyim o halde diye sor
00 YorumlaEngelle ve verme
00 Yorumla
+1 yılNe sıklıkla oluyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merak ettim filmlerde olur dedigi neyki acaba?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye ayrılmıyorsun
00 Yorumla
+1 yılYürümez... çünkü gençsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnkara 'da isen güvenilir biri ile kendini riske atma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇözüm kendi kendini tatmin etmek
00 Yorumla Cehendem hayatı öyle bir evlilik
00 YorumlaZor durum erken mi bosaliyor
01 Yorumla- +1 yıl
Erken boşalmanın çözümü var mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılÇözüm var ama anlatılacak gibi değil pek😊
00 Yorumla Evlilik terapistine gidebilirsiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılLibidon mu yükseldi senin
00 Yorumla
+1 yılhangi şehirdesiniz? çalışıyor musun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz oyle sey
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İki senede nasıl bitirdiniz böyle kendinizi
00 YorumlaBuradakilerin %98vin tavsiyesine uyma
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPisikoloğa götür eşini
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen üste çık öyle deneyin. Kıntrol sende olursa orgaz olursun
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörücü usulü mü evlendiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar sürede bir oluyor?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSustun
- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri