ilk seks yaptıktan sonra ne zaman istek başlar zevk ne zaman alınır
bakire olarak yeni evlendim bir kaç defa yaşadık ben daha hiç bir şey anlamadım normal mi
ilk seks yaptıktan sonra ne zaman istek başlar zevk ne zaman alınır
bakire olarak yeni evlendim bir kaç defa yaşadık ben daha hiç bir şey anlamadım normal mi
Sorun rahat olamamaktan kaynaklı orgazm olamama sorunu ve az bir ağrı. Aslında hiç ağrı olmadan daha kalın bir şeyi istemem lazım. 😊😊 ayrıca ön sevişme süreniz az. Ayrıca sana oral yapılması laızm. Çünkü oral seks en çok kadın için ihtiyaçtır. 😊😊 sana oral yapmıyor belli.
Bu arada sorunun tam olarak ne biliyormusun😊😊
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım😊😊
Oralı çok az yapıyor vücüdum tam zevke gelip seks zevkine ulaşmıyor ki
Sana oral’ı yoğun yapması lazım. Çünkü, yoğun orgazm olabilen için tam rahatlaman lazım. Eşinin seni oral ile orgazm edip yani deli gibi orgazm yapıp, oral’a devam etmesi, o an sen eşinin kafasıni itip çekilmesini isteyeceksin ama o devam edecek, sen deli gibi inleyeceksin. Sorna birden içine girecek 😊😊😊 sen o an kontrolü kaybedip deli gibi inleyip bilinç kaybı yaşayacaksın. 😊😊 eşinin işi bittiğinde senin elini kaydıracak halin kalmayacak. Abdest bile almasan direk uyuyacaksın 😊😊😊
Çok çok önceden böyle bir iki defa olmuştu ama şimdi öyle yok
Öyle yapa yapa sana kolay orgamz olma alışkanlığını kazandırması lazım
Ayrıca sende pek rahat olamıyorsun belli 😊😊
Ne açıdan rahat olamıyorum
Orgazm olman için tam rahat olman lazım. Ben şimdi orgazm olabilecekmiyim diye düşünürsen orgazm olamazsın. Yani bilinçaltına düzeltmemiz lazım. Bunun bir kaç yolu var tabii
Aklımda hiç öyle şeyler yok aslında
İlişki sırasında gene orgazm olamayacağım diye aklından geçmiyor mu?😊
Olay aslında şu😊😊
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz. Orgazm olabileceğini bilinç altına ispat etmen lazım😊
Cevap
14Cevap
her zaman alınır
birkac hafta hic zevk almayabilirsin icine girmesinden. on sevismeyi uzun tutmaya calis, oral yapmiyorsa da eliyle falan yapsin esin alistikca rahatlarsin kasma kendini
Tam zevk yok alıcam derken arkadan acı geliyor oral yapıyor ama çok az anlamıyorum ki
Yani bi kaç kereden sonra olur bence ama herşeyi yapıyor mu
Evet ama uzun süreli değil
Ön sevişme uzun olmalı bence hatta bi kere boşaltmalı seni li iyice gevşe ya da masaj yapmalı iyice rahatlayıp seks olmalı
Yok o kadar kısa oluyor ki vücüdum kendi kendine bile zevke gelmiyor
O zaman ondan olmuyor işte yani vajina açılmalı iyice acı falanda ondan oluyor işte
Ondandır bencede çünkü daha 3-5 anca yaptık ve öyle uzun bir ön sevişme olmadı
Yani ön sevişmeyi es geçmesin bi de yaptıkça zaten farkına varacaksın sende rahat ol nasıl mastürbasyon yaparken ki gibi düşünüyorsan aynı öyle düşün boşalırsın
Erken boşaliyordur koca. Seni tatmin etmiyordur. Oral yapmiyordurm islatmiyordur.
Önsevişme var ama kısa süreli
O yüzden tatmin olamiyorsun. Islanamiyorsun. En az 30 dakka oral yapmasi gerek
5 max 10 dk yapmıştır
Uzun surmeli iyice islanmalisin. fantezi vs konuşun. Ben tatmin olmuyorum dd. Ilk seni orgazma ulastirsin. Iyice yalasin ozellikle vajina ile anus birlesimi cok zevk verir
Knk g nıktan üstte kalıyorsa okşamadan bişe hissetmesçzsin
Büyük ihtimalle öyle
Giriş çıkış yaparken okşasın ya da sürtünce zek alıyor öusun denediniz mi
Ben dar mıyım anlamadım biraz acı oluyor bende 3 ya da 4. Seferde tekrar kan geldi mesela sürtünce bazen zevk alıyorum sonra acı oluyor
Kuruyorsa acı normalde 3-4 kez kan gelmesi de normap pipi kısa ise biraz tam açamamıştır ondan kan gelir sulandırmadan girerse de acı olur ön zvmşme önemli
Kalın penisli ön sevişme oldu ama öyle uzun değil
Uzun sürmesi oral yaptır biraz ki sende zevk al
Ne aldar oldu knk evleneli yaşlar kaö
Naptın knk
Eşinin beceriksizliği ve bencilliği. Ön sevişmeyi uzun tutsun senin her yerini öpsün en çok sırtını bence orayı seversin
Ön sevişme oluyor zaten
Ama birleşme anında zevk alıyorum derken arkadan acı geliyor
Tam ıslatamamış seni
Notkak değil esin deneyimsiz
Bir kaç defa yapmış ama
Birkaç defa yapmayı deneyim olmaz hayatım ilişkiye başladığınızda yatak odasına geçerken Seni kucaklayıp yatağa götürüyor mu Ya da sevişirken karşılıklı birbirinize Oral yapıp Birbirinizin önünde eğilebiliyor musunuz ya da boynundan sonra memelerine kadar gelip meme uçlarını ısırık atıp memelerine dil atarken elleri kalçanı keşfederken hafiften elleriyle iç çamaşırını yavaştan aşağıya sıyırmaya başlıyor mu Hani bunları biliyor olması lazım
Bunları yapıyor zaten ama seks anında anlık küçük bir zevk sonra acı geliyor arkasına
Önsevişme az oluyor
O da zevk vermiyor bana dimi
Yo hayır ıslaklık geldiğini görüyor bende öpüyor falan ama belki ben psikolojik olarak hazır değilim belki de
Partnerin de tecrübesiz mi
Hayır
Bir kaç defa yapmış ama
Evet 3 ya da 4 sefer mesela yine kan geldi yaparken bazen zevk alıyorum ama anlık oluyor sonra acı geliyor
Sadece misyoner
Seni hazırlaması lazım
Kinci d sonra surekli
Normal değil sıkıntı var
Zevk almiyo musun
Daha anlamadım valla ben eşime göre minyon kalıyorum o zevk alıyor yüzünde gördüm çünkü acaba bende darlık var ondan mı tam alamadım
Darlık olsa daha da alırsın
Onu da düşündüm ama o zaman niye tam alamıyorum
Küçük mü
Canının aciması geçince zevk alırsın
Normal değil
Neden
Acıma vs oldumu
Ne kadar sürüyo