Kadınlar sekste nasıl zevk alıyor?

Hic iliskiye girmedim bilmiyorum. Kadinlar nasil zevk aliyor? Sanki seks erkege daha cok zevk veriyormuş gibi geliyor bana. Tarif et denildiginde erkek daha cok tarif edebiliyor. Dar, islak, sicak, yumuşak harika bir yer. Inanilmaz zevk veren tam penis icin tasarlanmis bir yer gibi ifadeler bulunurken, kadinlarda boyle bir tanimlama yok. Tamam anlatilmaz, bazi seylerin tarifi zordur ama mumkun oldugunca anlatilmaya çalışılıbilir

Kadin nasil zevk aliyor tam olarak? Penisin kalinligi mi zevk veriyor, uzunlugu mu? Vajinanin ici sinirlerle mi dolu? O sinirler mi zevk veriyor? Sert bir seyin girip cikmasi nasil bir zevk veriyor? Yani bunlar mumkun oldugunca erkeklerin tarif edebildigi gibi anlatilabilir, tarif edilebilir bence. Tam tutmaz evet yasamak gerek ama soyut kelimelerle mumkun oldugunca anlatilabilir. Kadin nasil zevk aliyor ve seks kadin icin gercekten zevkli bir eylem mi? Ya da bizim kadinlarin tarif edememesinin nedeni yaşayamiyor olmalari ya da yaşasalar bile zevk almiyor olmalari sanirim.
Kadınlar sekste nasıl zevk alıyor?