kendim mastürbasyon yaparken (klitoral) zevk alabiliyorum. Ama cinsel ilişki esnasında zevk alamıyorum ve boşalmıyorum daha önce vajinal orgazmda yaşamadım. Polikistik overa sahibim o yüzdenolabilir mi? Benim durumumda olan hanımefendiler var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarda zevk çok büyük oranda klitorise küçük oranda vajina girişindeki sinirlere bağlıdır. Vajinal orgazma ulaşmak zordur çoğu kadın için. Polikistik overle alakası olduğunu düşünmüyorum. Orgazma ulaşmanızın en doğru yolu partneriniz içinizde ileri geri yaparken klitorise dokunmanız veya onun dokunması. Zaten erkek kadına git gel yaptığında kadının aldığı zevk klitorisin giriş sırasında penis tarafından sarsılmasından gelmekte büyük ölçüde. Yani sizde problem yok.
13 Yorumla
Soran+1 yılyorumunuz için teşekkür ederim dikkate alacağım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bu arada vajinal orgazmın en kolay hali kadının üstte olup kendi girişe ayar verdiği zaman olur yani üste geçip siz ayarlayın penetrasyonu
Soran+1 yıltamamdır denicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Partnere bağlı tecrübe ve birseyi inatla cabalama gerekli yüksel heyecan ce libido
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini o sekilde odakladiginda alamayabiliyorsun, olumlu sekilde odaklan ya da kendini rahat birak gerisi olur zamanla
30 YorumlaTempoyu sen belirle. Üstte olmayı denedin mi
08 Yorumla
Soran+1 yılhenüz denemedim
Soran+1 yılevet 10 dakika sürüyor ortalama
Soran+1 yılduruma göre değişiyor en uzun 20 dakika sürdü
Soran+1 yılsırt üstü yatıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Titreşimli vibratör kullan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç kere ilişkiye girdin veya kaç farklı partnerle yaşadın bunlar önemli faktörler
06 Yorumla
Soran+1 yılikimizde ilk kez yapıyoruz 4 kez oldu toplam
Cevap sahibi+1 yılTamam işte muhtemelen ondan birde vjina yapın dardır acı hissediyormusun?
Soran+1 yılhepsinde hissettim ama son ilişkimde sonlarına doğru rahatladım
Cevap sahibi+1 yılKendini kasıyorsun muhtemelen partnerine söyle yavaş yapsın ilk başlarda birde ön sevişmeyi uzun tutun baya bir sulanman lazım yaşlarınız kaç?
Soran+1 yıl22 ve 21
Cevap sahibi+1 yılTamam partnerin biraz heyecanlı o yaşlarda ilk ilişkiler öyle oluyor dediğim gibi yukarda yaptığım yorumu uygulayın zamanla zevk alır hale geliceksin
tabiki alırlar
00 Yorumla
+1 yılAlırsın aslında rahat bir şekilde boşalabilirsin
00 Yorumla
+1 yılerkekte biter o iş
02 Yorumla
Soran+1 yılbirbirimizin ilk seferiyiz. Normaldede zevk almam zordur bu nasıl çözülebilir
- +1 yıl
erkek uzun tutacak süreyi. o zaman o zevketten kurtuluşun yok
+1 yılErkekten daha çok zevk alıyor
00 Yorumla
+1 yılalıyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Alması gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerin sana göre davranırsa alabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki bunu nasıl anlicaz
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle sende oda kendinden önce karşıdakine odaklanmalı ve partnerin seni kıvama gelene kadar zevk aldığın bölgelerden ilerlemeli
tabiki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım