Sex için kadınlar kendilerini ne zaman hazır hissederler ? Ve biz erkekler bunu nasıl anlarız ?
Herkesin anlama yöntemi farklı tabii...
Herkesin anlama yöntemi farklı tabii...
:D eğer beyaz pantolon mini etek yada ince çorap giydiysek yüzümüzde bi gülümseme bi ışıltı varsa daha enerjik görünüyorsak bence hazırızdır :D regl dönemimiz bitmiştir tertemizizdir oh misler gibi ..büyük ihtimal ağdada yaptırmışızdır :D şahsen ben hastayken hep koyu renk pantolon kalın çorap tercih ediyorum bitince hemen açılıp saçılıyorum ...bilerke değğil kontrolsüz bi şeklde böyle yaptığımı farkettim ...
Kadin karsisindaki erkegin sadece onu sex icin istemedigini nihai amacinin bu olmadigini anladiginda hazir hisseder . Karsisindakine tamamen guvendigi zaman. Hazir hissettiginde zaten anlarsin o baslatir cunku.
bu kişiye,ilişkiye ve partnerin durumuna göre değişir...bu basit bir şekilde fiziksel bir anlayış ile olmaz,evli partnerler ile sevgililer bambaşka şekilde yaklaşırlar...bunu etkileyen çok parametre var...
vucut salgiladigi sivilar ve kokularla karsi cinsin bilinc altina hazirim hadi yapalim sinyalleri gonderiyo sen yemene icmene bak rahat ol :)) Hade bakam
Cevap
1Cevap
fiziksel analmda hastalık yoksa bakımlıysam her zaman hazırım.
libidon her zaman yüksek hacı
Kadın kendını hazır hıssedıyorsa hal ve hareketlerıyle bunu karsısındakıne hıssettırır zaten :)
Kadın her zaman hazırdır. Bunda anlıyacak bırşey yok. Uygun ortamı ayarlamak vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar