Selam canlarrrrr,
Hangi teklif cinselliği daha çok çağrıştırır? Kahve teklifi mi, film izleme teklifi mi?

Selam canlarrrrr,
Hangi teklif cinselliği daha çok çağrıştırır? Kahve teklifi mi, film izleme teklifi mi?

Tutkularımıza ve karakteristik yapımıza göre bu durum değişir her kesin fetişi aynı olmadığı gibi fantezi dünyaları da farklıdır ben bir kahve kokusunda olmasını tercih ederim mesela önce ruhen sohbete doymak sonra sonrası malum detaysız🤣🫢
Kesinlikle korku filmi… Ani sesler, gölgeler ve yükselen adrenalinle kalp delice çarpar, nefes kesilir her dokunuş daha tutkulu, her bakış daha erotik ve ateşli olur. Tehlike ve yasak hissi birleşince arzu doruğa çıkar, beden ve zihin tamamen yanar
Kahve kokusu tabii. Önce bir ayılmamız lazım çünkü gece uzun 😂
Libido yüksekse sadece çay içelim diye buluşup sabaha kadar sevişirsin istediğin kadar şartlı buluş bir temas her yeri yakar kavurur bazen ama soruya bakarsak film daha davetkar olabilir...
Cevap
9Cevap
Aleyküm selam cane bence baştan çıkarıcı bir parfüm kokusu ile adım atılır
Ter koktuğunu düşünsene puhahahaha
Bence kahve ile , çünkü kahve bahane sebebi olabiliyor
Bizde genelde döner ile atılıyor dkkd
Seks Sonrası çoksel oluyor bol turşulu djjdkdkdkdkkdkdk
Hamburgerci de çalışıyom tiksindim
Evet bol mısırlı kdkdk
Sonrası diyoruzz
Karanlık bir film sahnesi gibi olması gerekir bence
Filmler de hep kahve içmeye çağırıyorlar demek ki orada başlıyor ajsjajs
Günah
😂 😂 😂
🥲🥲..
Hicbir zaman kıza korku filimi izletip gırsata cevirip sarılcak biri olmadım arkadaslarım bunu yaparken ben komedi filimine götürürdüm aga biz orada kaybetik 🚬
Vakit varsa film, daha kısıtlı zamanlar için kahve de iyi. İki tarafın da ne istediğini bilen ilişkşker çok keyifli oluyor...
Karanlık nir film sahnesinde, kimin ne tapacağı hiç belli olmaz. Eller dudaklar boş duramaz.
1 fincan kahvenin 40 yıl hatırını düşününce kahve diyesim geldi
Konu sekse geçişse, film
Biz film izlemiṣtik o daha tatlı oluyor ama komik film izledik
Kahve daveti derim
Karanlık filmler ne alaka
Film sahnesi ya da afrodizyak etkili bir müzik
Karanlık bir film sahnesi
Biz sade Türk kahvesini spordan sonra içeriz
Güzel bir parfüm kokusunu tercih ederim
Karanlık bir film sahnesi..
Tenmin kokusuyla
İkisi de olur