Arkadaşlar tanışıyorum internetten buluşunca cinsellik yaşamak istiyolar cinsellik yaşamayacaksan konuşmayalım diyolar çok erken değil mi bunla ne biçim insan 😒 ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsellik yaşamak için üçüncü beşinci buluşma zorunludur diye kanun yok
İstersen ilk bulusmada yaşarsın istemezsen 20. Buluşma olsa bakmazsın
Bunu bu şekilde söylemek yanlış ama onda hemfikiriz
03 Yorumla- +1 yıl
Ne diyorsun be sen kıza kız illa yapmak zorunda mı rahatsızlığını belirtiyor sen kalkmışsın teşvik ediyorsun rahatsız olduğu şeye pes.
Soran+1 yıl@Mersinli_kız teşekkürler canım
En İyi Cevaplar
bu işler pazarlıkla olmaz anlık gelişir bazen hemen olur bazen ilerleyen süreçte. bu çiftlerin iletişim ve hissiyatına bağlı bir durum. kafadan kadın veya erkek bu şekilde yaparım yapmam yaparsan gelirim yapmazsan gelmem vs şartlar koşuyorsa orada bir güven ve iletişim sorunu vardır ve bence bu tarz uyumsuz biriyle hiç başlanmamalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsende gorusme erkek mi kalmadi memlekette. Gercekten nerden biliyorsunuz bu modelleri hep sero sapik abazan sevin zaten…
10 Yorumla
+1 yılF. ckbuddy arıyorlar sanki yaa 🙂 Ama merak etme hepsi aynı değil. Umarım sana uygununa denk gelirsin.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
47Cevap
+1 yılCinsellik evlilikten önce olmamalı bence çünkü herseyin bir yakışır durumu var hele ki bir bayan istemiyorsa kesinlikle konusu dahi açılmaz millet nefsine sahip olmak zorunda olamıyorsa sorumlusu başkasının kıyamadığı gözü gibi baktığı kız çocuğu olamaz olmamalı cinsellik her ortamda her koşulda bırakın yapılmasını konuşulması dahi hoş bir durum değil kadınlara değer sadece çiçek almakla , pahalı hediyelerle , mekanlara götürmekle olmaz onlara değerli olduğunu hissettirmek ve bir abi baba gibi sevip sahip çıkmak gerekir onlar bize emanet unutmayalım...
15 Yorumla- +1 yıl
Bu erkek milleti hayvan kendi annelerini bacılarıňı korurlar milletin kızının tertemiz namusuna göz dikerler şerefsizler Allah böylelerinin mustehakını versin
- +1 yıl
Kiz dur ben birsey etmedim yaşım 27 daha bir kızı bu konudan dolayı asla mağdur etmedim üzmedim ben hariç, sen hariç de 🙈😊
- +1 yıl
Sana demedim knk ortalık şerefsiz dolu
- +1 yıl
Evet öyle bizim çocukluktan itibaren empati duygusunu erkek çocuklarımıza empoze etmemiz lazım
- +1 yıl
Bizim toplumda şöyle bir algı var açık kızlar veya kapalı kızlar fark etmez kız olsun yeter ki ; ne yaparsa yapsın cinsellik objesi gibi bakılıyor ve sanki ahlak , namus birtek erkekte var kardeşim namus birtek kadın da değil öyle olmasa Hazreti Yusuf Aleyselam neden zina etmedi üstelik koskoca mısır kralının hanımı ona yaklaşmak istemisken ve o zindan da iken?
Her şeyin bir zamanı mevcut. Ben karakterinden hoşlanmadığım kişiyle sevişemem, sevişmedim de. Evleninceye kadar beklemeyi de doğru bulmuyorum. Bu süre ilişkiden ilişkiye de değişir zaten de önemli olan karşındakinin karakterini ve fiziksel özelliklerini gerçekten sevmek.
00 Yorumla
+1 yılEngelle, Cinsellik önemlidir. Böyle sapıkça malzeme olarak yaşanmamalıdır.
15 Yorumla
Soran+1 yılBen anlamıyorum hepsi böyle tanistiklarilin erkeklerden soğudum
- +1 yıl
Burada veya sanal da tanışır isen öyle olur. Çünkü duygusal bir bağ yok. Burası ve sosyal medya da genel de hayal ürünü olduğundan. Herkes yakışıklı, Hepsinin arabası var, Hepsinin yaşanmış tecrübeleri var, var işte o yüzden mümkün ise bu sohbetlere girme bile.
İnsan en çok ne zaman üzülür bilir misin. Kendini kullanılmış his edildiğin de. Sen üzülme derim.
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
İyi günler size
Soran+1 yılSize de
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda yüz yüze biriyle görüşse asla söyleyemeyeceği şeyleri sanalın verdiği rahatlıkla fütursuzca söyleyebiliyorlar. Kadınla nasıl konuşulur, nasıl davranılır zerre tecrübeleri, fikirleri yok.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılherşeyin bir adabı usulü tarzı yolu var.. bu kadar aceleye hıza gerek yok bence.. tanımak değerlendirmek alışmak gerek.. sadece cinsellik için görüşülüyorsa bile bunlar önemlidir..
10 Yorumla
+1 yılE amaç zaten seks, yani sosyal medyadan sevgili olmak için yazmaz kolay kolay hiç kimse
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılAmacı cinsellik olan, aklı uçkurundan başka bir şeye çalışmayan insanları anında yok etmelisin. Bu kişiler hiç bir zaman bitmez, hayata küsmene gerek yok kesinlikle…
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik dediğimiz olay tenin ve ruhun birleşmesidir. Amaç cinsellik dahi olsa ilk buluşmada cinsellik olmamalı. Bu yaşanılan şey akılda kalıcı olmalı ki aklına geldikçe yüzün gülümsesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer ilişkiniz cinsellik üzerine olucaksa hayır değil
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Anacığım tamam istenirde ilkinde de hani direk tanımadan etmeden :D 2-3 olabilir de ilk biraz zorlama gibi :D Hoş yapmadım mı yaptım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAhlâk iyice bozulmuş kimsenin kalbinde sevgi kalmamış
Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Ilk bulusmayi gec daha nulusmadan ona otavizi veren kendine sor nebicim kizsin erkek seni hemen s... hayalini kurup plani yapiyor sanada acikca soyluyor sende ona bu ozgurlugu verecek kadar nebicim kizsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu işler cinsellik için var kalkıpta seveyim edeyim evleneyim olmuyor seks ilişkisi yapayımla oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellık yaşamıcaksan konusmayalım da hayvanlık yanı tamam talep edersın beklentın bu yondedır de bır orta yol bulunur nasıl bır mantıktır :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılevet ya cok erken sevişelim mi şu an hemen konut at geliyorum :D:D
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oluyor benim eve gelsene diye
- +1 yıl
psikopat olmadıgı garantisini kim veriyor f*ck olsan ilk reel görüş konus etkileşim gör arkadaş abazılıktan düz duvara tırmanıyor belli.
Soran+1 yılIğrenç işte
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks amaçlı tanışılmışsa ve konuşulmuşsa niye erken olsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzart diye olur mu.. bi kaç sefer buluşucan.. bakalım uğuşucanmı.. zaten gidişat neyin ne olacağını gösterir sana da saldıray abiler denk geliyor herhalde
00 Yorumla
+1 yılKonusma cınsellık uzerıneyse beklemenın ne anlamı var
00 Yorumla
+1 yılHayvanlarla muhattap olmayı kesmelisin acilen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. En başta bu konuya medafen nasıl bilmek ister. Belirli bir süre sonra olabileceğini söylersen daha rahat geçer senin için :)
00 Yorumlageç bile kalmışlar ben buluşmadan önce istiyorum :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılSenin en başta tepkini koyman lazım. Mesela ciddi bir ilişki istiyorsan bunu belirtmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar yüzünden aynı kefeye koyulmaktan tiksiniyorum artk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılTamamen kullanma odaklı. Çok incitici
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılTek amaç cinsellikse erken değil.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBahsettiğin şeye fb başlangıcı diyoruz.
10 Yorumla Fazlasiyla hemde
10 Yorumla
+1 yılArtık ortam bu şekil bu FB arıyoruz yoksa zamanını çalmıyorlar işte daha ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnternetten nasıl tanışıyorsunuz ki ayrıca sadece ilk buluşmada değil hoşlandığın biri bu konuyu açmadıkca açman zaten abazalık
00 YorumlaAmaç o olduğu için işini görüp gidecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Birazda aradaki diyaloğa göre değişir
00 YorumlaDelilik bunalr :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))) ahh bu aceleci gençlik:)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Herkes işin kolayinda
10 Yorumlaengelle mk zor degil
10 Yorumla
+1 yılErken tabiki.
10 Yorumla
+1 yılritüel oldu artık.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSapık onlar her şeyin bir zamanı var
10 Yorumla
+1 yılKaç günlük bir konuşma bu
04 Yorumla
Soran+1 yılIlk konusmada oliyor
- +1 yıl
İlk konuşmada olmaz bu.. amaç cinsellik olursa anca o zaman olur...
- +1 yıl
Önce yüz yüze görüşmek gerekiyor
- +1 yıl
Sana bir kaç bişey sorabilir miyim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur.
00 Yorumla
+1 yılYakaladın mı yapıştır
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılDoğru
00 Yorumla
+1 yılErken tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Alıştırmayın !!!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. erken tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Erken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılherkes oyle
00 Yorumla
+1 yılHiç yaşama o. zaman
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık
10 Yorumla
+1 yılErken dehil
00 Yorumla
+1 yılErken değil
00 Yorumla
+1 yılGayet açık
00 YorumlaBence değil