Bence çok zor ben de düşünüyorum erkek arkadaşımda düşünür ama bazen de kendini frenlemek gerekmez mi? Yani her tahrik olduğumuzda ille dokunmamız mı lazım? Evli olunsa bile doğru bulmuyorum bunu biz kadınlar neyiz yani ihtiyaç giderme aracı mı?
Mantıklı yorumlar istiyorum lütfen.
Mantıklı yorumlar istiyorum lütfen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Abi konuyu zaten filmden cinsellige goturuyorsaniz Allah askina siz film izlemeyin beraber o zaman, direk yapin ne yapacaksaniz. Hani filmi bahane olarak kullanacaksaniz bu kadar rahatsaniz filmi bahane bile etmemeniz gerek...
Rahat derken?
ee ben de düşünüyorum demişsin. biz erkekler neyiz yani ihtiyaç giderme aracı mı?
Iki taraflı istek varsa frenlemeye gerek yok.
Tek taraflıysa frenlemek şart!
Bak bende de var ama kendimi rahat hissetmiyorum film izlemeyi sevişmeye bağlıyor kendimi kullanılmış hissediyorum şu an ifade edemiyorum kendimi ama kırılıyorum
Evet anlıyorum o durumu o zaman sen o an film izlemenin beraber birsey yapmanın tadını çıkarmak istiyorsun çünkü ilişkiniz çok fazla cinsellige sarıyor gibi hissediyorsun.
Direk vajinama dokunmaya başlıyor rahatsız oluyorum neyim ben anasini satayim sadece amdan ibaret mi lanet olsun cinsiyetime
Oha o işini bilmiyor belli ki. Onunla bunu konusmslisin direkt orayi elleme önce ön sevisme şart felan anlat bunları ona belli ki kimse anlamamış hayatı p*rno sanıyor
İşi biliyor masum bir bakir değil cinsel hayatı vardı ama sorun benim beni sevmiyor sadece cinsellik için birlikte o da haklı kendine göre
Haaaaa o tarz ilişki sizinki. O sana zarar verir çünkü sen Duygusal sin belli ki. Senin gibi duygusal biri lazım sana kullanacak biri degil
Öküzmüs o da ya
Önemsenmemek kırıyor insanı
Keşke taş gibi bir kalbim olsa
Önemseyen birini bul!!! Bunu acilen terk et. Ya it gibi peşinden gelir ya da cidden umursamaz ama acil terk et. Başta acı verir ama sonra iyi geldiğini fark edersin
Anlatayım mı özelden?
Olur
Yaz
Ben kardeşimle bilr izlerim hiç de öyle şeyler düşünmem
zor baya zaten öyle bir ortam varken cinsellik yaşanır bence illa ki
evli olunca zaten ya da sevgiliylken bile izlerken kucak kucağa izlemek isterim
Evli olunca istersin ama bulamazsın canım :)
Freni patlamış beton kamyonuyuz duramayız😜
Filmin içeriğine bağlı
Sanki kadınlar istemiyor anında ıslanıyorsunuz
İstiyoruz ama sorun ne biliyor musun sadece sevişmek için birlikte olunduğunu hissediyor kadın bir erkek bunu anlayamaz
Sen genelleme yapıyorsun her erkek öyle değil
Öylesiniz çoğunuz kalbiniz var mi sizin ya duygu , his vs?
Feminizm senin ki
Değil nefret ediyorum cinsiyetimden
O filmi izliyorken belki sen daha fazla istekli oluyorsun
Çok zor
Evet mümkün
değil