Prof. Dr. Sinan Canan'ın bir tespiti var: Din ve sekste işler yolunda gitmiyorsa hep çeneye vurur diyor. Ben de katılıyorum Sinan hocaya. Aşağıda icraat olmayınca çeneye vuruyor.

Prof. Dr. Sinan Canan'ın bir tespiti var: Din ve sekste işler yolunda gitmiyorsa hep çeneye vurur diyor. Ben de katılıyorum Sinan hocaya. Aşağıda icraat olmayınca çeneye vuruyor.

Öyle ağzı laf yapanlar pratikte vasat oluyor kendinden emin kişiler sözleri ile değilde birlikte olunca eylemleri ile kendilerini fazlası ile kanıtlıyor..
Doğru düşünüyorsun. Sekste kendine güvenen kişi kendini övme gereği duymaz.
Kesinlikle öyle..
Çok doğru tespit 👍 ama şu farkı ayırt etmek lazım konuşmak ile kendini övmek aynı şey değil birisi sadece dilinden düşürmez diğeri kendini olmayan meziyeti ile övüp egosunu tatmin eder , unutma ki kalitelin malın reklamı olmaz
Söyleyeceklrim bu kadardı teşekkürler 🙋
EİG için teşekkür ederim 🙏😇
bir insan bir konuyu ne kadar dillendiriyorsa o konuda ya bir eksikligi vardir ya da bir yarası diye dusunurum. cinsellik iyidir, konusulur ve konusulmalidir da ama ben soyle iyiyim boyle iyiyim diyenin ereksiyon ya da erken bosalma problemi olmasi da muhtemel
Ahahahahaha sesli güldüm
Cevap
8Cevap
bir şey düşünmem ama rahatsız olurum bu durumdan. başka şeylerle övünsün.
Erkekler zaten kendini seks uzmanı gibi görüyor. Hepsi kendini övüyor. Bu bana gerçekçi gelmiyor
Vardır bunda bir hikmet deyip, denemeden bilemeyiz derim 😂
Sürekli değil ama iddia ediyorsa vardır bir bildiği diyebiliriz
Rahmetli anneannemin biz sözü vardı: Sen seni övme, el seni övsün.
Bence çok doğru bir söz.
Doğrudur ama bu konuda da biri seni kalkıp uluorta övemez
Olaya şöyle bak: Kimsenin bir başkası tarafından övülmesine gerek yok. Birine ilgi duyuyorsan ve karşılıklı çekim varsa birşeyler yaşanır, yaşadığına göre öveceksen veya gömeceksen kendin yaparsın bunu. Bir kadın olarak ilgi duyduğun bir erkeği sana başka bir kadının övmesi hoşuna gidebilir mi?
Yüreği yiyorsa övsün 😁 kişinin kendisini övmesinden bahsettik cinsellik konusunda kendisini sürekli övemez ama ben tuttuğumu koparırım gibi bir iddiası varsa da kendine güveninden kaynaklıdır başkası kişiyi övemez bununla ilgili bahsettiğim tam olarak bu. Umarım anlaşabildik 🙃
El seni övsün sözünden kasıt üçüncü kişiler değil ben onu anlatmaya çalıştım. Senin düşüncene gelince evet, katılıyorum. Erkek bunu tavrıyla, üslubuyla bir şekilde belli eder. Ama ben şöyle uçarım böyle kaçarım diye sürekli öven tipler bence boştur.
Umarım tam olarak birbirimizi anlamışızdır :)
Anlaştık 😇
O halde en güzel günler sizlerin olsun diyorum :)
Teşekkür ederim 😇
rahatsız olurum. sanki tek başarısı seks. başka konularda basarili değil demek ki.
Bazı insanlar kendinde en çok ne eksikse onu dilinden düşürmez.
Genelde performans kötü ya da düşüşte olunca dile vurur.
Çene varsa icraat yok benim için. 😂😂
Muhtemelen tecrübesi bile yoktur, fantezi dünyasını anlatıyordur.
İçi boş hava gazı olark düşünürüm.
Boş tenekeden çok ses çıkar derim sjsj
Zeka gerılıgı oldugunu
Erkeklerde normalde fos çıkıyor
Ben bir yıldır geç boşalmamak için egzersiz yapiyom bence bi işe yaramıştır ya yani överim kendimi
Gereksiz övgüyü sevmiyorum
Övgü karşı taraftan olunca güzeldir
Nasıl bir tespitmiş o öyle 😂
Bazen de laflar önemlidir simdi
Gel derim
Katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?