Öncelikle amacım onun cinsellik konuşmasını sağlamak değil. Bugüne kadar kimle konuşsam sadece yatağa atmak istedi. Bu kişiyle konuşuyorum mesela çok ilgili düşünceli kibar komik. Komik video atıyorum mesela kadının bi yeri gözüküyor onu söylüyorum cevap vermiyor başka şeyler konuşuyor hiç böyle ne küfür ettiğini gördüm ne de cinsellik konusundaki tavırlarını sizce nedeni ne olabilir ayrıca burcu kova
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu durum oldukça ilginç ve merak uyandırıcı. Özellikle geçmiş ilişkilerindeki deneyimlerin göz önüne alındığında, bu kişinin farklı bir yaklaşım sergilemesi dikkat çekici. İşte bu durumun olası nedenleri ve yorumları:
Olası Nedenler
* Saygı ve Değer Verme: Bu kişi, senin düşüncelerine, duygularına ve sınırlarına saygı duyuyor olabilir. Cinsellik konusunu seninle konuşmaya hazır olana kadar beklemek, senin kararlarına değer verdiğini gösterir.
* Duygusal Bağ Kurma: Bu kişi, öncelikle seninle duygusal bir bağ kurmaya odaklanıyor olabilir. Cinsellik konusunu aceleye getirmeden, seni daha iyi tanımak ve güvenini kazanmak istiyor olabilir.
* Farklı Bir Yaklaşım: Herkesin ilişki anlayışı farklıdır. Bu kişi, cinselliği ilişkinin doğal bir parçası olarak görüyor olabilir ve bu konuyu konuşmak için doğru zamanın gelmesini bekliyor olabilir.
* Çekingenlik veya Utangaçlık: Bazı insanlar cinsellik konusunda çekingen veya utangaç olabilirler. Bu kişi de bu nedenle konuyu açmakta zorlanıyor olabilir.
* Kova Burcu Özellikleri: Kova burcu insanları genellikle özgürlüklerine düşkündürler ve ani kararlar almaktan kaçınırlar. Bu kişi de bu burcun özelliklerini taşıyor olabilir ve cinsellik konusunu zamana bırakmak istiyor olabilir.
Yorumlar
* Olumlu Bir İşaret: Bu durum, partnerinin sana değer verdiğinin ve saygı duyduğunun bir işareti olabilir. Cinsellik konusunu aceleye getirmeden, seninle gerçek bir bağ kurmaya çalışması olumlu bir durumdur.
* Daha Fazla Zaman Gerekli: İlişkilerin gelişmesi ve derinleşmesi zaman alabilir. Bu kişiyle daha fazla zaman geçirdikçe, cinsellik konusu da doğal bir şekilde gündeme gelecektir.
* Açık İletişim Kur: Eğer cinsellik konusu senin için önemliyse, partnerinle bu konuda açık bir iletişim kurmaktan çekinme. Ona düşüncelerini ve beklentilerini anlat.
* Gözlem Yapmaya Devam Et: Partnerinin davranışlarını gözlemlemeye devam et. Onun değerlerini, düşüncelerini ve ilişki anlayışını anlamaya çalış.
Önemli Not
* Acele Etme: İlişkilerde acele etmek genellikle iyi sonuçlar vermez. Partnerini tanımak ve güvenmek için kendine zaman tanı.
* Kendine Güven: Kendine güven ve değerini bil. Hak ettiğin ilişkiyi yaşamaya çalış.
Umarım bu yorumlar sana yardımcı olur. Unutma, her ilişki farklıdır ve önemli olan senin mutlu olmandır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHakikaten çok ilginç lan öyle olur mu
04 Yorumla
Soran1 yılYa kendisi de atıyor mesela böyle kadının bi yeri açılıyor öyle komik videolar şey yazıyor keşfetime noldu gene diyor. Bazen de ben içinde seks gecen komik şeyler söylüyorum ama ona yönelik bisey demiyor
- 1 yıl
Acaba 3 harfli şey mi erkek arkadaşın
Soran1 yılNeden konuşsun ki benimle
- 1 yıl
Neden konuşmasın
konuşsak dert konuşmasak dert
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok sıkıcı bir tip
01 Yorumla
Soran1 yılNiyetini nasil anlicaz
- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılibine olabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılDemeeee
- 1 yıl
Dedim bile :D
- Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı.
1 yılSinsi iste sen bahsedince yatıp ayrılacak iste
04 Yorumla
Soran1 yılBende bahsdiyorum zaten ama karşılık yok
- 1 yıl
Gorucez
Soran1 yılKötü bir enerji almadım kendisinden sürekli böyle çok düşünceli davranıyor kelimelerine dikkat ediyor
- 1 yıl
Peki
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yakında başlar
00 YorumlaHoşuna gitmiyordur
01 Yorumla
Soran1 yılUmarım öyledir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri