Yani sonuçta bu da insanın doğasında olan bir şey olmazsa insanlar da olmazdı zaten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılÖzellikle dini nedenlerden dolayı cinsel ilişki sadece evli çiftlerin hakkı olarak görülüyor. İstenmeyen gebeliğin önlenmesi için çok çeşitli yöntemler var, yani 100 yıl öncesinin aksine nikahsız cinsel ilişkide gebelik artık ihtimal değil. Geriye, erkeklerin, kadınlardan evlenirken el değmemiş olmalarını beklemeleri kalıyor. Kadını özgür iradesi olan bir birey olarak değil de, erkeğe tahsis edilmiş, reyonda sıfır halde alıcısını bekleyen eşya olarak gören erkekler, bekar olup seks yapan kadınları eş olarak istemiyorlar. Erkek cinsinin, henüz tanışmadığı müstakbel eşinin bedeni, vajinası üzerinde söz sahibi olmasına önce kadınlar karşı çıkmalı. Yani, evleneceğiniz erkeği bekaret takıntılı ataerkil sığırlardan seçmeyecekseniz, evlenmeden önce de seks hayatınız olabilir.
01 Yorumla- 1 yıl
Benim "evlenmeden olmaz" diyen bir kadınla flört etmeyi bile tercih etmemem gibi, siz kadınlar da "kadın evlenirken bakire olmalı" diyen erkeklerle iletişim kurmayın. Böylece kimseye cinsel ilişki geçmişinizle ilgili yalan söylemek, ya da cinsel ilişki geçmişiniz nedeniyle kendinizi eksik, kusurlu, ayıplı görmek durumunda kalmazsınız.
En İyi Cevaplar
Cinselliği kısıtlamak ve karanlık odalara itip ayıp hale getirmek medeniyet ile başlıyor, bu sayede insanı kontrol altına alıyorlar ayrıca aile denilen en küçük sömürü hücresini ayakta tutmaya çalışıyorlar.
00 Yorumla
1 yılArtık o konumdan da çıkmaya başladı yeni nesil daha rahat bir yaşam yaşamaya başladılar bile ilerleyen nesile de tamamen bu saçma görüntüden kalkacakmış gibi bir durum var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
27Cevap
Vaktinde toplum arasında karmaşıklık olmasın, kim kimin çocuğu bilinsin, haklara sahip olunsun diye haram kılınan şeyler. Mantık çerçevesinde anlatırsan anlayamayacak insanlarda oluşan bir toplumu inançla dize getirirsin. şu an korunma yöntemleri muhteşem düzeyde etkili olsa bile toplum aynı toplum olunca haram demeye devam ediyor
11 Yorumla- 1 yıl
"Evlenmeden olmaz" demenin istenmeyen gebeliğe ve soyun belirsizliğine dayanan gerekçeleri, doğum kontrolündeki gelişmeler sayesinde artık geçerliliğini yitirmiş durumda... Geriye kadınlara dayatılan "evlenirken el değmemiş olmak zorunluluğu" kalıyor... Bu da, en başta bekar kadınlar karşı çıkmadan yıkılacak bir tabu değil...
Gizli Üye(25-29)1 yılayıp ya da kötü değil ama insanlar evlilik dışı bunu yaşıyor ve sonrasında problem yaşayınca kötü duruma geliyo konu. ve özel bir konu oldugu icin insanlar icinde konusulmasına veya yasanmasına veya birilerinin gözüne sokulmasına gerek yok. uygun gördügünüz kisi ile ne yaptıgınız sizi ilgilendirir diyesim geliyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTabi ki insanin doğasında var ama iki kişi arasında olduğu için mahrem
hayvanlar gibi ulu orta olması makul değil asla20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Konuşulması ayıp sayıldığı için bizde o imajı veriyor oysaki yaşamın içinde olan şey. Toplum kurali
00 Yorumlaayıpta degil kötude degil insanın biyolojik durumundan kaynaklı yemek içmek gibi bir durum sadece ulu orta yapmak yanlış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılAyıp degil aslinda dogru zaman ve dogru vakit
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence kötü bir şey keşke sadece zevkine yapılan ihtiyaç duyulacak eksikliği hissedilebilir bir şey olmasaydı
04 Yorumla
Soran1 yılKeşke
Cevap sahibi1 yılKadınların durumu nasıl oluyor bilmiyorum hiç ama ben bu sabah keşke evli olsaydım dedim bazen duramıyorum.
Soran1 yılKadınlarda da oluyor bazen
Cevap sahibi1 yılİlaç araştırması yaptım 1-2 tane ilaç var ama hormanal etkisi çok fazla o yüzden kullanmak sıkıntı
Bence çok zevkli kafanın uyduğu bir kadını saatlerce yalayıp içine girmek lazım
00 Yorumla
1 yılAyıp değil. Normal olarak görmediğimiz şey evlenilmeden yaşanması.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılToplumun cehaletinden, baskısından.
30 Yorumla
1 yılSaçma tabular
13 Yorumla
Soran1 yılBence de
- 1 yıl
Tabularada bu tabulara takılan insanlarıda sevmiyorum net
Soran1 yılHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılistekli sapik insanlar yüzünden
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Benim icin ayip degil
10 Yorumla
1 yılniye ayıp olsun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılAyip gormek sacmalik dogamiz ya
00 Yorumla Tabu maalesef
00 Yorumla
1 yılYıllardır bunu anlatmaya çalıyorum 👏👏
00 Yorumlasohbet etmesini en sevdiğim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSen yap bişey diyen mi oldu 😜
00 Yorumla
1 yılHaram olduğu için olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet doğru ama evlilikte olmasın bence o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılEvliysen zaten ayıp ya da kötü değil
00 Yorumla
1 yılKime gore
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılDoğal bir şey
00 Yorumla Aynen haklısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yanlış yapıyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Herkes yapmasın diye
00 Yorumla
1 yılEvet bencede böyle görülmemeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılSen onlara bakmaaaaa
00 Yorumla
1 yılHaram olduğu için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılÜlkemize özgü bu
00 Yorumla
1 yılYo görülnüyo
00 Yorumla
1 yılBencede
00 YorumlaToplum kaynaklı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi