Cinsellik denince neden sapıklık ya da ayıp olarak nitelendiriyoruz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çünkü insanların tabuları var. Tutkuları ve arzuları yok. Küfürler bile cinsiyetçi. Tutkularını bastıran her sapık, sevişmeyi sapıklık olarak görür. Günün birinde patlayınca da gerçekten bir sapık olarak televizyonlarda izleriz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet bu konuda gerçekten kimseye bişey denmiyor yaşan bi şekilde yaşıyor ama şahsen tanıyıp bir cinsel birliktelik istendiğinde ya da FB arayışı denilince hemen sapık muamelesi yapılıyor. Belkide aynı cinsel ilişkiyi o an başkasıyla yaşıyor yaşadığı kişi sapık değil ama diğerleri sapık 😒😅
00 Yorumla
+1 yılToplumun dışladığı bir olay olduğu İçin maalesef geri kalmış toplumlarda cinselliğin tamamen çoğalmak ve hayvansal içgüdüyle alanını çevirmek olarak algılandığı İçin biz maalesef henüz insani tarafına geçemedik
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsellikte yediğimiz yemek içtiğimiz şu kadar insanların ihtiyacını karşılayan bir olgudur toplumun ilk 15 yılında bunlar konuşulmaz yaş 15 den sonra yavaş yavaş bir şeyler öğrenilir 20 li yaşlarda yaşanmaya başlanır bunlar toplumumuzda mahrem şey diye gizlenir Avrupa ve amerikada bu konuda daha serbest bizde mahrem konu olarak bilinir yaşanır oysaki bilmek öğrenmek yaşamak gerekir. Bunu normal seviyede yapan ya da yaşayan varken bazılarında sapkınlık düzeyinde yaşayanlardan çıkıyor. Günümüzde iletişim araçları çok iyi olması bu sapkinliklarinda hızlı yayılmasını sağlıyor. Bence her şeyin kararında yaşamak onemlidir
10 Yorumla
+1 yılKonuşulmasından nefret ettiğim bir konudur. Cinsellik çok özel ve mahrem konudur. Evleneceğin kişiden başka kimse ile konuşulmamali :)
Ayrıca aklı cinsellikten başka hicbirseye çalışmayan tüm herkesi ben eksik nöronlü ve vasıfsız olarak yaftalıyorum :)
Benim için ayıp ve rahatsız olduğum bir konu :)
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer öyle olmasaydı hayvanlardan farkımız kalmazdı. İnsanlar utanmasa sokakta yapacaklar hatta çıplak dolaşacaklar. Görüntü kirliliği bence
21 Yorumla- +1 yıl
Kendi duygularını bastırıyorsun yarın bilgisiz kalıyorsun yarın öbür gün evlendiğin de ilişkiye girdiğin de tek taraflı tatmin yaşanacak sen tatmin olmayacaksın çünkü sen duygularını bastırıyorsun böyle yaparak bilgi sahibi olmak yerine kapatıyorsunuz kendinizi kutu gibi
+1 yılHer kişinin içinde cinsellik var yatıyor yani ama kızlar bunu belli etmiyor erkekler net şekilde belli ediyor
00 Yorumla
+1 yılÇünkü Oyle alıştık Oyle buyutulduk hep dışardan sosyal medylardan öğrendik..
Ama oyule değil bu cinsellik.👍00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü asırlarca cinsellik iki kişi arasında bilinmesi yaşanması gereken bisey olarak görülmüş ve bunun kırılması zor
00 Yorumla
+1 yılToplumsal tabulardan biridir cinsellik ve halen aşamadık maalesef.
00 YorumlaYok ben aşk haz şehvet mutluluk olarak hatırlıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılözel hayata iat olması ve dışarda yapılması durumda hayıflayacağımız durumdan dolayı olabilir i
00 Yorumla
+1 yılÇünkü toplum olarak. Bu konular hakkinda ön yargilara sahibiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılYaşam baskısı ülke baskısı vs her kez sözde dinci ama... İşine geldiği gibi davranıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılBunu genelde kadinlar nitelendiriyor cinsellik mi ohh terbiyesz sapik 🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAilelerin küçükken hep ayıp deyip saklamasından kaynaklanıyor bence eğitim şart
00 Yorumla
+1 yılortadoğuda yaşamıyor msuun sne
013 Yorumla- +1 yıl
Amerikadayım ben
- +1 yıl
bu sayfada ne işin var
- +1 yıl
Türkiye de mi olmak lazım bu sayfa girebilmek için?
- +1 yıl
anlayamazsın ki
- +1 yıl
Anlatamıyorsun ki anlayayım
- +1 yıl
yaşamadan bilmek
imkansız - +1 yıl
Neyi yaşayacağız ki olmayan bir şey yaşanmaz zaten
- +1 yıl
hayatımızın bir önemi yoksa burada neden takılıyorsun
- +1 yıl
Maddi manevi her şeyi elde ettim artık hayatla testis geçiyorum
- +1 yıl
yalnızsın
ve kimse seni anlamıyor - +1 yıl
Eşim var çocuklarım var daha ne olsun sen kendi iç dünyanı bana anlatma.
- +1 yıl
herkesin eşi çocuğu var
başarı kriterin buysa
ortadoğuda bazı erkeklerin 4 karısı bile var - +1 yıl
Herkesin yok işte somut olarak görebilirsin ama hepsi soyut varlığı ile yokluğu belli değil
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle nitelendimiyorum
00 Yorumla
+1 yılToplumsal hastalığımız işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle nitelendirmiyorum
00 Yorumla
+1 yılbunu yapan kadinlar etkek selam bile verse suclu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSiz kızlar yapıyor bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYoo, öyle nitelendirmiyoruz.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çünkü öyle bir toplumda yetistik
00 Yorumla
+1 yılkızlar yapıyor knka onu dgfdd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ulu orta yapınca ayıp olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. ayıp ama
10 Yorumla
+1 yılTabular
00 YorumlaNe ayibı ihtiyaç bence en dogal sey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yooo çok doğal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılKim yapıyo öyle?
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir şey birgün ben de yapacam😂😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik denince neden sapıklık ya da ayıp olarak nitelendiriyoruz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat