Cinsellik bir ihtiyaç bunda hemfikiriz. Fakat sadece İslam olarak düşünmeyin diğer dinlerdede neden yasaklanmış ve çok büyük ayıp olarak görülmüş? Yani ben sevdiğim bir insanla bu duygularimi tatmin edersem neden bazilarinca kötü görülüyorum? Veya o benimle evlenmeyince neden ortada kalmış (!) Sayılıyorum? Kısaca neden bir ihtiyaç kısıtlanıyor ve yok sayılması isteniyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyıplanmıyor sadece evlilik bağı altında güvenceye alınıyor.
Sen düşünen ve duyguları olan bir varlıksın.
Bir erkek veya bir kadının bedenin kendine ait olmasını ister. Hayvanlar gibi bir o yapsın bir bu yapsın iste iki cinste çünkü bu mesele duygusaldırda sadece gitme gelme eylemi değil bizim için ve bir güven ortamında olmak zorunda siz dinleri anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz hepsi bu 🤷♂️ Biseyler hissettiğim kadın gidecek herkesle yatacak bide benle yatacak bunu adıda modernlik olacak düpedüz migdesizlik. Kısacası aidiyet duygusundan dolayı bu böyledir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine şu soruyu sor neden bu kadar hafife alıyorum bu konuyu?
Halkın diline düşersin afedersin adın çıkar bacım
İnsan şerefli bi varlıktır bu şerefini korumak için, edelsizlik yayılmasın diye söyleniyor
Utanmamız olmasa köpekten ne farkımız kalır?00 Yorumla
+1 yılYanlış lanse ediliyor. Bu sadece kadına özgü bir şey değil. Erkekler içinde haram ve günah. Yani namus sadece kadına özgür bir durum değil. Biz kulaktan duyma İslami yaşıyoruz. Herkes işine nasıl gelirse öyle yorumluyor
00 Yorumla
Evli kişiler arasında ayıplanmıyor aslında burada konu evlilik dışı ilişki.. tüm dinlerde yasak bu.. günah sayılıyor ve evlilik dışı yaşanan ilişkilerinde çoğu pişmanlıkla bitiyor.. doğru bir karar gibi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBurada ki mesele aşkın, sevgi ve samimiyetin, sadakatn getirdiği gerçek ilişkiler değil ki... Zaten günümüz kadınlarının nere de ise tamamı aşkı, cinselliği erkek kafeslemekte kullanıyor. Yani para, menfaat ve çıkar amaçlı. İşte asıl işin bu yönü günah, ayıp, zalimce ve ahlak dışı hanfendi...
10 Yorumla Toplumu aile kurmaya zorlayıp aileyi bozacak şeyleri ayiplamislar. Aile olmadan seks olmaz gibi gibi. Temel sebebi toplum mühendisliği.
14 Yorumla
Soran+1 yıl@rızıo hakkindir dhfjgh
+1 yılCahillik bilgisizlikten dolayı bilgi çoğaldıkça cahillik azalır bunu anlatamazsın hiç kimseye sadece akılcılık çağından geçen dinler bunu anlayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBütün dinler erkeklerin uydurması da o yüzden. Bir kadının uydurduğu bir din olsaydı ve dünyaya yayılmış olsaydı evlenecek erkeğin bakirliğini konuşuyor olurduk. Kadın cinselliği de gayet normal olurdu.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ihtiyaçtır ayıp olarak düşünen kendine baksın!!
02 Yorumla
Soran+1 yılKedi 😍😍
- +1 yıl
Kedi ve sahabi istedi
+1 yılEvet insanta utanma duygusu ayiplanma duygusu en çok sekste ortaya çıkmış. Oysaki bu da bir ihtiyaç. Yemek yerken su icerken utanmiyoruz mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz toplumla biraz da Allah'ın bu dünyayı imtihan kılmasıyla alakalı yani yaparsan cehennemde yakacağını söylüyor o yüzden de çoğu kişi ayıplıyor kötü olduğunu düşünüyor
10 Yorumla
+1 yılAyıp değilse o zaman yap sokak ortasında yiyiş. Yapanda var zaten eğer istediğin buysa yapp
00 Yorumla
+1 yılİkiyüzlü oldukları ve namussuz oldukları için
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMasturbasyona bile burada herkes yok çekiyo
10 Yorumlagizli yapılıyor zaten
00 YorumlaAslında ayiplanmamali
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp değil mahrem bir şey
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 900 cevap paylaştı. Aşırısı aile yapısı için tehlikeli çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence de yanlış ayıp değil bir ihtiyacı tie
00 Yorumla Kadınlarda istiyor mu gerçekten
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası