Erkekler cinsellik yaşadıktan sonra bu kız ne olursa olsun benden ayrılamaz diye düşünür mü?

Hiç sevgilim olmadı ondan önce hayatımda sadece o oldu ben istemiyordum hazır değildim böyle bir şeye yakınlaşmamız oluyordu ama birliktelik olmuyordu yaşadık seni bırakmam evlenincez falan dedi evlilik çağındayız ama tavrına baktım kavga etmiştik böyle yaparsan biter ben yapamam dedi ortada hiçbir şey yokken saçma sapan şeyler yapıyor bende kızdım basit şeyler ama konuyu öyle büyüttü ki ayrılığa kadar geldi ufacık bir tarşışma yaşansa her zaman konuttu ayrılığa getiriyor geçmişi konuşuyorsun hep diyor ama aynı hataları sürkeli yapıyor kendimi düzelttikçe sen üstüme geliyorsun diyor hep kötü olucam tarzında bir şeyler dedi sonra hiçbir şey olmamış gibi yaptı benim hayatımda ondan başka kimse olmadı Napıcam nasıl davranacam bilmiyorum ben mi sorunluyum yoksa onun öfke probleminden mi kaynaklı sürekli öfkeli değil tartışma da

Güncellemeler
10 ay
Güncelll
Erkekler cinsellik yaşadıktan sonra bu kız ne olursa olsun benden ayrılamaz diye düşünür mü?