Gizli Üye(36-45)+1 yılbizim ülkemizde genelde çok kalp kırıklıkları ve aldatmalar olunca ve bir de kadınlara ulaşmak zor biraz ego var maalesef ondan dolayı olabilir. yurt dışında daha rahat ama orada medenice konuşan olarak görüyor kadın erkeği kafa uyuşursa istediğinin yaşıyor veya evlilik kuruyor. senin bakış açın nedir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbi bot bile sitem ediyor bak soran
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında mesele Pairbounding ile alakalı özellikle çok veya erken yaşta cinsel ilişkide bulunanlar. Bağ kurma yetisini kaybediyorlar. Yani erkeğe bağlanma sorunsalı yaşar hale geliyorlar. Tabi bunun direk farkında değiller Ama içsel olarak bilincindeler. Bu yüzden bunlardan vazgeçiyorlar Bence geçmelilerde hem kendileri, hemde sevgili olur kocası olur. Onunla ciddi sorunlar yaşayacaklarını biliyorlar. Abd de bile bu boyledir She belongs to the street She must turn to street derler. Sokakdan geldi sokağa dönmesi gerek ondan eş olamaz Derler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama genelde daha önce sevip yıprandıkları için tek gecelik ilişki tercih ediliyor son zamanda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tadına vardıkları için bir daha birakamiyorlar.
00 YorumlaCinselik sadece erkek için değil kadin icinde ihtiyactir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılpsikolojik algı yapılıyor bence
00 Yorumla
+1 yılYoo alakası yok onu da isteyen birisi bulunur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılbence öyle evlilikten ümidi kesenler annem babam evliydi evlilik güzel bi şey değil ben de evlenmicem diyen ya da artık yaşı geçen vs ne bilim bi şekilde istediği erkeğe ulaşamıcağını düşünen kızlar artık k*şar olabilirim gönül rahatlığıyla diyor kaybetcek bi seyi yok gibi
- +1 yıl
Olaya neden sadece Türkiye şartlarında bakıyorsun ki? Evlilik öncesi ilişki yaşayıp evlenen birçok kadın var dünyada. Ayrıca günümüzde, ülkemizde de sıklaştı bu durum. Evlilik öncesi ilişki yaşamak da k*şarlık olmuyor. Çirkin bir düşünce yapısı bu, dilerim değiştirirsin.
Soran+1 yılerkek içgüdüsel olarak çok erkekle yatmış kadını evlilikte istemiyor. bakire değilim dediğinde kimse evlenmiyor rahat ol bi şey de değişmedi, bakire değilim diyince "tamaaam ben moderniiiim kabuuul evleneliiim" diyorlar ama sonra içlerine sinmeyince başka bi bahane bulup (ailem istemedi şöyle böyle) evliliği yapmıyor adam ya da sonra nboşanıyor (boşanma oranları %50ye çıktı övdüğün yurtdışında da) ama direkt sebebini söyleyemiyor bakire değilsin diye diyemiyor
- +1 yıl
Bence sen yurtdışına gidip görmeden çok varsayımlarda bulunma. :D Onu diyen erkekler dönektir demek ki o kadınlar hayatlarına düzgün erkekler almayı bilmiyorlar.
Soran+1 yılPODCASTLERİ DİNLİYOR MUSUN AMERİKADAKİ sadece bunu konuşuyorlar YER MIAMI
ne alakaaaaaaaaa
00 YorumlaAliskanlik olmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yoo.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar