6 7 aydır konuştuğum kişi beni f*ck gibi görüyor ama hiç itiraf etmedi ben kendim çıkarimda bulunuyorum kendi hiç demedi ben mesaj atmassam asla konuşmuyor beni instegramina eklemedi cinsel olarak beni arzuladığını ama sevgili olmadigimizi söylüyor. Sevgili olmaktan bahsettiğim de ben sana ya da sen bana duygusal anlamda bir şey vermeden sevgili olamayiz dedi bı kez tartıstik instegram için senin sevgilin var ondan eklemedin dedim hayatımda kimse yok diyelim ki var bu senin için sorun mu sevgili değiliz dedi o kadar kırılıyorum ki ama ben ona duygusal bir şey ler hosadiyorum lanet olsun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini kullandırtma ve onunla iletişimi bir an önce kes. Onun sana yaklaşımı tamamen menfaat için. Görüşmeye devam edersen her gün daha çok pişman olursun. Zararın neresinden dönersen kardır
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın yani ben duygusal birşeyler hissdiyorum o neden hissetmiyor yani bide insan duygusal şeyleri kendi isteğiyle hissetmez kendiliğinden olur.6 7 aydır konusuyoz yani kim olursa olsun birseyler hissetmezmi odun mu bu!
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Resmen f*ck olmuşsun gözünde bi fark var arkadaşsınız !
048 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔 Bana bu kelimeyi hiç kullanamadı ama tabi en başından beri herzaman duygusallığı mı ona hissetirdim Bide zaten defalarca dedim f*ck istiyorsan dışarda çok var die öyle bir teklifte bulunmadım dedi yani ben hiçbir zaman f*ck düşündürücek bı davranış ta bulunmadım ona karşı f*ck yerine konulmak beni çok incitti ama bana öyle bir işliyor ki duygusal anlamda kendime hep yenildim aslında çevresinde f*ck yapacağı bir sürü insan var benimle nie bu kadar uğraştı anlayamadım sevgililik konusu açılınca sen bana ya da ben sana duygusal anlamda bir şey vermeden sevgili olamayiz sevgililik çok başka bir aşama dedi😔😔 bu çok ağır bı laf aslında bir instegram olayın dada bakmak istiyorum dedim baktım sonra şey dedi yanlış anlamassan geri çıkarıcam. Yüzyüze görüşursejk ben kendim eklerim dedi ama buna çok anlam veremedim yani bı insan f*ck de düşunse instegram dan ne olacakki sevgilisi var desem telefon numarası ni verdi belkide çift hat kullanıyor ama ne zaman watsabtan yazssam iki tik oluyor. Bazi davranışlari kasitli sohpet ederken kayboluyor bı anda sordum neden böyle oluyor die tartışma çıktı bana sevgili gibi nie hesap soruyorsun dedi halbuki nie cevap vermiyorsun en azından müsait değilim diyebilirsin dedim amacım seni kırmak değil hayatın akışı böyle dedi bana asla mesaj atmaz ben başlatırsam konusuruz ilk başlarda cinsellik konusu acmiyor du rahatsız olmayim die sonra sonra konuşmaya başladık aslinda bı yani böyle sevgili olmaya da meyilli gibi bilmiyorum ya böyle oldu işte :(
Soran+1 yılSence insegramina nie ekleme di
Soran+1 yılYedek diorsun yani KORKTUĞU bir şey olmasa eklerdi başka bir sebep bulamıyorum fotoğraf desen mesaj da bana bir sürü foto gönderiyor takipçileri ni falan görmemden korksa bı kez kabul etti baktım Ne gizliyor acaba.
Soran+1 yılBirgün anliycak ama ben çoktan gitmiş olucam :)
Soran+1 yılAynen şey yapmayi düşündum numara yi değiştiricem instegrami falan kapaticam sonsuza kadar gidicem hayatından bu ona koyacak emin ol
Soran+1 yılYani aslında 3 ay sonra geri açmayı düşünüyorum instegrami ya da bilmiyorum başka bir instegram açıp onu tamamen hayatımdan çıkarmak ta olur tabi bunu yapmak o kadar kolay değil unutmaya çalışmaktan başka çarem yokk
Soran+1 yılBiz farklı şehirlerde yiz daha görüşmedik ama aramızda anormal bı samimiyet vardı birbirimize karşı hiç yabancı olmadık yani konusmalar falan
Soran+1 yılAllahım ne zormuş bu işler hiç karşıma çıkmasıni istemezdim ama yengeç burcu olduğum için çok duygusalim maalesef
Soran+1 yılErkekler çok duygusal değil o mesela asla duygusal bı insan değil bağlanmıyor yani 7 aydır konuşuyoz insan hicmi bağlanmaz duygusal bişey hissetmez şaşırıyorum ya
Soran+1 yılBide bana bak
Soran+1 yılAnladım şey ya bunun 8 yıllık ilişkisi olmuş ama üzerinden 5 yıl geçmiş konusu açılınca böyle tinlamiyor gibi ama tabi ne olursa olsun kolay unutulacak bir şey değil sence bu tip insanların psikolojisi nasi olur acaba bu yüzden mi bana böyle davranıyor daha önce canı yandığı için mi
Soran+1 yılYani ben 25 o 35 🙄 ne anlamda kırmak
Soran+1 yılÜzerinden 5 sene geçmiş ilk tanıştığımız da anlatırken Ona aşık olmuş gerçekten belliydi Şu an Sevgim yok aşk olarak dedi o ilişkisinde bütün yük onun sırtındaymis bende en sonunda ayrıldım dedi anliycagin kendimden vazgeçtim dedi geçenlerde evlendiğini duymuş tebessüm edip güzel dileklerimi gönderdim ona dedi mutlu olsun dedi giderken oda entrika çevirmeye başladı sallaa yaşandı bitti boş ver dedi o ne öyle olması gereken buydu dedi unutmuş gibi gözüküyor ama bilmiyorum sanki unutmamış gibi
Soran+1 yılAnladım adam aşırı rasyonel 8 yıllık bitmiş aradan 2 sene geçince tekrar bir ilişki ye başlamış oda 3 sene sürmüş adam duygusal değil insanları hayatından rahatlıkla atabiliyor ben herkesten bahsetmiyorum sonucda sevgilileri hiçbir şeye üzülmüyor Aşırı mantık üzerine yaşayan biri aşırı özgüven li
Soran+1 yılSizin farklı bir siveniz var 😅 alta gitmek tam olarak ne oluyor
Soran+1 yılAynen aslında o ve ben çok farklıyiz bişey sorcam o da birgün evlenmek istiycek yani illaki sence beni nie f*ck düşündü sevgili olarak düşunmedi ama bak daha önce sevgilileri olmuş
- +1 yıl
Günaydın dün gece alkolluydum yazmak istemedim kusura bakma !
Şöyle düşün uzun süreli ilişkisinden darbe alan bi insanın kimseye güveni kakmaz maalesef hemen birini bulur açığı kapatmaya çalışır uğraştıkçada hata üstüne hata yapar çünkü sevdiği kadın onu yüz üstü bırakmış ya da onun gibi bişi bu durumda insanlarda genellikle erkekler de Ego devreye girer burada kurban sensin kuaura bakma...
Soran+1 yılAnladım en iyisi onu hayatım dan çıkarmak galiba evet ego var onda ben öyle değilim desede var yani uzun ilişkiden 5 sene geçmiş yeni ayrılmış olsa belki o açığı kapatmaya çalışır onu kapatmaya çalışmasa bile bana yaklaşımı ortada eski ilişkisini unutmuş olsa bile gene de bana yaklaşımınin değişicegini sanmıyorum bu durum onun kendi yapısı bence böyle bir insan ben bu durumu eski iliskisiyle çok ilişkilendirme dim adamın kendi bir garip zaten
Soran+1 yılBu lafı davranışa döken bilirsem güzel:)
Soran+1 yılDediğim gibi yapicam sessiz sedasız numarami değiştiricem instegrami mi silicem herşeyi bu onu acıtırmı sence
Soran+1 yılYani hiçbir şey yapmayimmi
Soran+1 yılYani tabiki 7 aydır konusuyoz onunla genelde konuşan ben oluyorum bana bazen işte yazarsan 10 15 gün ulaşamssin falan diordu ama tabi ilk zamanlar hiç böyle şeyler yoktu ama tabiki aramızda bir arkadaşlik vardı sabaha kadar konuşuyor duk Sohpet ediyorduk anlaşıyor duk yani bana Özel şeylerini de anlattı öyle herkese anlatilacak şeyler değil instegram dan tanıştıgin birine öyle anlatilacak şeyler değil sonucda ortada 7 ay var sesiiz sedasız gidicem ona haber bile vermeden ulaşamassin falan diodu ya o zaman görecek ulaşamamak nasi oluyor Muş e tabiki anliycak bilerek yaptığımı ama bir daha dönmiycem sen olsan kötü olmazmisin o onu birakamayacagimi sanıyor eğer öyle hiçbir yapmadan gidersem belki bana ulaşma ya çalışir ama bu dediğimi yaparsam şöyle bı baktığın da ben gitmiş olucam belki aramaya calisicak ve bu onu aciticak ve bir daha da asla gelmiycem herkes hayatına bakicak tabiki ama bu olay öylece kalacak.
Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Hiçbir zaman değişmez.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum odun mu bu adam aylardır konuşuyoruz insan hiç mi bir şey hissetmez daha cinsellik yaşamadık sohpet ediyorduk genellikle ama bakış açısı bu yani kendi hiç itiraf etmedi benim tepkimden çekindiği için mesela Duygusallik insanın elinde olan bir şey değil aslında ben elimde olmadan hissdiyirum ama o neden hissetmiyor.
Soran+1 yılOhoho konuştum bana net bir şey demiyor hep ikilem de bırakıyor amacın cinsellik se rahat bulursun alakası yok dedi hadi sevgili olalım maksadım yok şu an şu an ciddi ilişki düşüncem yok dedi bende dedimki bu kadar karışıklığa gerek yok en başından beri benimle cinsel amaçla birlikte olmak istedin dedim böyle düşündün dedim kimseyle bir şey düşünmedim cinsel olarak arzuladim evet sonra bunun hata olduğunu konuştuk bende geri çekildim sonrasini denemeden bilemezdim dedi temelde sorun şu aslında ben onu sevgili olarak istiyorum ama o cinsellik istiyor tek aslında çok uzun sohpetlerimiz olur herşeyden konuşurduk dedim ki beni cinsel olarak istiyorsun. Ama sevgili degiliz diorsun instegramina eklemiyorsun ama benle cinsellik konusuyorsun Instagramina eklemeyecek kadar mesafeliysen cinselliği nasi konusyorsun benimle dedim zorla istemiyorum dedi instegram olayına cevabı şuydu devamlı hayatımda kalacağını bilmeden eklemiyorum çoğu kişiyi bu yüzden sildim dedi instegramina bakmak istiyorum dedi bak tabi dedi kabul etti 10 dk sonra falan yanlış anlamassan geri çıkarıcam yüzyüze görüşünce ben kendim eklerim dedi Sevgililik ten laf açılınca sen bana ya da ben sana duygusal anlamda bir şey vermeden sevgili olamayiz sevgililik çok başka bir aşama dedi ( bu laf çok zoruma gitmişti) arada kıskandirmaya çalısiyordu mesajlaima geç dönünce takılıyorum kizlar falanda oluyor işte kız arkadaşlarla denize girdik falan filan anladığim kadarıyla sex+arkadaşlik sevgili olmadan yapalım bunları Dior takılalim Dior takılmayı bende istiyorum onunla ama onun f*ck olarak değil...
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk başta tanışma amacınız f*ck muydu
021 Yorumla
Soran+1 yılYooo tesadüfen instegram da tanıştık konuştuk sohpet ettik bı sure sonra konu cinsellige geldi ben yok dedim O arzuluyorum ben herkesi arzulayan mam falan dedi neler neler konustuk konuşurken samimiyiz bı defa dedimki instegramina bakabilirmiyim bak dedi baktım yanlış anlamassan geri çıkarıcam yüz yüze görüşunce ben kendim eklerim dedi sonra tartışma çıktı hayatımda devamlı kalacağını bilmeden yüz yüze görüşmeden kimseyi eklemeyorum dedi ama bana mesajda bir sürü resim gonderir bazen uygunsuz bunları konuşuyor ama instegramina gelince eklemiyor haha bende ne diyorsam f*ck gördüğü birini nie instegramina layık görsün belki birgün kullanıp atarsa akrabaları ni rahatsız etmemden korkmuştur benle o kadar samimi olup oraya eklememek çok incindim 😓
Cevap sahibi+1 yılSiz bir şey yaşamadınız mı hiç
Soran+1 yılYok daha farklı şehirlerdeyiz çünkü bide öyle her şey hemen olmaz onun açısından tabi olur da o nabiza göre şerbet veriyor yoksa kaç kez yapmıştı ben öyle bir kiz olsaydım
Cevap sahibi+1 yılİyi kide yapmamışsın amacı yüz yüze gep seni afedersin yatağa atmak sapık mış
Soran+1 yılAynen ben duygularima engel olsam sorun yok ama maalesef olamıyorum. Bende istedigimi ona itiraf ettim zaten şey diodu içki den falan laf açılınca yan yana içelim sonra da uyuruz falan dedi ben sarhoş olurum dedim korkma senin o halinden faydalanmam dedi 😅
Cevap sahibi+1 yılAhahahsh komik çocuk Muş sendd onla olmak mı istiyorsun
Soran+1 yılYani ilk öyleydi ya ona kim inanır yok uyuycwz falan hayır zaten yan yana geldiğimiz de icicegimiz kesinleşti yan yana içmek keyifli olur falan diyordu çünkü aklım başımdayken sevişmem beni sarhoş edip yapicagini yapicak şunu diyemez mi buluşuruz amacı cinsellik olsa bile zaten bir iki öperim sonra yaparız die düşünmüyor içki içiçez bu var kafasında
Cevap sahibi+1 yılİçki içmenin sonu zaten yatakda biter duygularını bastrı bence
Soran+1 yılAynen beni neden instegramina eklemedi sence bı Fikrin var mı
Cevap sahibi+1 yılaklıma şu geliyor senle bir gece geçircek ve beğnirse ekliyecek beğenmezse ulaşmaman için
Soran+1 yılHm ama telefon numarası var gerçi değiştirmekte ne var Instagram dada kullanıcı adını değiştirir kurtulur Gerci bı kez kabul etti baktım instegramina sonra yanlis anlama geri çıkarıcam dedi ve takipçilerini falan görmemden korksa hiç kabul etmezdi die düşünüyorum çünkü 1 kez baktım valla anlayamadım.
Cevap sahibi+1 yılbenmde kafam yandı knka :D
Soran+1 yılKafa karışıklığina yol açıp. Cinsellik yaşamaya çalışıyor bence ama tam f*ck yansıtıyor hareketleri o kadar cinsellik konuş instegramina ekleme bişey sorsam bana hesap sorma bı kez mesaja cevap vermedi sordum nie böyle yapıyorsun die biz sevgili gibi bana nie hesap soruyorsun dedi
Cevap sahibi+1 yılvalla benmde kafam almadı ya
Soran+1 yılİşte ben napicagimi bilmiyorum lanet olsun
Cevap sahibi+1 yılHala konuşuyor musun
Soran+1 yılYani yok da istersem konuşurum neden ki öyle aramizda kötü bir şey olmadi tartışma falan bu durum sinirimi bozuyor ondan intikam almak istiyorum ama Duygusal anlamda kendime sürekli yeniliyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir intikam mesela
Soran+1 yılAman öyle konusuyorum ben bilmiyorum kafam çok karışık sen olsan ne yapardının mesela
Cevap sahibi+1 yılYa ben olsam bir daaha konuşmazdım amacı cinsellik olan biriyle
Cevap sahibi+1 yılYa başka şeyden devam etsek mi daha detaylı konuşuruz burada bldirimleei görmüyorum
Hala konusuyor musun onunla
010 Yorumla
Soran+1 yılKısa bir süre öncesine kadar evet zaten mesajlarima görüldü atıp duruyor du artık konuşmayiz heralde ama ben kendimi durduramiyorum hem arzu olarak hem duygusal lanet olsun
Soran+1 yılNie sordunuz ki
Soran+1 yılEvet cinsel olarak istiyorum
Soran+1 yılSence beni. Neden instegramina eklemedi yani bu kadar önemli ne olabilir aktif olarak bile doğru düzgün kullanmıyor
Soran+1 yılEvet pis biri olabilir ama öyle bı konusmasi varki Sevgili si yok sanki bana tel numarasını verdi belkide citf hat kullanıyordur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok değişmez
00 Yorumla
+1 yılDeğişmez
00 Yorumla
+1 yılDeğişmez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Beni sadece seks arkadaşı olarak görüyor, bu zamanla değişir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım