Eski sevgilim beni bekliceni söyledigi için ona geri döndüm ama sevgilisi olduğu için beni kabul etmedi kanka olalım buluştuğumuz zaman sevgili olalım diyor nasıl olsa birbirimizi seviyoruz diyor ve onu beklememi söylüyor şimdilik sevgilisi ile benimle yaptıklarını yapamıyormuş o benim ilk sevgilim beni öpmek istiyor ama ben istemiyorum sadece küçük bir öpüçük veriyorum hani sosyal medya da görmüşsünüzdür adam araba kullanırken elini sevgilisinin bacağına koyuyor aynısı bende de oluyor birşey demiyorum sarıldığım Zaman ip çamaşırımın arkasına dokunmuştu filan
Bir keresinde onu öpmedim diye çok sinirlenmişti ha bu arada 1 hafta süren bir ilişkiydi bizim ki aile sorunları yüzünden ayrılmıştım
Bir keresinde onu öpmedim diye çok sinirlenmişti ha bu arada 1 hafta süren bir ilişkiydi bizim ki aile sorunları yüzünden ayrılmıştım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizlice seninle buluştuğu zaman videosunu çek sevgilisine gönder biraz kaos ortamı olsun.
Yaparım da o kolay da sevgilisi siyah kuşaklı ksjxjs
Bak bu iyi olmadı vallahi bilemedim sadece uzaklaş görüşme yeterli.
Aynen ✊ teşekkür ederim
Yanlış anlama ama soru başlığı şu olmalıydı ne kadar aptalım?
Haklısın bişey diyemem
Ona dair her şeyi sil arkana bakma engelle ulaşamasın sana yoksa hem zaman hemde aklını kaybedersin
Onu 1 kere terk etdim birdaha terk etmek istemiyorum hakkını filan bana helal etmiyormuş biraz vicdan azabı da var 😐
Bide seviyorum yaa o kadar kolay olmuyor ellim illa ya aramaya ya mesaja gidiyor gerçi yazsam da mesajıma cevap verip çıkıyor 1 saat sonra tekrar dan cevap veriyor
Yav etmesin boşver. O senin hakkını yiyor biri üzerinde hak sahibi olmak ona para harcamak degil. Cinsellikle daha fazla gunah alıyorsun. Öteki kızı da kandiriyor oluyorsunuz
Yeni arkadaşlar edin başka erkeklerle görüş sohbet et sevmiyorsun. Başkasının elimde oldugu icin geri istiyorsun tıpkı bir çocuk oyuncağı ile oynamayı bıraktığında başkası eline aldığında direk istiyor olması
Ben daha dün öğrendim sevgilisi olduğunu 1 haftadır bana dönsün diye yalvarıyorum neredeyse yani o başkasının olduğu için değil... Şiddet gördüğüm için ayrılmıştım o dönem baya sorunlarım vardı
Siddet mi sen aptal misin dicem nasıl kızıyorum sana anlatamam. Böyle 5 para etmez insanlarla iliski kuruyorsunuz sonra haberlere çıkıyor insanlar ne diyeyim yuz veren çok oldukta bunlarin cesareti kırılmaz
Yok ondan değil babamdan gôrdüm evden filan kaçtık babam dan ondan ayrılmıştım ondan başka şehir filan heryerim morluk içinde bide kendisi öfkelidir başını belaya sokmak istemedim ayrıldım ama suçlu benim onun için 7 aylık bir ilişkisi var zaten ben yedek durumdayım şu an biliyorum uzaklaşıcam ondan inşallah ama bu sefer o yazıyor arıyor napsam bilemedim
Ona süre vericekmişim bana güvenmesi için ömürlük ilişki istiyormuş bana geri gelicekmiş ondan ayrılıp
Hakaret mi edeyim sosyal medyanı dondur ad değiştir numarasını engelle bitsin
Kanma aptal olma
Adam seni FB olarak görüyor. İstediği zaman yiyecek seni. Sen de kabul edersin kesin
FB ne? Kabul etmem o kadar da değil önyargılı olmayın
Fuckbody demek
Ya sevgilisi var ama sen hala onunla oynaşıyorsun e nasıl olacak bu iş
Önyargılı olma lütfen bu durumdan memnun olsam gelip buraya yazmazdım o oynaşıyor hem ben değil eline koluna sahip çıkamıyor
Ve Ben izin vermedim diye dünyanın kavgası oldu önyargılı olmayı bırakın lütfen
Elini sağıma soluma koyan o beni öpmek isteyen o benim ne suçum var