- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
10 ay
Bir kadının bakire olup olmaması onun değerini, saygıyı ve sevgiyi hak edip etmediğini belirlemez. Evlilik güven, sevgi, saygı ve uyum üzerine kurulur. Geçmiş değil o kişiyle kurduğun karşılıklı bağdır önemli olan. Olgun ve gerçek bir ilişki geçmişe değil dürüstlüğe, bugüne ve birlikte kurulacak yarınlaraa odaklanır.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayŞimdi bu soruya şöyle bir cvp verim doktorum estetisyenim ayriyetten birçok operasyona girdim kızlık zarı dikme vajina daraltma vb birçok işlem yaptım dışarıda bakireyim diye gezen yüzlerce kız var ama hâlbuki bakire değil elimizden geçti biz biliyoruz o yüzden pekde bakire olup olmaması önemli değil derim
40 Yorumla
Önemi olmayan tek sorun üzerine soru soruyorsun ki. Diğer özellikleri mükemmel, bana uygun, beraber mutlu olduğum, yanında rahatladığım, yokluğunda özlem duyduğum birisini neden bekaret gibi saçma sapan bir şey yüzünden geri çevireyim ki. Evlenmek için ölürüm be ne diyon sen.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Evlenilir niye evlenilmesin erkek utanmadan yaptiysa kizda utanmamistir sonucta herkesin merak ettigi bir cinsel eylem sonucta o zihniyette olan insanlarin huyu karekteri onemli olan 2 bacak arasi deyil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNiye evlenilmesin ki 3 çocuklu kadınla bile evleniyorlar saçma bir düsünce
76 Yorumla
Soran10 ayYorumlara baksana
Cevap sahibi10 ayOnların zihniyeti farklı herkesin aynı olacak diye bir şey yok sevdikten sonra gönül ısındıysa farketmez adam gibi adam ufacık bir kana bakmaz 2 çocuklu kadınlar bile kız gibi evleniyor valla neler var neler iki damla kan önemli değil inşallah kalbine göre birini cıkarır Rabbim takma kafana seni seven her şekil kabullenir
Soran10 aymaalesef senin abinde bunlr gibi
Soran10 ayErkekler 40 yaşından sonra bekarete bakmiyor
Cevap sahibi10 ay@tuğrulefe ilkkez evleneceksem istemem tabiki erkek olsam önemli kızlık tabiki kim bozduysa o evlensin
10 ayEvet, 50 kişinin dokunduğu bedene aşk deyip sarılmam.
Kadınım benim gibi bir şey yaşamamış ve özel olmalı. Sıradan birisini elini sallayarak bulabilirsin.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayEvlenirim. Hiç sorun değil. Yeter ki bakire olmadığı için kendini kusurlu, bozuk mal olarak görmesin.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
10 ayvalal aşk sevgi olup göz kör olduktan sonra bi zar parçası o kadarda önemli olmaz merak etme önemli olan gerçekten sevip güvenip istemek
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Eşim evlenmeden önce anal ve oral seks yaşamış birisiydi. Vajinal olarak bakireydi sadece. Ama öyle olmasa da evlenirdim onunla. Ben onun sevgisine yüreğine değer verdim çünkü.
00 Yorumla
9 ay
Hayir.
01 Yorumla- 4 ay
Paketi açılmış cips gibi düşün. Market de kapalı olanı mı alırsın yoksa açık olanı mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
10 ayBekaretin zerre kadar önemi yoktur erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden evlenmeyeyim ki bi kaç ilişki yaşayıp hayatın tadını çıkarmış diye
20 Yorumla
10 ayEvlenirim yavi ki ama ne olmuş nasıl olmuş icine işlemiş mi sonrasında beeni kıyaslayacak mi vesaire
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evlenilir bunu sorgulayan erkek bakirmi ona bakmak lazım
20 YorumlaBakire olup olmaması önemli değil geçmişinde aldatma yoksa evet
20 Yorumla
10 ayEvet kendimde olmadığım için karşımdaki insanın bakire olmasını beklemek haddime degil
20 Yorumla
10 ayKafam uyuşsun yeter anlaşabiliyorsak her şey hallolur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayevliliğe karşıyım da evlenecek olsaydım sorun etmezdim
ben sıfır km değilim karşımdakinden de bekleyemem00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
9 ayBu kızlık zarını o kadar önemsemeyin. Kulak zarınız yırtılsa daha büyük sorun olur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayMevzu bakire olması değil çok fazla erkek geçmişi olması. Erkekler öncelikle ona bakar.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Tercihen bakire. Ama olmazsa da şartlara bagli olarak evlenilebilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 10 ayBakireliği değil. Bundan sonra benimle yapacak olan eylemleri onemlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBen bakirim ama kişiliği düzgünse tabi evlenirim. Yani zevk için değil de sevdiği kişiyle yapmış olması önemli bence. Siz sevgilinizle mi yaptınız?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
10 ayNeden, nasıl, kaç kişiyle ve kaç kere yaptığı önemli. En önemlisi de, pişman olup olmadığı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayValla canım bende bakire değilim. Ama ben evlenmeden önce cinsellik yaşadım çünkü evlenmeyi düşünmediğim için. O sebeple çok umrumda değil erkeklerin beni istememesi falan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
10 ayAday var mı? Kim? Ne derece düşünüyor? Daha önce ki ilişki kaç defa yaşandı...
00 Yorumla
10 ayBenim için önemli kıstas değil evlenirim ama şartlarım olur
00 Yorumla
10 ayElbette evlenirim
Karşılıklı sevgi saygı güven olduktan sonra gerisinin pekte bir önemi yok10 YorumlaEvlenirim ama aklım hep şura da olur benden önceki erkekler ile neler yaşadı kaç erkek kaç kere yaptı
Olacak iş değil ben yapamam herhalde00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEvlenirim tabiki bende bakir degilim ve bence önemli olan sadakat sadik kalabilir misin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
10 ayHer naneyi yedikten sonra benim cacığım da asla nane olmayacak diyenler gelir birazdan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHerhangi bir durumda imzaya karşıyım, dost hayatı en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayHayir asla patlakla evlenilmez cunku bana vermediler
00 Yorumla
10 ayBakire isteyenler bakir mi bir sormak lazım
56 Yorumla- 10 ay
Ben bakirim
- 10 ay
@cesuryureklii genel dedim ben. Bakire arayan yuzuyle yatan o kadar erkek var mi
- 10 ay
Var ki
- 10 ay
Ben o genel dediğin kişilerin içinde bulunuyorum genel olarak sorduğun için bende cevap verdim
- 10 ay
@cesuryureklii anladım
- 10 ay
Teşekkür ederim
evet. seven orsp. kaldırıyo bardan meyhaneden neden evlenılmesın sankı erkekler bakır dolasıyodaaaa
10 Yorumla
9 ayÇok seviyorsam mecburum yapacak bir şey yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
10 ayinsanlığına bakarım , vajinadaki tek kullanımlık gereksiz deriye değil...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBenim ona karsı ola. Düşüncelerim o yöndeydi ama kendisi kaybetti her kadının da bu durumu kabul edilmez ama
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
10 ayNeden oldu nasıl oldu diye soracaklar kesin
20 Yorumla
10 ayEvet evlenirim kızlık zarı diye bir şey yok
20 Yorumla
10 ayAşk bakire veya dolu seçmez
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayBüyük konuşmıyım ama hayır istemem
11 Yorumla- 9 ay
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
9 aySeviyorsam ve bana dürüst ise evet.
10 Yorumla
9 ayEvet evlenirim zaten ben de bakir değilim
10 YorumlaEvlenirim
Sen 4m dan ibaret değilsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Evet. Hatta öylesi daha iyi bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
10 ayEvlenirim tabi, neden evlenmeyeyim
10 Yorumla Evlilik dışı cinsellik yaşamışsa evlenmem
15 Yorumla
9 ayBüyük ihtimalle hayır büyük konuşmak olmaz
00 YorumlaNeden olmasın
00 Yorumla
9 ayDine uygun eş isterim bakire isterim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Seversem ve sadik olursa evet amasyada
00 YorumlaBirisi birşeyler karıştırmış 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayAsla yadirgamam ve onun d aihtiyaci sonuç olarak
00 Yorumla
9 ayHayır benden uzak allaha yakın olsun.
00 Yorumla
9 ayyok patlak tekerlekle yol alınmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayNe yaşadığını beklentisi neler öğrenmek isterim önce
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Evlenen vardır şahsen ben istemem
00 Yorumla
10 ayBüyük konuşmamak gerek durumlara göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayEvlensendw hep aklında kalır kim sıktı diye
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Evlenmem deler severse gözleri görmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 10 ayhayır evlenmem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tercihim değil umaraim zorunlulugum olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar