Cinsel Yaşam Bakire olmayan kızla evlenir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çok üzülerek sevdiğim kızdan ayrıldım bundan dolayı. Bakire olmayan kızla evlenir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Eheheh, yalan yaa. Kendisine bakan kız olmadığı için bakşr kalmış, böyle senaryolar uyduruyo kendşnce fkfk 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Sana bakan var mı moruk? Yorumla Hullanza 1 yıl Evet? Yorumla Soran 1 yıl Ben seçilmediydem, Körler bile kokluyarak sana bakmaz knka ya Yorumla Hullanza 1 yıl Ya oğlan kurusu, benim cismim şeklim belli. Sen korkak gibi gizliden yz, ıyorsun benim tipime sallıyprsun.Ama böyle "bakirim ben" diye takılıp zorlayacaksan hakikaten gizli kal. Rezil olursun Yorumla Soran 1 yıl Sendeki özgüven bende olsa abd başkanıydım. Tercih etmemek gibi bir durumunu öğrenmen gerek. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben bakire degilim. Sevdiğim adam da benden ayrıldı 0 13 Yorumla Soran 1 yıl O bakire ise Normal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben 8 erkekle yaptım sadece o ise 16 kişi ile yapmış 😔ama yine ayrıldı Yorumla Soran 1 yıl Hata etmiş aynısıymışsınız zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen ama sadece o degil bakire olmadıgımı bilen erkekler beni kullanmak için istiyor sadece 😭😭😭😭 Yorumla Soran 1 yıl Sende okeyliyor gibisin sanki biraz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran 1 yıl İstemem yan cebime koy var gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakireligimi kaybettim. Ögrenenler yaa küfür ediyor yaa kullanmak istiyor. Bende ne yapayım veriyorum artık begendiklerime Yorumla Soran 1 yıl Akışına bırak 9-10 kadınla olsam umursamazdım bende böyle bir şeyide küfür niye ediyorlar onu anlamadım hahah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum kuzum diyorlar ıyyyyy diyorlar Yorumla Soran 1 yıl Saçmaymış salla hayatına bak kendin gibi birini bul gitsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen öyle. Yorumla Soran 1 yıl Ben dinsiz olduğumdan bu konuya dinsel yaklaşmıyorum benim gibi bir lavuk bulursan yapış iyidir onlar hahah Yorumla
Yasin190790 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Evlenirim önemli olan sevmek güvenmek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sen bakir miydin merak ettim 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Evit Yorumla Hullanza 1 yıl Jwfjeıf bu yaşa kadar bakir kalmışsa sorunludur herif zaten Yorumla Soran 1 yıl @Hullanza her gördüğüm deliğe sokmuyorum diyemi sorunluyum hiv sizin gibilerin yüzüne yayılıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım o zaman siz bilirsiniz. Kötü hissedebilirsiniz ama geçmişe de takılmamak lazım. Ama zaten ayrılmışsınız Yorumla Hullanza 1 yıl "deliğe sokmuyorum" değil "sokAmıyorsun" çünkü kimse istemiyor seni belli ki hehehe Yorumla Soran 1 yıl @Hullanza peki moruk benim cinsel hayatım seni neden ilgilendiriyor tam olarak? Misal ben sevdiğim kızın hayatını irdeledim, peki sen neden benim cinsel hayatımı kurcalıyon hoşlandın mı lan benden yoksa Yorumla Hullanza 1 yıl Cinsel hayatım dediği de "çok azgınım, kocam evde yok" başlıklı videoları izleyip otzbir çekmek kdkffk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ya yorumuma karışan tartışma çıkaran arkadaş, lütfen kim nasıl yaşarsa yaşar kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca benim cevabımda tartışma yaratma Yorumla Soran 1 yıl @Hullanza bayağı hakimsin yaşam stilime bakıyorumda Yorumla Hullanza 1 yıl Tamam, hanımefendiyi rahatsız etmeyeyim ben. Haklıç kdkdjfc Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eheheh, yalan yaa. Kendisine bakan kız olmadığı için bakşr kalmış, böyle senaryolar uyduruyo kendşnce fkfk
Sana bakan var mı moruk?
Evet?
Ben seçilmediydem, Körler bile kokluyarak sana bakmaz knka ya
Ya oğlan kurusu, benim cismim şeklim belli. Sen korkak gibi gizliden yz, ıyorsun benim tipime sallıyprsun.
Ama böyle "bakirim ben" diye takılıp zorlayacaksan hakikaten gizli kal. Rezil olursun
Sendeki özgüven bende olsa abd başkanıydım. Tercih etmemek gibi bir durumunu öğrenmen gerek.
Ben bakire degilim. Sevdiğim adam da benden ayrıldı
O bakire ise Normal
Ben 8 erkekle yaptım sadece o ise 16 kişi ile yapmış 😔ama yine ayrıldı
Hata etmiş aynısıymışsınız zaten
Aynen ama sadece o degil bakire olmadıgımı bilen erkekler beni kullanmak için istiyor sadece 😭😭😭😭
Sende okeyliyor gibisin sanki biraz
Nasıl yani
İstemem yan cebime koy var gibi
Bakireligimi kaybettim. Ögrenenler yaa küfür ediyor yaa kullanmak istiyor. Bende ne yapayım veriyorum artık begendiklerime
Akışına bırak 9-10 kadınla olsam umursamazdım bende böyle bir şeyide küfür niye ediyorlar onu anlamadım hahah
Bilmiyorum kuzum diyorlar ıyyyyy diyorlar
Saçmaymış salla hayatına bak kendin gibi birini bul gitsin
Aynen öyle.
Ben dinsiz olduğumdan bu konuya dinsel yaklaşmıyorum benim gibi bir lavuk bulursan yapış iyidir onlar hahah
Evlenirim önemli olan sevmek güvenmek
Sen bakir miydin merak ettim
Evit
Jwfjeıf bu yaşa kadar bakir kalmışsa sorunludur herif zaten
@Hullanza her gördüğüm deliğe sokmuyorum diyemi sorunluyum hiv sizin gibilerin yüzüne yayılıyor
Anladım o zaman siz bilirsiniz. Kötü hissedebilirsiniz ama geçmişe de takılmamak lazım. Ama zaten ayrılmışsınız
"deliğe sokmuyorum" değil "sokAmıyorsun" çünkü kimse istemiyor seni belli ki hehehe
@Hullanza peki moruk benim cinsel hayatım seni neden ilgilendiriyor tam olarak? Misal ben sevdiğim kızın hayatını irdeledim, peki sen neden benim cinsel hayatımı kurcalıyon hoşlandın mı lan benden yoksa
Cinsel hayatım dediği de "çok azgınım, kocam evde yok" başlıklı videoları izleyip otzbir çekmek kdkffk
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ya yorumuma karışan tartışma çıkaran arkadaş, lütfen kim nasıl yaşarsa yaşar kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca benim cevabımda tartışma yaratma
@Hullanza bayağı hakimsin yaşam stilime bakıyorumda
Tamam, hanımefendiyi rahatsız etmeyeyim ben. Haklıç kdkdjfc
Evlenirim kalbinin temizliğine güveniyorsam.
Evlenmem patlak kızdan olmaz
Yok.
Hayır
Güzelse evlenirim