+1 yılevlenmem sebeplerim de aşağıda
1-ben birinin partnerlerinden biri olmak istemiyorum ilk ve tek olmak istiyorum.
2-benim ahlak anlayışıma uymuyor.
3-bana özel bir şeyi kalmamış oluyor benim görüp dokunduğum ne varsa daha önce başkası da aynılarını belki daha beterlerini yapmış.
4-benim için aşkın özünde sahiplenme var ama kalkıp daha önce başkasının olmuş birini sahiplenemem
5-daha benim yaşım kaç başım kaç ki benim birlikte olacağım insanın kaç olsun daha bu kadar genç yaşta böyle işler yapan birine herşeyi bırak karar verme yeteneği, nefis kontrolü, irade gibi konularda da güvenmiyorum, fevri karar veren, anlık yaşayan, bu tarz şeyleri özel görmeyen, lay lay lom biri olduğunu düşünürüm.
6-başkasını öpüp bilem ne yaptığı ağızla ne beni ne çocuklarımı öpmesini isterim, ya da kim bilir kimlerin ne yaptığı göğüslere ne kendi ağzımı ne de çocuklarımın ağzını sürmesini isterim ve kesinlikle başkalarının cinsel organının değdiği bir yere ne kendi organımı ne de elimi ağzımı değdirmek isterim alınan alınsın ama bu bende tiksinti yaratıyor.
7-anlamıyacak ne var bunlarda sevdiğim insan sadece benim olsun olmuş olsun istiyorum kim bilir kimle ne halt etmiş birini istemiyorum yahu sen alacak olsan 2. 3. el araba mı alırsın (araba yakıştırması hoş değil ama temel aynı) fabrikadan yeni çıkmış olanını mı fiyat aynı olsa.
8-bu tarz şeyleri bol yaşayan biri bunu önemsizleştirmiştir diğer partnerlerinden ne farkın olacak ki istediğin kadar zevk ver et eyle senle aldığı kadarın yarısı kadar bile olmasa dahi başkasıyla da az bile olsa zevk aldı yine ne ben onun için özelim ne de o benim için özel seksi anlamsız hale getirdi (zevksiz demedim anlamsız dedim)
9-yahu ben huylu adamım biriyle tokalaşırken bile acaba nereye dokundu bu herif diyorum içimden başkasıyla aynı bardaktan su içmeyi bile mümkün mertebe yapmıyorum (bunlar ilişkide oral falan yapmam anlamında değil genel anlamda titizliğim tutuyo bir de başka bir pislik erkek bedenin kim bilir ne yaptığı vücutla haşır neşir olmak istemiyorum).00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakire olmayan bir bayan ile bir erkek evlenmişse ortada bir aşk ve sevgi söz konusudur güzel ülkemizde durum böyledir ben bakire olmayan eşim ile uzun yıllardır evliyim neyi merak ediyorsan sor cevaplarım özele gelmiyorum yanlız burada cevaplarım bir çekincem yoktur saygılarımla.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Bu soru çok mantıksız kadını kötü lanse ediyor haksızlık. Çok kaba ya şunu nasıl empoze edebildiler nasıl yani aklım almıyor. Bir erkeğin çıkıpta ya ben daha önce birileriyle oldum şimdi benimle evlenmeyi düşünür mü kadınlar diye soru sorduğunu görmedim sormazda hiç kimse çünkü bu kimseyi ilgilendirmiyor. Ben çıldırıyorum ya kadınların birilerinin onayına kendini sunması, birilerinin kararları ile hareket etmesi çok üzücü. Kendini değersiz görme bu değeri belirleyen bir durum değil. Düşünceleri iğrenç sen değilsin.
411 Yorumla- +1 yıl
Dinimizde ikiside yasak.
Ama dogal olarak bakarsak kadina dahada tabu evet. Nedeni ise basit.
Arastirmalara gore, eger bir kadin erkekden daha cok iliskiye girmis ise daha az bagli ve sadik kalir esine. Buda kotu bir evlilik anlamina gelir. O neden ile, iliskiye girmis bakire olmayan kadinlara sicak bakilmiyor.
Soran+1 yılİstediğin kadar böyle düşün hayatın gerçekleri var
- +1 yıl
Alo bayanlar dinlemiyorsunuz. Bilim diyorum. Arastirma diyorum. Dogal diyorum 😂
Bir kez de sasirtin, hayatin gercegi bu zaten. Erkek istekleri ve kadin istekleri ayni degil.
Ve evet zulum edenler, zor duruma biraktiran birsey demiyorum. Zulum edenler maalesef her donemde vardir. Ama bekaret konusu onemli degil diyip bos yapmayin, cunku saglikli bir toplum icin onemli.
Bati dunyasinda yasiyorum, ve burada millet evlenmiyor. Herkes istedigi kisi ile cikiyor ama evlenme durumu yokdur. Bu bir toplum icin cok vahim bir durum.
- +1 yıl
@C4yourself o dediğin araştırmayı bende biliyorum benim eniştem seks ve ilişki terapisti ve o bile oranların evlilik öncesinde ilişki yaşayan kadınların evliliklerinin yaşadıkları kişi sayısına orantılı olarak daha sağlıksız ve stabil olmayan şekilde olduğunu gördük bunlar arasında terapiye gelen çiftler de vardı burada kadınlara kusur bulmaya çalışmıyoruz ama batı da bile durum böyle onlar sallamıyor zannediliyor ama onlar içinde önemli bir mevzu ve bu yüzden ilişkileri de evlilikleri de sağlıksızlaşıyor dinimiz zaten erkeğe de yasaklıyor kadına da bu değişen bişey değil tek olay bi çok araştırma da da göründüğü üzere ilişki yaşamış kadınların ilişkileri dünya genelinde yaşamamış kadınlara göre daha sağlıksız oluyor bunu biz erkekler uydurmadık zira bu araştırmalarda kadınlar da çalışıyor.
- +1 yıl
@kartalkuzeyli guzel anlatdin, ben bunu demeye calisiyordum. Turkcem super olmadigi icin pek beceremedim. Ama aynen oyle tam isabet. Zaten bu neden ile "zinaya yaklasmak haramdir" anlami beli oluyor. Insanlar kendilerine zarar veriyor, kalpler kiriliyor, yalanlar, aldatmacalar, hak yemekler, isteksiz cocuk dogurma, hastaliklar, mutsuz bir evlilik, vs vs.
Ama bu bir gercek ki, simdi Turkiyede feministler yukseliyor ve bu tur bilgiyi yok sanicaklar ki usteki bayanlarda yok sayiyor, 100% cehaletlik. - +1 yıl
@C4yourself maalesef kardeşim hayatta ki her şey gibi özgürlüğünde bir bedeli olduğunu hepimizin öğrenmesi gerekiyor artık bu yaşam döngüsüdür yaptığın her şey başka bir zaman diliminde karşına çıkar veya geleceğini veya başkalarını bir şekilde etkiler. ayrıca bunu geçtim herkes bir şey isteyebilir bakire kız istemeyen adama kızana kadar sen nasıl cinsellik yaşama hakkına sahiptiysen o da bunu yaşayanı istememe hakkına sahip değil mi?
- +1 yıl
@kartalkuzeyli cogu kadinlar erkekleri anlamiyor, ve anlamak da istemiyor. Neden istesin ki? 20 yaslarinda medya dunya herkes onlara ilgi veriyor. Instagramdan 100lerce mesajlar aliyorlar. Kafalara havada oluyor tabi. "Nede olsa istedigim erkegi elde becere bilirim" dusuncelerine geliyorlar ama 30/40 yasina geldiklerinde, erkekler neden 20 yasindaki kizlarla evleniyor diye sormuyorlar kendine 😂
Su devirdeki cogu kizlar sorumlulugnu almiyor. Her naneyi yapar, cagdas batililar gibi yasamak ister. Ama dugune gelirsek dugun ister altin ister 😂 iste anca islerine gelince.
Ben vallaha okuya okuya, red pill kitaplari mesela, kendimi gelistirdim, kizlari kadinlari cozdum. Bayada sogdum kadinlarin tabiatindan. Ama artik kabullendim kadin dedigin boyledir iste yapicak birsey yok. Ama erkek olarak kendini ezdirmiceksin, sende evleniyorsun. Sen ne isdedigin de onemlidir. - +1 yıl
@C4yourself bak birader çoğu şeyde hem fikir olsak ta bi konuda değiliz o red pill kitaplarını bir kenara bırak çünkü en basidinden şöyle düşün senin de bir annen kardeşin kuzenin falan yok mu? nasıl her erkeği bir tutamazsak her kadını da bir tutamayız evet bahsettiğin gibi kadınlar var yok değil ama 4 milyar kadınıda aynı kefeye koyamayız daha aynı anne babanın doğurup büyüttüğü 2 çocuk birbirine benzemezken huy olarak nasıl bütün kadınlar birbirlerine benzesin senin bahsettiğin gibi kadınlar da var tabi ama onlarla da senin işin olmaz zaten o red pill olaylarını ben de biliyorum black pill blue pill vs ve bunların hepsi çoğu seks ve ilişki profesörünün erkek kadın asla onaylamayacağı şeylerdir eğer bunu onaylayan bir profesör varsa ya işinin ehli vasıflı bir profesör değildir, ya sadece böyle şeyler de var diyor ama herkesi dahil etmiyordur ya da bir uzmanın yapabileceği en büyük yanlışı yapıp şahsileştiriyor şahsi görüşünü gereğinden fazla işin içine dahil ediyordur, o yüzden o pill olaylarına mümkün mertebe inanma ve uzak dur yoksa kusura bakma ama red pill den aldığın soğukluk black pill in nefretine de dönüşür yapma bunu kendine
- +1 yıl
@kartalkuzeyli ne dedigni biliyorum kanka, onerin ve dusuncen icin tesekkur ederim. Youtube da dr redpill diye turk estetik uzmani bir adam var. Onu cogu zaman dinliyorum. Ama bazende sovuyorum adama, dedigin gibi sanki hersey seksmis gibi konusuyor. Red pille dikkatla izlemek gerek kendini birakmamak gerek dogru. Ama bir referans olarak kulanabilir aslinda. Ben imanli biride oldugum icin bana ters geliyor cogu konuda
- +1 yıl
@C4yourself knk ben sana şu kadar söyleyeyim pill olaylarının hiç biri doğru değil evet bazı ufak detaylar bazı insanlar için geçerli ama bunları da genele vuramazsın o yüzden sana da red pill ile uğraşmanı hele ki imanı yerinde biri olarak önermiyorum çünkü insanı isyana kadar sürükler red pill de black pill de en güzeli karşında kine göre muamele yapmak cam gibi olmak
+1 yılSen bir şey yaptıysan tek başına yapmadın. Orada erkek de vardı. Burada evlenmem diyip geçinen bir erkek varsa ayrımcılıktan başka bir şey yapmıyordur. Sen de yapmışsın bir hata ya da hata değil isteyerek bilemem. Bir daha yapmazsın olur biter. Sonuçta hatasız kul olmaz. Eminim ki evlenen çıkar böyle umutsuz olma. Senden bir şey eksilmedi sonuçta. Kusurlu bir şeymiş gibi muamele etme kendine.
16 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmadım ben
- +1 yıl
Ya tamam pardon ben yanlış anladım o zaman cümlelerimi "o" yani üçüncü tekil şahıs ile okuyun lütfen. Teşekkürler😗❤
Soran+1 yılTamam canım :)
- +1 yıl
Kadinlar neden ise hep, erkekleri sucluyor ve kotuluyor. Bunu gercekden kiniyorum ve yanlis buluyorum.
Cinsel iliski icin kadinlar secer kiminle yapar kiminle yapmaz diye.
Erkeklerde bu ozellik yokdur, erkekler cinsellik isteyen kiza ile yapar.
Ornek: bir avm de kadin sorsa benimle yatmak istiyormusun 100 erkekden elbette 1den fazlasi evet der. Rolleri degistirsek ayni sonuca varmayiz.
Usteki dedigim dogru ise, ve inanin dogru, ozaman bakire olmayan kizlar bakire olmayan erkeklerden daha fazladir.
Sonuc olarak, siz erkekleri kotuluyorsunuz ama cinsel konularda kadin hatalidir. Bir hata yapdin amenna, ama temiz erkekler var. Ve o erkekler bakire bir es isteme haklari vardir.
Ama bir konuda katiliyorum, bakire olmayan bakir olmayanla evlenir. Bakir olmayan erkek bakire isteme cok buyuk bir sacmalikdir. - +1 yıl
Kimseyi kötülemedim. Dediğim şey kadın varsa erkek de var dedim yapan. Buna nazaran yapanlar da olsa hala, "ben temiz arıyom" diyenlere lafım. Durup da erkekler böyle demedim. Ne duygusallığa bağladın be :)
- +1 yıl
Yok amenna oyle algilamaniza gerek yok. Yani acip bakin bu forumde bu konu ne zaman acilsa, tum erkekler pc olarak algilaniyor ve kotu olarak lanse ediyor. Oyle bir dunya yok, oysa kendini evlilige saklayan durust ve cok caliskan erkekler var.
Pç erkek kimdir diye erkeklere sorsan herkes kim nedir nasildir diye anlatir. Erkeklerin cogu tarafindan anlasiliyor bu. Cogu kizlar evlilik icin iyi ve kotu erkekleri ayirt edemiyor, cozemiyor maalesef.
+1 yılSevgim agir basiyorsa ki her zaman oyle oldu evlenirim. Kadinlar cinsel obje degildir mal degildir ikinci sinif da degildir olabilir herkesin hatasi var. O beni hatalarimla kabul ediyorsa ben neden onu kabul etmeyeyim. Mutlu olduguma inaniyorsam, onun beni sevdiginden eminsem evlenirim
00 Yorumla
+1 yılMotor olmamışsa
Iyi bir insan sadakat sahibiyse
Felsfe psikoloji gibi farklı konular seviyorsa
Inatçı değilse
Saygılı ise olur10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik diye bir şey yok erkekler nasıl cinsellik yaşaya biliyorsa kadınlarda gayet yayaşabilir
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Hiç bir zaman bir insanı hayatıma alırken kriterim bu olmadı ve kadınlara da tavsiyem bunun muhabbetini yapan erkeklerden koşarak uzaklaşmaları.
00 Yorumla
+1 yılDusuk kalitesiz erkek bunu kabul eder.
Kaliteli erkek bunu kabul etmez.10 Yorumla
+1 yılne kadar bakire olmadığı önemli şimdi 1 kere mi bakire değil 10 kere mi bakire değil sjsj
10 YorumlaDoğru dürüst biri olduğuna inandığım herkesle olabilr
00 Yorumla
+1 yılKaç erkekle olmuş ve oral, anal da yapmış mı? Detaylar da önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılya artık güvenemiyon kimseye ne bakiresi ya evlenmeyi düşünmüyom , düşünürsem ve bakirsem evet varım bakire değilsem evet yine varım bakire olmayan
.00 Yorumla
+1 yılKuçaktan kuçağa zıplamayan biriyse olur evlenilir 👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki... Kadın da en az erkek kadar tecrübeli olmalı...
01 Yorumla- +1 yıl
Bunun tecrube ile ne alakası var 😀😀😀
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılevlenirim burada bakılması gereken ilişkiye girmesi değil kaç kişiyle olduğu neden olduğu önemli
00 Yorumla Neden evlenmesinler kendileri her bulduğu deliğe sokuyorlar evlensinler bi zahmet
15 Yorumla- +1 yıl
Bunu abazanlar AIDS hastalarına soyle
- +1 yıl
Bhbhbhbh@ o seni sonunda buldum eklermisin, bu benim yeni nickimdir, eski hesabim da baya bi muhabbetimiz var di.
- +1 yıl
🤨🤨
- +1 yıl
Yooo
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızı ben bozmuşsam ve benden başka dokunan erkek olmamışsa evet.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanada, singapur, hong kong dan bir kadınsa evlenirim..
00 YorumlaTakılmam böyle seylere eğer birimizi tamamlıyorsak sevip anlaşıyorsak sorun yok
10 YorumlaTabiki evlenirim bir önemi yok benim için bende bakir değilim sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmezlee çoğu yalan söylüyor inanma
10 Yorumla Benden önce olmuşsa evlenmem
10 Yorumla
+1 yılOlurum diyenlerin çoğu olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvleneriz be ne olacak. Birde her şey evlilik mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınları böyle kategorize etmek çok saygısızca
00 Yorumla Bende bakir olmadığım için evlenirim
00 YorumlaNeden olmasın canım Nerede yaşıyorsun sen
00 Yorumla
+1 yılEvlenenler bosanip evlenenler çok
00 Yorumla
+1 yılevet daha guzel olur yani tecrubeli olmasi iyi
01 Yorumla- +1 yıl
yani bakireligin onemi yok ihtiyac
+1 yılhangi parayla evleniyoruz
?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. bizde çok masum değiliz nede olsa :D
00 Yorumla
+1 yılasla yapamam
kirlenmiş artık00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsanırım hayır; ben tersiyim çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAradaki uyuma ve sevgiye bağlı bir durum bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem dost yaparım
00 Yorumla
+1 yılEvlenirler.
25 Yorumla- +1 yıl
Geçmişi kirli olanlar evlenir evet 🙂
- +1 yıl
@JapanMakineleri seks yapmak kirli bir şey değildir.
- +1 yıl
Normal birsey mi😀😀başkasıyla yapmak
- +1 yıl
@JapanMakineleri normal olur ya da olmaz bu o kişiyle ilgili bir şey. Benim için normal senin için değil. Normalliğinden bahsetmiyorum seks yapmanın insanın hayatını kirletmediğinden bahsediyorum.
- +1 yıl
Uygunsuz sekilde yapılırsa kirletir evlilik denen birsey var değil mi bu dünyanın heryerin de böyle Türkiye ye özel değil 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaşar diye tabir edilen biri değilse tabiki
00 Yorumla
+1 yılEvl3ndim
03 Yorumla
Soran+1 yılSen mi ilkiydin senden önce olmuş mu
- +1 yıl
Olmuş
- +1 yıl
Kendin bakir miydin?
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumlaevlenirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılFarketemz
00 Yorumla Evet aşk olduktan sonra
00 Yorumlaolabilir ama bakire olmayanın aklı hep ilkindedir
00 Yorumla
+1 yılhayir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olsun önce
00 Yorumla Aşık olursam evet
00 YorumlaTakılmam bakireliğe
00 YorumlaMümkün degil
00 Yorumla
+1 yılKaç kişi öldü ilişki yasadigin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakirim evlenmem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır olmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden olmasın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirim aşıksam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenenler var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç kere olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenirim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Zor ne yalan söylim.
00 Yorumla
+1 yılAsla tabi ki
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler