Ben bakirim ama farketmez. Güvenmiştir sevgilisine seviyordur yapmıştır Gerçekten kişiliği iyi olsun anlaşayım mutlu olayım istiyorum. Tabi bazı absürt ilişkiler kabullenilemez.
Bu zaman o kadar kötü olmuski kime guvenecegini bilmiyorsun karşındaki yıllarca iyi biri oluyor evleniyorsun bir bakıyorsun eskiden eser kalmamış bazı tipler var bakir değil onlarca kızla yatmış sonra ben bakire olmasa almam diyor ne hakkın var bakire istiyirsun malesefki çok var hemde çok ben hiç yapmadım tabi bakire isterim ama olmasada bilmiyorum olur mu olmazmi kısaca karmakarışık biliyormusun
Yarım yamalak bildiklerinizle medyanın şişirmesiyle öğrendiklerinizle alimmiş gibi davranmayın önce bi araştırma yap neyin ne olduğunu iyice öğren kendini geliştir öyle konuş ağzın var diye konuşmaya kendini zorlama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Bekaret konusuna takılmam önemli olan sevip sevmiyor oluşumdur, ayrıca ben bakir değilim ki karşımdakinden bekaret bekleyeyim bu haksızlık olur.
Yani erkek olsaydım evlenirdim herhalde. Sonuçta bir erkek olarak bende başkalarıyla ilişki yaşamış olacağım. Haksizlik
Erkek olunca otomatikman ilişki yaşamış mı oluyorsun 🙃
@ztrmax yaşamış olurdum herhalde. Yani yaşaman kaldimiki🤭
İllaki kalanlar olacak, çoğunluk dediğin gibi olabilir bu herkes demek değil.
@Yaban00 kaldı maalesef
soru şu aslında o kız ileride evleneceğini düşündü mü
O kişiyle evleneceğini düşündü ama olmadı
Ben bakirim ama farketmez. Güvenmiştir sevgilisine seviyordur yapmıştır Gerçekten kişiliği iyi olsun anlaşayım mutlu olayım istiyorum. Tabi bazı absürt ilişkiler kabullenilemez.
Bakir bir adam olmayarak bakire bir kız istemeye hakkım yok sanırım.
Eğer güvenim tamsa bana dürüst olursa çok iyi anlaşıyorsak olabilir
İstemem aklıma gelir midem bulanır her daim kaliteden yanayım tıpkı kendim gibi
O kıza baglı ya gerçekten istiyosam kızı evlenirim yoksa takılır geçerim
Evlenirim. Bakire olmamasından memnun olurum
İsteyen istediği ile evlenir biz nasıl karisicaz? Ben bakire olmayan bir kızla evlenmeyi düşünmüyorum
Hayır evlenmem.
Ben bekledim ve onun da beklemiş olmasını isterim
Ben napiyim paylak kariyı bana patlamamış kari lazim
Kafa bu işte iki bacak arasına bakirelik dersiniz sadece aptalca
Evlenmek falan hiç düşünmüyorum açıkçası ama bakire olmayan biriyle evlenir miyim aşık olursam çok seversem olabilir
Evlenirim, ailen de biriyor mu bakire olmadığını.
Aileme seks yaptığımı göstermiyorum yani onların gözü önünde ilişkiye girmiyorum
Ailenin bilgisi olması için onların gözü önünde seks yapman mı gerekiyor? Ailenin hakkındaki her bilgiyi onların gözü önünde yaparak mı veriyorsun?
Bakir birisi olarak evlenmem
Bakış açın böyleyse saygı duyarım
Ben bakir olmasam bakireliği sorun etmem edemem
Bakireyim sadece ellestim
Nasıl kaybettiği önemli bir kısimi fazlamı tek sefer mi yaptı sureklimi
Neden evlenilmesin insan değilmi
Istemem ama isteyen çok
Evlenirim neden olmasın
Bakire olan biri kaldı mı ki
Evet bekaret takıntım yok
Sevdikten anlastiktan sonra bakireliğin önemi yok
Sen bakiremisin
Çok kafaya takma bakir olmayan biri ister senj
Neden öyle söyledin bakır erkek yok mudur
Bakiremisin ona göre soyliyeyim
Hayır değilim
Sen ne istiyorsun bakir mi bakir olmayanmi
Benim için iyi biri ve benim değerlerime saygı duyan benim gibi olan biri olmalı yani cinsel deneyimine bakmam
Bu zaman o kadar kötü olmuski kime guvenecegini bilmiyorsun karşındaki yıllarca iyi biri oluyor evleniyorsun bir bakıyorsun eskiden eser kalmamış bazı tipler var bakir değil onlarca kızla yatmış sonra ben bakire olmasa almam diyor ne hakkın var bakire istiyirsun malesefki çok var hemde çok ben hiç yapmadım tabi bakire isterim ama olmasada bilmiyorum olur mu olmazmi kısaca karmakarışık biliyormusun
Bakireliğini nasıl kaybettiği önemli
Yıldırım gel sen ámıma gir
Bir kişiyle cinsel ilişki yaşayarak
Yani bu durumda güven sarsılabilir bir kişi olduğuna nasıl inandırabilir ki o kişi veya evleneceği kişi nasıl güvenebilir
Erkek bakirse bence bu dediğini düşünür ama erkek bakir değilse bence şartları eşit
Ben erkeğin de bakir olduğu gözden bakıyorum ama dediğin gibi erkekte yatıp kalktıysa biri veya birileriyle dediğin gibi bencede
Senin ne istediğin önemli
Pişman msn
Evet hem de çok
Evlenmem
Sen bakir misin
Değilim, erkeğin bakirliği ile kadının bakireliği arasında büyük fark var
Yok
Sen de bir kızla ilişki yaşadın ve o da bakire kalmıyor sonuçta
Yarım yamalak bildiklerinizle medyanın şişirmesiyle öğrendiklerinizle alimmiş gibi davranmayın önce bi araştırma yap neyin ne olduğunu iyice öğren kendini geliştir öyle konuş ağzın var diye konuşmaya kendini zorlama
Sen bencillik yapıyorsun, bakir değilsen bakire kız istemeye hakkın yok bu böyledir çıkın artık o eski kafanızdan
@FireW sen bak la işine feminik
Hayır
Sen bakir değilsin ama
Bakirim
Yaptım
Çok sevdiysem evleniriö
evet ben bakirmiyimki bakire siteyim
Evlenirim
Anlaştıktan sonra niye olmasın
Evlenmem
evet
Fb olur