Olmamalimidir? Ben olmaz diyorum siz
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olmamalimidir? Ben olmaz diyorum siz
Evlenmeden olmaz dediğinizde evlilikte tatmin olmadığınız bir cinsel hayatınızın olması riskini göze almış oluyorsunuz. "Eh, n'apiyim, kaderim böyleymiş" diyecekseniz bana göre hava hoş... Cinsel ilişkinin sadece evlilikte olması gerektiğini düşünen bir kadınla ilişkim arkadaşlıktan ileri gitmez.
Oral seks sürmeye kadar yasiyox iliş ki yasamioz
Bekareti bir kenara bırakalım, cinsel uyumunuz olan biri ile evlenmek, cinsel uyum olmayan bakire bir kızla evlenmek, inan ikincisi daha kötü. O yüzden evlenmeden seks yapın... Hayatınız heba olmasın.
Bozulunca kimse almaz ki ya buda almazsa
Dogru alınacak değil evlenilcek diyelim namus orada değil bencede
Ondan sonra gelip burada konu açıyorlar, kocam beni tatmin edemiyor ne yapayım, kocam benimle hiç sevismiyor ne yapsam, kocamın şeyi çok küçük buyur mü
Oral seks surtmeye kadar yasiyoz ilişki yasamiyoz
Hahha iliskininanlamine ki ya
Ne alaka ya soru sorup duruyoz
Iyi dir
Sizede
Cevap
21Cevap
Ben geri kafalıyım. Beden mahremdir herkese de açılmaz. İnsanın kendine de saygısı olması lazım neticede. O yüzden olmasın. Olduğu için zaten evlilik kurumu önemini kaybetti. Herkesin eli herkeste aşırı rahatsız edici bir durum.
bende böyle düşünüyorum sosyal çürüme var ülkede
Aynen öyle kizlik vericez sonra ortada kalıcaz gerek yok
bakire olmuyan kadın ile evlenmem ciddi düşünmem çoğu erkek de böyle çocuk oyuncağı sanıyorlar bunlar her şeyi etrafa bakıyorum evlenemiyen milyonlarca kadın zaten evlilikler düştü uzun konular bizim ülkede kadınlar ilişkileri birinin altına yatmak sanıyor galiba :) birinle ilişkiye girince benle ciddi düşünür sanıyorlar galiba sonuçlarına kendi katlanıyor başkası ile ilişkisi olan kadın ile erkek bağ kuramaz boşanma davaların da bile çoğunluk böyle bakire olmuyan onla bunla yatan kadınlar ile evlenen erkekler çoğu nafaka davalar ile uğraşıyor burada böyle boşanıp ikinci kocayı arıyan çok fazla kadın var toplum etkiliyor bunlar erkeklerin evlenmemesi nufusun toplumun çürümesine sebep oluyor sosyal çürüme sadece kadın ile olur sadece kadın bizde kadın çürümüş ve nufusumuz eriyor aile yapıları bozuluyor lanet bir kadın türü var ülkemiz de kadının değeri kalmadı kadına nefret evlilikler de düştü o yüzden etraf yalnızım diye ağlıyan evde kalmış kız sürüleri var toplumu da zehirliyorlar verilere girsem uzun sürer :) sahneyi terk ettim
@yaralıdavsan çok güzel söylemişsin ve daha fazlası var mesele şu çıkıp da birisi bunlara karşı çıkmıyor birbirlerini şakşaklayıp erkek düşmanlıgı yapıp gaz veriyorlar kendilerine DUR demek yerine daha fazla daha fazla diyorlar olan tabi kendilerine oluyor farkinda degiller hem zararinin görüp hem de üzerine hala bunlara devam etmek niye var orası da ayrı kafa işte evlilige gerek kalmadı artık istedigin gibi istedigin kadinla olabiliyon harcadigin 3 5 birsey hicbir sey degil evlensen dünya kadar para harcarsın zaten
Kendi kendilerini bitiren kadinlar oldu ama onlar erkeklere düşman olalim saldiralim zarar verelim kafasinda olsalarda kendilerine zarar veriyorlar onu anlayacak düşünecek kapasiteleri yok
evlenmeden yapanlar hep evde kalmış etrafa bak takılmalık kız uzun yazmama gerek var mı hiç kimse bu kızlar ile ciddi düşünmüyor deniyenler de nafaka aldatılma uğraşıyor
Evet
Eger oturup aglayip zirlamayacaksan yok beni kandirdi yok benimle oynadi gibi kendini saklamaya namuslu temiz gibi göstermeye kakalamaya yamamaya calismayacaksan yapabilirsin sorun yok yok sonradan korkacaksan agalyip zirlayacaksan yapmayacaksin yedigin seyin hesabini da verebilmen gerekiyor
Yok ağlarım ben
Kaldirsmam oyle seuler
Olmamalı etrafta suçsuz günahsız kaç çocuk bu gibi sebeblerden zorbalanıyor.
Aile kurulmalı sağlıklı bir ortam oluşturulduktan sonra mümkünse seks yapılmalı zannımca.
Bozdurup sonra terkeder korkusu olur kaldiramam
Evet
Olabilir ama tek gecelik takilmalik olanlara karsiyim
aynı şey fark eden bir şey yok bir yıl sevgilin ile ilişkiye girdin aynı muhabbet değişen bir şey yok takılmalık kız bölümü
Soru haline gelmesi bile saçma, tabiki olmamalı...
Dini ya da örf adet diye değil, bunların dışında en az 10 sebep var.
10 sebep ne
Yani şey
Eee
Şimdi bir anda sorunca şey oldu tabi
Imm
Eee
Şeeyyyy
😂😂😂
Çok şey anlatabilirim ama uzun uzun yazamam, şu kadarını soylim
seks önemli bı mevzu, gelip geçici sizi kullanan kikilere verilmemeli bekaret.
Aynen bekaret onemli
İlk ilişki unutulmaz, dolayısıyla ben karım olacak kişinin unutamayacı kişi ben olmak isterim.
Evlendikten sonra her gördüğünde beni de şu patlatmıştı desin istemem içinden
Hahahaha aynen
😂😂
Yani kötü bi travma 😂
Tabi travma olur ama bi zar da namus cokta saylmiyoki
Namus gibi değil de daha çok duygusal ve edebi yönden değerlendiriyorum ben.
Yani iş bir tane zara kaldıysa o zarı koruyarak her türlü kirli hayatı yaşayabilir...
Yani şimdi zarı sağlam diye başkalarının organını ağzı ya da kıçına almış bir kadını içimde ln gelerek öpemem ben.
Saygı duyarım kimseyi sorgulayıp yargılama haddinde değilim, benim şahsi fikrim bu
Ağzıma aldım da kıçıma almam :)
Ağzına kadar alıp ta ileriye gitmemiş olman takdire değer bir irade
Tebrik ederim 😅
Tesekkurlef
Rica ederim
Bunu bir kız arkadaşım demişti, bende evkenşnce beni ara demiştim😂😂😂
Hahahhhhahhahahss evlenince bide bennkoyamfjfjjf
Artık😂
Olur olmalıdır ileride pişman olmamak için önemlidir, seks için evlenmekte büyük apt4llıktır
Olmamalı benim gibi bekmeli insan çıkarsa evlenir zaten
Kesinlikle olmalıdır, tesadüfe bırakılacak şey değil
Kaygın var mı
Var
Buyutmuyom
Sexting olabilir ama seks olamamalıdır
Bence bi tadına bakmak lazım karşılıklı
Yani öpüşme olabilir bence
Olmamalı..
Olmalı
olur
Olur
bir kaç kere yapılmalı bence
Fark etmez bana
Eğer
Eğer olursa erkek soğur kadından, kadın kullanıldığını düşünür depresyona girer bence olmamalı
Bence de olmamli
Evet öyle oluyor zaten orala kadar kullanldigimizi dusunuoz onu yasasak herhalde intihar ederz
yaşamayın kızlar karakteriniz bozulur emin olun
Aynen gerek yok bozulur karakterimiz
Fark etmez
Değerli olan saklama
bazı şeyler olur
Olur
Olur
Ben isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?