Bence olmalı ben 18 yaşındayım imkanım olsa hemen yaparım ama ailem evlenmeden olmaz diyorlar sizce evlenmeden cinsellik olmalı ailem yaparsan seni evden atarız diyorlar sanki evlenince kocamla yapmayacağım
Sizce olmalı mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence olmalı ben 18 yaşındayım imkanım olsa hemen yaparım ama ailem evlenmeden olmaz diyorlar sizce evlenmeden cinsellik olmalı ailem yaparsan seni evden atarız diyorlar sanki evlenince kocamla yapmayacağım
Sizce olmalı mı
Eğer aseksüel falan değilsen tabii ki yapmalısın. Günümüzde evlenme yasi çok yüksek en verimli zamanlarını da duvarlara tırmanarak gecirmemelisin, bu baskılarla biz kadınların hayatlarını mahvediyorlar. Seks senin en doğal hakkın ve seni tatmin edemeyen biriyle de evlenmemelisin.
Haklısın ama aileme anlatamıyorum
Ailene ne sanki. Böyle bir şeyi neden ailen bilsin ki.
yani evlenmeden yapmayın derim evlenme yaşı yüksek değil bir çoğu 20 lerde evlenebiliyor.. orası tamamıyla kısmet meselesi
Okul var işi var nereye evleniyorsun bu devirde en aşağı 25i buluyor iki taraf için de..
haklısınız rakamlar karıştırmış yani
Yani kişiden kişiye değişir. Ben her ilişkimde cinsellik yaşamış biriyim. Olmadan olmuyor cidden. 4 aydır da cinsel ilişkiye girmedim mesela, şu aralar çok fenayım.
Cevap
28Cevap
Ben düzenli yapıyorum ve benim de ailem bu konuda seninki gibi ama bilmelerini gerektirmez bence herkesin özeli özel hayatı kendinedir ve sen kendi ihtiyacın için kendini mutlu edebilmek için yapacaksın onları ilgilendirmediği için söylemene gerek yok diye düşünüyorum
Sevgilinle mi yapıyorsun
@Nanelimon09 evet
Ne sıklıkla peki
@Nanelimon09 ne zaman uygunsa
Çok şanslı sevgilin
Evlenmeden yapma kızım. Üzülürsün. Kadın hipergamiktir cinsellik onun için önemlidir korunması gerekir. Öyle herkese vermemeli kadın cinselliğini. 26-27li yaşlarında daha 30larını görmeden anlayacaksın bunu eşitlik özgürlük ayağına harcıyorlar sizi
Ama evlenince de yapılıyor pek farkı yok sadece imza var
Tamam ama hem tanıdığın hem sevdiğin hem ailelerin bildiği o sadece diye küçümsediğin imzanın seni koruduğu hamile kalırsan kocamdan yaptım diyeceğin meşru olacağın bir ilişki olacak basit görülmeyecek dışlanıp yalnız bırakılmayacaksın. Evlenmeden yaparsan %1000 ayrılacaksın değersiz görüleceksin o gidip mutlu olup evlenecek sen ya yalnız kalacaksın ya evlensen bile en ufak kavgada bununla yaftalanıp aşağılanacaksın ya da evlenebilmek için yalan söyleyip kandırıp oranı buranı diktirmeye uğraşacaksın. Hipergamiksin sen senin cinselliğin önemli ve korunmalı bunu öyle haketmeyen genç züppe herhangi birine vermemeli korumalısın. İnternetten instadan ordan burdan aldığın ilişki tavsiyeleri ile şekillendirme hayatını benden sana tavsiye.
Tabiki yapmalısın demiş altta biri kalıbımı basarım fake hesap aslında yazan erkek inanma
Olmalı belki uyum sağlayamayacaksın sonra merdan evlendim olur evlenmeden önce bir bakmak lazım tadına
Şu *ailen karışamaz* diyenler kim oluyor acaba? Yetiştirdiği büyüttüğü canını hiçe sayarak okuttuğu , herkesten koruduğu kızının saklarken kzii gidip kendini bedavadan kullandirmasi , meze yapması , nudesinjn dolanması ya da birilerinin çıplak halini iyi bisey mi yaa? Kendinize gelin mk..
Beninkiler de karşı
Sadece oral yapiyorum ahhaha
Karışmamalılar hayat benim hayatım
Evlenirken sorun yaşayabilirsin. Sevdiğin insan bu nedenle seninle evlenmek istemeyebilir
Evlenmeye yakın yaparsın işte. Ciddi olmayan üç beş günlük insanla yapılmaz
Düzen çok bozuk şu zaman olmasın desem de yaparsın.
Artık cinsellik kolay basit bi şey halinde ama ben de daha yaşamadım doğru dürüst
şu an da istiyor musun
Evet
Bırakınca pişman olacaksın ailen haklı
Ama bir şey olmaz evlenince sanki yapmayacağım
Evlenecek misin sabırsızlanıyor musun
Hayır evlilik düşünmüyorum
Evet
Bence olmalı, ben yaptım da
Ben yapsam beni evden atarlar
Bilmeleri gerekmiyor 🙈
Bu konuyu nasıl konuşuyorsunuz ki
İstiyorsan yap.. nasıl mutlu isen öyle yaşa..
sen bu gidişle gizlide olsa yaparsın bence
Bu kişisel bi konudur. Kimi ister kimi istemez.
Bu zamanda çoğu yapıyor zaten
sen yine aileni dinle bence
Sana imkan oluşturalım
dini kurallar var
Olsun dünyaya sadece 1 kez geliyoruz
Ailen muhafazakar mı
Değiller chpliler ama bu konuda yobazlar
Demekki masaya meze olmandan korkuyorlar
Bence aileni dinle yapma
ailene söylemeyeceksin o zaman
dayanamayan karilar hosuma gitmistir hep
Univde isen yap