Merhaba sevgilimle cinsellik yaşadık arkadan denedik 1 kez sizce bir erkek ciddi düşünmediği kizla cinsellik yaşar yoksa ciddi düşündüğü kızlada evlenmeden cinsellik düşünebilir ilişkileriniz nasil oluyor genelde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlenmeden cinsellik konusu tamamen kişisel değerler, inançlar ve yaşam tarzıyla ilgilidir Bazı insanlar için evlilik öncesi cinsel ilişki normal ve sağlıklı bir deneyim olarak görülür Çünkü bu şekilde partnerle uyumu ve birbirini tanımayı test edebilirler Diğer yandan dini, kültürel veya kişisel inançlar nedeniyle bazı kişiler için evlenmeden cinsellik uygun değildir Bu tamamen bireyin kendi prensiplerine bağlıdır Önemli olan partnerle açık ve dürüst bir iletişim kurmak, sınırları belirlemek ve karşılıklı rızaya saygı göstermektir Her iki taraf da neyi kabul edip neyi etmediğini bilirse, hem duygusal hem de fiziksel açıdan sağlıklı bir ilişki yürütmek mümkün olur Kendi değerlerinize uygun karar vermek en güvenli ve doğru yaklaşımdır.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayBen kendi adıma konuşuyorum
Su ana kadar hiçbir şekilde karşı cinsin elini bile tutmadım
Dini olarak konuyu irdelemezsem eğer gerçekten sevdiğim bir kadın çıkarsa ben onu o beni hak edersek ve yüzde yüz evlenmeye ikimizin de niyeti kesin ise ben yaşamak isterim
Şu ana kadar hiçbir şekilde yaşamadım çünkü nedeni hem din hem ilişki anlayışım hem kendime olan saygım hem de eşim olacak kişiye özel olmaktı hatta bir kır arkadaşım ne yazık ki üniversite de bu konuda ( özel hayat ) benimle birlikte olmak istediği için ilişkimizi ortak karar ile bitirmek durumunda bile kaldım
Durum bu konuda benim için karışık
1) sevgilim olacak
2) sevgilim beni ben onu hak edeceğiz
3) hiçbir şekilde hata olmayacak
4) ikimizin de tek niyeti evlilik olacak
5) bu noktada yaşanılır diye düşünüyorum kendim için ama henüz
3. Noktayı hak eden kız olmadığı için şu ana kadar kendimi eşime sakladım10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir erkek ciddi düşünmediği kızla cinsellik yaşar hemde seve seve ama bu ikinizin arasındaki duruma göre değişir karşındaki ciddiyse ciddi adımlar atar cinsellikten önce.. senin istemediğin bir şey için seni zorlamaz ama ikinizde isterseniz cinsellik yaşanır evlenmeden.
030 Yorumla
Soran6 aySordum zaten istiyormuş diye
Soran6 ayYok zorlamadi sordum dokunabilirmiyim diye
Soran6 ayAbileri biliyorum bide annesi
Soran6 ayBide yaşadıktan sonra bunun psikolojisi bozuldu ne bilim bunu yapmasaydik uyduk şeytana yanlıştı dedi bide 2 ay sonra umreye gitmis günahlarından arinmaya
Soran6 ayYa pişman olacağın şeyi niye yapiyosun ben onu zorlamadim sonra tekrar paylaşımlarına bana gönderme yazılar atiyor madem niye yapiyosun ya unut yoluna bak sonuçta basina bela yok hamilelik gibi gitmesin umrenede günahlarından arınmışşin yoluna bak
Soran6 ayHikayelerine bakıyor tiktoktan engelledim kardesimin hesabına giriyor profilini goruntuluyit hikayelerine bakiyor ben gidişte abisine bakiyom mu profiline bakıyorum muyum
- 6 ay
İlginç bir profil midesi kaldırmayacaksa neden yaptı yani hem yapıp hemde sana kötü hissettirmeye başlamış.. sen normalde kötü hissetmen gerekirken onun kötü hissetmesi ilginç ilk defa yapan biri sanırım ve anal yaptığınız için etkilenmiş olabilir kafasında soru işaretleri vardı demekki bazı konularda..
Soran6 ayHa dedi zaten midem bulandi dedi niye yaptın o zaman deneyimlemek istedim dedi
Soran6 ayYok ben buna dedim ki dinen anal daha büyük gunah ve ben ordan dışkısı çıkarıyorum yapmayalım dedim evlide değiliz dedim ne olacak herkes yapiyor bizde yapalım kadınlar daha cok ordan zevk alıyormuş falan dedi bende tamam dedim deneyelim dedik yapamadık zaten girmedi şeyi girmiyor dedi cok dar dedi bi kere kökledi cikti acıdı çünkü sonra acıdı mı dedi evet dedim tamam yapmayalım dedi
Soran6 aySonrada iste pişmanlık duyduğunu söyledi evlenmeden günaha girdik dedi psikolojimden de kötüydü sürekli ayrılıyorum sonra barışmaya geldi bi kac kez kardeşimden ulaştı sonrada koptuk iste şimdide gönderme seyler atiyor hesabımı goruntuluyor hikayelerini izliyor
Soran6 ayEngellerim kaldırmış heryerden gelmeye kappi ariyor gitmişsin umreye günahlarından arınmış bak hayatına iste
- 6 ay
p*rno videolarda gördüğü gibi olacak sandı öyle hayal etti ama anal farklıdır gerçekte delik çok dar hemde çok fazla kayganlaştırıcı kullanılmalı deliği genişletmek için.. hem sen söylenecek herşeyi söylemişsin o ısrar etmiş hemde psikolojisi bozulan o çok ilginç biri.. içine girince acıması normal ilk defa olunca ve alıştırma yapmadan acır yırtılma bile olabilir ağrı hala var mı peki
Soran6 ayYok agrim ama kökleyince afedersin sıçma isteği oldu
Soran6 ayNiye pisman duyacağınız şeyi yapiyon aga benimde ilk deneyimim oldu ama pişmanlık duymadım 1 kere aglamadim
Soran6 ayDimi dimi bir kiz olarak benim kotu hissetmem gerekirken onun hissetmesi bide ilişkide de böyleydi kari gibi naz yapardı bu bilerek benim yüzümden küstük ben başka şehre gittim iste artık orada yeni hayat kurarsın bura guzel sehir degil unutur buraları yeni guzel hayatın olur falan kendi kendine drama yapti bende tatile gittim geldim sonra kusus dedi buluşalım tamam dedim Pazar bulunacaktır dedim ben geleyim senin yanına dedi iste eminmisim evet dedim falan resmen naz yapiyoru ilişkide ben mi erkektir o mu kızdı anlayamadim😅 cok ilginç bir çocuk bide şey yazmış o seninle olmak için savaşıyorsa onunla olmak için kendinle savaşma düne kadar benim telefonumda namaz uygulaması var ilahi dinliyorum diye gülen çocuk simdi alnını secdeye değişmeyen birinin alın yazısı olamam demis ya umreye gidince kendini cennetlik ilan ediyor ya
Soran6 ayTen uyumumuzda var dedi bi kac kez sevistik 1 kezde arkadan denedik madem miden bulandi neden ten uyumu var dedin miden bulunacak şeyi niye yaptin
- 6 ay
haha bu bildiğin feminen bir kişilik sende maskülen.. sen ona erkeklik yapıyorsun o kadın gibi davranıyor bununla zaten aynı yola çıkılmaz :) onun yapması gereken herşeyi sen yaparsın seks yapacağınız zaman bile o adım atmaz senin adım atmanı bekler herzaman... dediğin gibi böyle tipler namaz kılarak umreye giderek süper insan olacaklarını sanıyorlar... önceden aklı neredeydi sana ısrar ederken anal için..
Soran6 ayValla oyle oturuyoruz tamam mi bekliyor yan yan bana bakıyordu ilk sevineceğim zaman uzanıyorum bende gel gel dedim ama yanina mi dedi evet dedim gel sonra kalbi cok fena atıyordu bak dedi kalbim nasil atiyor dedi so ra dinledim baya hızlı atıyordu
Soran6 ayBana cok guzel opusuyorsun nerden öğrendin cok mu opustun dedi bide mal
- 6 ay
Bak kafası hemen nerden öğrendine gitmiş sana daha önce biriyle seks yapmışsın muamelesi yapmış kendi kafasında.. belkide anal yapıncada o düşünceye girmiş kendi zekasının yettiği kadar sonra içindeki saçma düşünceyi büyütüp acabalarla beslemiş sonrada mesafeli olmaya başlamış bazı bahanelerler..
6 ayBen yapmadım ama ilerde karşı değilim buna müsaitte ailem çevrem var çokta önemli değil, millet biliyorsa ilişkinizi dini nikah yapın, bilmiyorsa insanlar yapmayın bence bekleyin anne baba bilmiyorsa ve sadece anlık ilişki içinse mute nikahı olur zaten. o direkt kabul olmaz. Senin de çevren, ailen, senin düşüncelerin, ekonomik özgürlüğün var mı bunlar önemli
51 Yorumla- 6 ay
Ha birde evlilik gayette düşünebilir yatsa bile, millet evlenecek kişi arıyor kaldı ki seçecek yattı diye vazgeçecek falan😂 belki sen evlilik dusunmezsin sonuçta hevesini aldın yeni tatlar ararsın habsjsnsjshj ama karşındakinin karakteri de önemli bu konuda, teyzemle kocası 10 yıl sevgili kalıp evlendiler yıllardır mutlular şimdi mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
120Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayErkekler genelde kız üstüme kalmasın diye arkadan yapmayı seçer gadası
Yakında ayrılık gerçekleşir
Sevgilin hevesini alınca senin evlilik konularına girdiğin zaman ayrılır00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 6 ayevlenmeden yapmam.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayCinsellik düşünmesin ciddiyetle evlilikle alakası kesinlikle yok bu tamamen iç güdüsel istek arzulamaktir evlenmeden önce cinsellik yaşanmalı ama tam anlamıyla değil cinsel olarak birbirini görüp tanımak için çünkü evlenip ilk gece supriz olmamalı bilinçli alinmali
00 Yorumla
6 ayYa bence cinsellik on planda olmamali. Insanlar sevgiliykende yasamali. Zaten seni cinsel anlamda doyuramiyorsa evliliktede sorun olur. Cinsellik seveb insanlar arasinda baglayicidir. Fakat bizim ulkede hosgorulmuyor ve erkekler sanki kendileri yapmamis gibi kadinlara yukleniyor. O yuzden dogru kisiyle yapman onemli
57 Yorumla- 5 ay
@Elissaİst evet oyle maalesef. O yuzden toplum curumesi yasiyoruz her alanda. Taniyin ve dogru insan olduguna inaniyorsaniz ozgurce her seyi yapin cinsellikte dahil
- 5 ay
@Elissaİst herseyi cevreye gore yasarsan senin sen olmanin anlami kalmaz
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. bedenine dokunan seni arzular ve o ilişki kısa süre sonra biter kendini kullanılmış gibi hissedersin bu ilişki bitecek yakında. çünkü gerçek seven kalbini sever bedenini değil , bugünün tarihini bir yere yaz
11 Yorumla
6 ayKizlar artık şu konuda kendini kandırmayı ve kullandirtmayi bıraksın. Bir erkek bir kızla birlikte oldu diye onu seviyor diye bir şey yok. Aksine sevmediği için sadece cinsellik için o kızla birlikte oluyordur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. nikah olmadan yapılan anal-oral ya da vajinal seks her şeyden önce günahtır evleneceği kesin mi bir süre seninle sevişip bıktıktan sonra terk etmeyeceği ne malum
09 Yorumla
Soran6 ayHe ayrıldık zaten bide umreye gitmiş
- 6 ay
karanlık olmayan insan "ders" alır, karanlık insan zaten yapar (ifşa edilmek istemez) benim yaptığım karanlığı ifşa etmek, tarih boyunca en karanlık işler "gizlendi" gizlendiği için temiz insanlar karanlıkla karşılaştı. senin için 2 seçenek var, o tür insanların gizli kalmasını ve devamını istiyorsun veya tamamen safsın ki bu çok olası değil . muhtemelen sanada biraz ayna tuttum
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
6 ayCinsellik her ilişkide isterim ben ama evlilikle bagdaşlaştırman çok yanlış genelde erkekler kızlar böyle düşündüğü için evlilik vaadiyle kandırıp yapıyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
6 aytabiki de ciddi düşünmediğine yapar bunu. düşün senden kızı olsa o da böyle şeyler yapsın mı ister..
diyeceksin kendisi yapıyor. işte sen de onunla olmayacaktın..
11 Yorumla- 6 ay
İlişki tavsiyesi yazdım bunu
6 ayBen nişanlımla bile yapmam. Hem dini yönden yanlış hem de olur da yarın bir gün evlenemeden bana bisey olursa veya ayrılık olursa bu yüzden pişmanlık ve üzüntü duymaması için de kesinlikle yapmam
10 Yorumla
6 ayAşkla şehveti karıştırmamak gerek. Evliliğe bırakılmalı bazı şeyler. Çiftler yaşacağı herşeyi evlilik öncesi yaşıyor evlilik uzun ömürlü olmuyor bu yüzden
00 YorumlaGerçekten seven arkadan girmeyi dert etmez bu kadar da saf olmayın ama siz genç kızlar hep böylesiniz erkeklerin verdiği her söze inanırsınız 😂
02 Yorumla- 6 ay
Yarın birisi kızını aynı şekilde kandırırsa görürsün o zaman saf olmak nedir diye
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Gerçekçi düşünürsek yaşadığın toplum ekonomik durumun gibi şeyler uygun değilse evlenmesen ortada kalırsın ya da senden yaşça büyük çocuklu biriyle evlenirsin muhtemelen
00 Yorumla
6 ayBence olmalı
Kendini anlamak tanımak ne istediğini bilmek için
Ama ortadoğuda kadının 4mı kendinden değerli.
Bunun bedeli ödeniyor evliliklerde ve toplumda00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bence olmalı çünkü uyumsuzluk varsa evlendikten sonra her şey için çok geç... önceden bazı şeyleri bilmekte fayda var
01 Yorumla
Soran6 ayTen uyumuşum var dedi ama demeyince pişmanlık duydu zorlamadim onu ben
- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
6 ayZinaya karşıyım.
Yapanlara da asla saygım yok.
Helal yaşamak varken niye haram birleşme...
01 Yorumla
Soran6 ayO an ki sehvetle oluyor yoksa cok ta şeyden degil😅
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. eskiden bir söz varmış eğlenilecek kız, evlenilecek kız, sen "eğlenilecek" olmuşsun...
011 Yorumla
Soran6 ayDiyosun😅
Soran6 ayKanzi sen ne anlatiyosun kac kere barışmaya geldi kardeşimden ulaşmaya çalışıyor bana ben burada benim sevip sevmesi degil
Soran6 ayGeçmişte kaldı yaşandı ve bitti
- 6 ay
bu şarkı iyi gider o zaman :D
https://music.youtube.com/watch?v=LoFKjQW9ThI - 6 ay
yanlış atmışım... :D
https://www.youtube.com/watch?v=uNkU358uVow
Soran6 ayKanka bu şarkılar bende bisi yapmıyorum çünkü duygum kalmadı anlamihon mu
Soran6 ayYeni güller kokluyorum duygum var hala ama o şahsa yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayYani olmalı neden diye soracaksan eğer evlendikten sonra hayal kırıklığı yasamamk icin özellikler kadınlar açısından bakınca çoğu hayak kırıklığı yaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayYaşanmamalı ama yaşamışsınız artık yapacak bişey yok olayın gidişatına bakacak ve yön vereceksiniz artık
45 Yorumla
Cevap sahibi6 ay@Korayawcı evlenmedim henüz
Cevap sahibi6 ay@Korayawcı 31
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayAz önce bir kadın üye eşinin şeyi çok küçük zevk alamıyormuş, bu ve benzeri durumlar için bence olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayTabi ki de öyle olur, insan evlenmeden önce sevdiği ile cinsellik yaşamak istemez ve onu evlenmeden günah ile kirletmek istemez, tabi Allah korkusu olan bunu yapmaz olmayan yapar ne desen boş olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Ciddi düşünmediğini ile yaşar genel de pek ama çok aşık ise arzuluyorsa evlenir
02 Yorumla
Soran6 ayDiyordu çekim var aramızda diyordu ten uyumu falan bana sen cok iyi hissettiriyor bedenin diyodu sorardı hatta sende bende hisediyormusun diye
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayEvet olabilir çünkü ten uyumu denilen bir şey var. Evlendik diyelim, seks konusunda uyumsuz olursak ne yapacağız?
00 Yorumla
6 ayErkekler azdığı zaman ister ciddi düşünsün ister düşünmesin cinsellik yaşar ve ister hormonal bir durum bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
6 ayMerhaba, ciddi düşündüğü kadınla da cinsellik düşünebilir bir erkek, ancak kızın düşüncelerine de saygı gösterir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayBu tamamen çiftlere bağlı güveniyorsan ve yapınca, ayrılık ihtimalini de düşünüp pişman olmıcaksan yapılabilir istersen ama pişman olacaksan zor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayHer ikisinide düşünebilir. Duyarlılık içinde düşünen ve gerçekten seven biri ise evlenmeden yapmaz zaten seven kişi analdan hiç yapmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKendine saygısızlık yapmışsın. Muhtemelen o da sana saygı duymayacak. Önden vermiyorsan arkadanda vermeyeceksin. Siz cinsellik yasamamissiniz sen onu tatmin etmişsin sadece.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
6 ayKankam bu sorunun net bir cevabı yok açıkçası çiftlere göre her ilişkinin dinamikleri farklıdır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlilik düşünmeden de cinsellik yaşanır. Zevk aldıysan devam et.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayCiddi düşünmediği için seninle o tertemiz ruhunu ve bedeninin kirlenmesine göz yummuş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayHer ikisi de olur. Ama evlenmeden yaşanan cinselliklerde ciddi olmamak baskındır.
01 Yorumla- 6 ay
Madem ciddi neden önden değil de arkadan
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
6 ayKişilerin karakterleri ile ilgili bir konu. Çok göreceli. O yüzden genel bir cevap veremem.
00 Yorumla Evlenmeden cinsellik olmaması daha iyi ama olmadan da olmuyo
00 Yorumla2025 yılındayız hala aynı soru..
Sevisin gitsin..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
6 ayArzuladığım insanla yolun sonuna gitmem arzuladığım insanla da birşeyler yaşamayı ertelemem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 aykullanıp bırakır benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul evlen bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. İstediğini alırsa tekmeyi basar vermezsen oda arkadan kapı açar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Asla sevgilinle cinsellik yaşama evlenince çok yaşarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
6 ayYaşar tabi ciddi düşündüğü kişi ile cinsellik düşünmenz
00 Yorumla
6 ayArkadan denedik’’ sorunun manasına, içindeki cümleye bak.
Çok profesyonel..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayeşimle yaşadık ve evlendik. Kişisine göre değişir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
6 ayBu kişiden kişiye değişir ama ilk denemenin anal olması etkilemiş olabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayCanınız istiyorsa yapın istemiyorsa yapmayın milletin zevkine göre mi karar vereceksiniz
00 Yorumla
6 ayhevesi geçince evlenme fikri ni unuturlar. evlenmez bence senle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayciddi düşünmediği ile cinsellik yaşar keşke yapmasaydın
04 Yorumla
Soran6 ayBen pişman degilim ama o pişman
Cevap sahibi6 ayne için evlenmeden yaptığı için mi
Soran6 ayOyle dedi günaha girdik evlenmedim dedi sanki zorladim
Cevap sahibi6 ayzinaya düşmeyecekti be o yüzden evlenmeyeceksem sevgili yapmıyorum bu zamana kadar da yapmadım
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
6 ayOlmamamli yoksa evde kalırsin adın çıkar kullanılırsin düşük iqlu yollu derler verici derler kullanır atarlar saf olan ve yollu olan yapar
00 Yorumla Yakinlasma olabilir ama bana kalırsa seks olmamalı
70 Yorumla
5 ayOlmamali bence cunku evlenmek zaten cinsellik icin cevaz almak demek degilmi yani evli degilken yaptin ne anlami kalir evliligin zaten tadini aldin evlilik kutsalligini yiktin ordan bi hayir cikmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayanal yapmışsınız evliliği rüyanda bile göremezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayGenellikle çaktım geçtim kafasindadirlar bu yüzden onermiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBunu biliyo olman lazım erkek seks yaptığı kızla genelde ciddi olmaz. Hele arkadan diyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayErkek için önemi yok çok yanlis yapmışsın, seni elde ettiği için sogursa sasirmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayArkadan da olsa s. ktirdiysen bakire değilsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEvet olmalı
İlerde sıkıntı çıkıyor uyum vs olmayınca
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olabilir evlendikten sonra küçük yetmiyor demezsin ama artık bakire de değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayErkeğin ne zaman ciddi düşüneceğini anlayamazsın :)
00 Yorumla
6 ayBen doğru bulmuyorum hayır olmamalı
50 Yorumla
6 ayartık geçti o işler, evlilik düşünmeden çoğu şey yaşanıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayYaşar neden yaşamasın ciddi düşünmesine gerek yok seni kullanıyorda olabilir
00 Yorumla - Devamını Gör (80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler