Evlilikte cinsellik şart mı? Erkekler nedense cinselliği önemsememeye başlıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
9 ayŞart diyebilirim özellikle ilk yıllarda, sonradan giderek azalır zaten. Kadın 3 kere, erkek 5 kere istiyorsa eğer 4 olur arayı bulurlar haftalık olarak bunlar konuşularak anlaşılacak şeyler.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 9 ayevet yürür benim için
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayCinsellik olmadan evlilik olmaz cocuk nasil olacak bir kere leylekler mi getirecek evliligin %50si cinselliktir zaten o zaman ne demeye evleniyon gereksiz yeree masraf yapiyon evlenirken evlenmeden zaaten yapabiliyon artik cok kolay sekilde hatta evlenmeye harcadigin parayi da haecamiyon harcamaya kalksan zaten bitiremezsin hergun farkli kadin bul biraz para harca sonra da zevkini al bitti
00 Yorumla Yani sevdiğime dokunmak güzel bir şey ama cinsellik çok da önemli değil öpmek koklamak beni daha çok etkiler
116 Yorumla- 9 ay
Ya bi sgt ergen. Ya senin hormonal bozukluğun var ya da topsun
- 9 ay
Beyninde mi yok? Evlilikte diyor.
- 9 ay
Cidden bu dönemin ergenleri tuhaf. Sen ileride karını pazarlarsın. Top
- 9 ay
@cozumariyor bir gram zeka kırıntısı taşımadan bu yaşa mucize olarak seni bilime katalim. Cinsellik karşıyım demedim. Benim şu an hayatımda kız bir arkadaşım da yok. Hayatımda tek kadın karım olsun istiyorum. Yeri gelince cinsellik de olacak. Ama bunun bir değeri olacaksa daha çok sevgi ve aşk olmalı. Ben zamanın gençleri gibi beynim cukumde gezmiyorum. Popüler kültür kölesi de değilim. Ve bunun asıl maskulenlik olduğunu düşünüyorum.
- 9 ay
Bilime nasıl kattın bu yarımtı zekan ile? Sende cidden problem var. Ya okuduğunu anlamıyorsun ya da beynim olması gerektiği gibi çalışmıyor. Soruyu bir kaç kez daha oku. Kız arkadaş demiyor, evlenene kadar demiyor. Evliyken diyor. Beyni olmayana ne anlatmaya çalışıyorsam hala. Neyse hadi git anlayınca gelirsin
- 9 ay
Yok ya. Cidden beyinsiz
- 9 ay
@cozumariyor sorun bence sende çocuk diyor ki cinsellik olacak ama asıl şey sevgi ve aşk sen illa karısını becerecek diyorsun hayvanlar böyle cidden
- 9 ay
Önemli değil diyor arkadaşim, ilk cevabını oku. Yazdığımdan nasıl böylr bir sonuca vardın
- 9 ay
@cozumariyor umarım senin gibi kocam olmaz çocuk ne güzel cinsellik için evlenmem diyor olacak ama zorunlu diyor. Anlayış bu ya işte. Umarım hayvan gibi karın olur
- 9 ay
Yok ya, valla bu dönemin zihniyeti problemli. Siz üremeyin bir zahmet. Zaten bu beyin yapınız yüzünden üreme yüzdesi düşmüş. İyice kurusun da temelli kaybolup gidin ve gidelim aw
- 9 ay
@cozumariyor okudum evet ve asıl senin okuman yazman anlaman yok her şeye düz bakıyorsun ve bence de böyle bir adamla hayvan olarak tartışma insan ol da gel
- 9 ay
Sen doğrusun kardeşim Allah gönlüne göre versin şu hayvana takılma sen
Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Yürür. Kadın hasta ise ya da sebebi varsa hemen boşanmamı olmalı.
23 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 ayYuzde 90 ini cinsellik evlilikte önemli olmazssa ve az olursa arayiş baslar
10 Yorumla
9 ayEvlilğin en byüük olayı o zaten. Cinsellik olmadan evlilik mi olur
10 YorumlaCinsellik olmadan evlilik olmaz cinsellik olmassa cocuk olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayNiye evleniyon o zaman tut bi arkadaş beraber yaşayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayOnlar kadındn anlamayan erkekelr. Sonra kadın neden kaçtı doyuramazsan tabi kaçar
10 Yorumla
9 ayÇok saçma sorular
Cinsellik olmadan olmaz, cinsellik yaşam enerjisi bu enerji bitince zaten ölmüş oluyorsun
10 YorumlaNiye evleneceksin cinsellik olmazsa Arzu olmazsa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Şart tabiki. Napicn tursusunu mu kuracan evde
10 Yorumla
9 ayCinsellik olmadan hiç bir şey yürümez
10 YorumlaCinsellik olmazsa bayanın hiç bir hükmü yok
10 Yorumla
9 ayYürür ama gizli saklı illaki olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Şart tabiki çoğu kadına göre %60 ı %70 i cinselşik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. cinsellik olmadan evlilikmi olur ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayYürür ama başkasıyla yapar senle yapmaz.
34 Yorumla- 9 ay
Bu sadece erkek için mi geçerli?
Cevap sahibi9 ayGenelleme değil ancak genellikle en çok şikayet erkeklerden oluyor.
Hatta bazıları erkekler değişikliği sever diye bir savunma geliştirebiliyor eşiyle cinsellik yaşasa bile- 9 ay
Eşi olan birisinin başka kadın ve ya erkek istemesi çok ama çok anormal bir durum ya
Cevap sahibi9 ayBende sizin gibi düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
9 ayYürür de cinsellikle daha güzel yürür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayCinsellik olmadan bir defa kadın kabul etmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
9 ayYürümez. Cinsellik biterse evlilik de biter.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yürümez, illa ki cinsell olacak yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayseks te şart yani
10 Yorumla Hayır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı.
9 ayYürümez
10 Yorumla Kafana takmazsan yürür
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yürümez
10 YorumlaZor yürür
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayEn büyük temel taşı dır seks evlilik de
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAldatma olursa yürür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYürür mü mantıklı mı sence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
9 ayYürümedi
10 Yorumla
9 aySanmam
10 Yorumla
9 ayYürümezzz
10 Yorumla
9 ayHayir
10 YorumlaYürümez
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı