Sağlık diye bir şey var Eşi felç olan ya da kaza geçiren cinsellikten muaf olan insanlar ayrılsın ya da aldatsinmi? Bu düşünceye ayar oluyorum. farklı nedenlerle tabiki durum değişir ama yürümez diyemeyiz.
Evliliğin amacının sadece cinsellik olmadığını bilin. ben keyfi durumlarda değil zaruri durumlardan bahsediyorum aslında. ayrıca ve ayrıca her evlilikte yeterli cinsellik olmayabiliyor. çoluk çocuğu ya da elalem ne der mantığıyla yürütüyor lar evliliği. ya da eşi hastalanmis vs. belki bu durumlarda aldatmaya başvururlar doğru ama yine yürümez diyebilir misin? 🙂
Zaten fikrimi savunurum, benim fikrim gerçek olandır. Ki sen de haklısın haksız değilsin. Dediklerin tamamen doğru. Ama şunu unutma, insanoğlu hala ilkel, hiçbir zaman ulvi varlıklar olamayacağız. O yüzden her ilişkinin dinamiği ilkel istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda değişir
Teşekkür ederim, bana güzel bir bakış açısı sundun açıkçası. İnan sen yazana kadar hiç o açıdan bakmamıştım samimi söylüyorum. Dünyanın binbir türlü hali var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evliliğin direği cinselliktir. Cinsellik yoksa çok büyük bir sıkıntı vardir
Başkalarıyla cinsellik yaşanıyorsa ve çift anlaşmalı evlilik yapmışsa yürüdüğü kadar yürür.
Yürür neden yürümesin.
Bence zor,7/24 cinsellik sıkar ama hiç olmaması demek ya iki taraf da aseksuel ya da bir taraf aldatıyor demek
Nasıl
Sağlık diye bir şey var
Eşi felç olan ya da kaza geçiren cinsellikten muaf olan insanlar ayrılsın ya da aldatsinmi? Bu düşünceye ayar oluyorum. farklı nedenlerle tabiki durum değişir ama yürümez diyemeyiz.
Allah öyle olana şifa versin, tabi bu istisna. Ama geneli ayrılık ve aldatmayla sonuçlanıyor vefalı insanlar olsa da
Siz öyle düşünün benim düşüncem. bu
. vefalı insan fedakar olmak hem zordur bu konuda ama. imkansiz değildir. yinede. yurumez diyene saygimiz. var.
İstek işidir fedakarlık, bence cinsellik olmayan ilişkiler zaruri durumlar olmadıkça yürümez
Evliliğin amacının sadece cinsellik olmadığını bilin. ben keyfi durumlarda değil zaruri durumlardan bahsediyorum aslında. ayrıca ve ayrıca her evlilikte yeterli cinsellik olmayabiliyor. çoluk çocuğu ya da elalem ne der mantığıyla yürütüyor lar evliliği. ya da eşi hastalanmis vs. belki bu durumlarda aldatmaya başvururlar doğru ama yine yürümez diyebilir misin? 🙂
Yahu sadece cinsellik degil, ki cinsellik sadece seksten ibaret değil. İyi yürümez diyelim cinsellik olmadan
Eğer cinsellik olup olmamasına bağlı olsaydı kimse mezara evli gitmezdi emin ol.🙂sen yine fikrini savun bişey diyemiyorum.🖐️
Zaten fikrimi savunurum, benim fikrim gerçek olandır. Ki sen de haklısın haksız değilsin. Dediklerin tamamen doğru. Ama şunu unutma, insanoğlu hala ilkel, hiçbir zaman ulvi varlıklar olamayacağız. O yüzden her ilişkinin dinamiği ilkel istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda değişir
Neyse. cevabımı aldım. kolay gelsin 🙂
Teşekkür ederim, bana güzel bir bakış açısı sundun açıkçası. İnan sen yazana kadar hiç o açıdan bakmamıştım samimi söylüyorum. Dünyanın binbir türlü hali var.
tek bir bakış açısından bakmamak lazım.. sağol. ne mutlu bana o zaman.
Sevindim mutlu olmana hep mutlu ol:)
Yürür, illa cinsellik mi olması lazım 😜
Dur soruyu yanlış anladım 😂 yürümezz
Ben evlenmeden anladım, evlilikte iki kişi bir yuva için evleniyor cinsellik yoksa niye evlilik var
Yürür bence
Hayır
yürümez
Yürümez