Bazı nedenlerden ötürü 3 aydır eşimle ilişki yaşamıyoruz kadın açısından ne düşünür
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılKadından kadına değişir bu mesela bazı kadın vardır sen 50 yıl boyunca seks lafı açmasan bile kadının aklına gelmez istek seviyesi ölü gibidir, bir de bazı kadınlar vardır haftada en az üç gün hatta dört gün seks ister yaptıkça doymaz tamamen karşıdaki kişiye bağlı bir şey ve sen bunu anlayamazsın cinsel konu açılana kadar yani birazcık ne çıkarsa bahtına söz konusu artık Ama şunu da belirtmem gerekiyor ki günümüzde kadınlar artık seks konusunda erkeklerden daha fenalar.
113 Yorumla
Soran1 yılOlaya bambaşka bir boyuta taşıdınız
- 1 yıl
Açıklamaya baktım şimdi bazı nedenlerden dolayı diyorsun ne gibi nedenler mesela hani tamamen açıklamana gerek yok ama ufak bir ipucu verirsen belki yorum yapabilirim en azından aklındaki sorular gitmiş olur
Soran1 yılRahatsız ameliyat oldu
- 1 yıl
Eşin mi
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Sorun ne peki burada belli bir süre cinsellik yaşamayacak olmanız mı
Soran1 yılSorun evet aynen dediğiniz gibi ama bazı şeylerde yapabilir yani hiç düşünmemesi ben onun için ne kadar fedakarlık ettiğimi görmemesi
- 1 yıl
Ama şöyle bir şey var ki Kadın ameliyat olmuş yani daha önce birkaç kere ameliyat geçirmiş birisi olarak söylüyorum ameliyat olunca seks pek insanın aklına gelen bir şey gerçekten değil birazcık iyileşmesini bekleyebilirsin tabii ki onun hiç seni düşünmemesi de anormal ama senin seks olmadığı için canını bu kadar sıkman daha anormal gibi
Soran1 yılseks şart değil ki bunu biliyorum ben mutlu etmek sadece birleşmek değil ki !
- 1 yıl
O ameliyat olalı kaç gün oldu
Soran1 yıl2 ayı geçti
- 1 yıl
Bayada olmuş sanki ameliyatı biraz bahane olarak kullanıyor gibi geldi
Soran1 yılYok kesinlikle değil şöyle birleşme olması zor bencede ama ne bileyim daha basit mutlu edebilecek şeylerde var sonuçta
Kızlar Ne Diyor
5
Gizli Üye(18-24)1 yılsebep ne sağlık problemi mi ya da geçici bir durum mu
09 Yorumla
Soran1 yılSağlık ama geçici
Cevap sahibi1 yıle yürüsün bir zahmet. eş hayat arkadaşı demek. sağlıkta hastalıkta iyi günde kötü günde demiyor musunuz evlenirken.
Soran1 yılBak zaten ben bu durumu kabullendi ameliyatlı kendisi ilişki olmasın beklerim ama ne bileyim başka türlüde olabilir
Cevap sahibi1 yıleşiniz mi ameliyatlı
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılyapacak durumu yoksa hevesi de kalmıyordur belki
Soran1 yılŞöyle bende pek istemiyom bir yerine zarar vs gelir diye ama bazen düşünse deseki kendince bir şekilde mutlu edebilirim diye
Cevap sahibi1 yılbiraz zaman tanıyın anlayış göstermesi gereken taraf daha çok sizsiniz
Soran1 yılZaman tanıdım ilişki olmasın evet ama başka türlüde olabilir dimi
Eşine bağlı biraz o
017 Yorumla
Soran1 yılNasıl
Soran1 yılKarakter mi nedir anlamadım
Soran1 yılYok öyle bişey değil
Soran1 yılAmeliyatlı bende risk olur diye hemde onun açısından yapmıyoz yapmam da ama ne bileyim başka türlüde mutlu edebilir diye düşünüyorum
Soran1 yılBunu konuşmam bile yersiz bence sürekli onunlaydım her anında gene onunlayım herşeyi ben yaptım ama onun bunu kendisi düşğünmeliysi diye düşünüyorum
Soran1 yılZor bişey değilki istediğim
Soran1 yılEşim oldu ameliyat ayaklardan
Soran1 yılYok eşim oldu
Soran1 yılBekliyoruz bakalım ne zaman anlayacak diye
Soran1 yılTeşekkür ederim çok sağolun
Gizli Üye(18-24)1 yılYürür bi şekilde
01 Yorumla
Soran1 yılSağlık problemi oldu bu adam ne yapar diye düşünür mü
- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yılHayır
10 Yorumla Yürümez
11 Yorumla
Soran1 yılSağlık problemi sonuçta geçici
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem