Baileyscream sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
9 aySekste insanın karakteri değişir. Günlük hayatta çok nahif, kibar, nazik bir erkek sekste tam bir ayıya dönüşebilir. Ya da iş hayatında çok otoriter, sert, hatta ceberrut bilinen bir kadın sekste ezilmeyi, aşağılanmayı seven bir köle olabilir. Dolayısıyla günlük hayatında hiç bencil olmayan birisi de sekste aşırı bencil bir karaktere bürünebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
9 aySeks bencillik olmasa sonuçta herkes kendi zevki için uğraşmazdı ve amaca giden yolda araç olur iki tarafta birbirine ama bu araç olma halinde de bazen karşı tarafı düşünmek vardır fakat bunu yaparken de aslında kendi görseline ya da kendi hissine uygun davranışlar vardır yani bu da bencilliktir
04 Yorumla- 9 ay
Bu tür olan bi bencillikten bahsetmiyorum tamamen olumsuz bi bencillikle ilgili sorum
- 9 ay
Olumsuz bencillik?
- 9 ay
Kendini rahatlatmak için her şeyi yaptırtmak karşı tarafın zevkini hiç düşünmemek gibi gibi..
- 9 ay
Bu kötü olur. Seks shop ürünü gibi hisseder insan kendini. Sırasını devredecekse neyse de sadece böylesi hoş değil hatta gerek bile yok
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
9 ayEvet olabilir, örneklerini çok duyduk. Yatakta bencil olan erkek kaybetmeye mahkumdur, 3-5 dk ayıramayıp partnerini memnun edeyen, yarım bırakan, oral yapmam diyen, kendi işi bitince dönüp ardını yatan erkek partnerini kaybeder bu kadar basit. 😌
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayNormalde bencil olan cinselliktede bencil olur , normalde bencil olmayan sekste bencil oluyorsa , ya içinde gizli senin göremediğin bir bencillik vardır. ya da yetersizliğinin açığa çıkmaması için bunu ifade etmiyordur.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
9 ayBence oluyor ya hele ki bu ülkede cinsellikte bence erkeklerin geneli öyle. Kendi gelir kadın kalır ortada ya da ne bileyim anal ister abla Ha gider Hard girer sonra da kadını umursamaz bile? O kadın da resmen kullanılmış hisseder. Tam tersine kadınlar duygusal canlılardır ve seksten sonra da ister istemez ilgi isterler. Erkek gtünü dönüp yatıyorsa şey sonrası geçmiş olsun o kadını kaybeder er ya da geç
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet
insanın 3 kimliği vardır
normal sosyal kimliği
burada genelde rol yapılır
alkollü hali kimliği
burada bazı açıklar verilir gerçeklerden bazı görüntüler çıkar
cinsel hal kimliği
gerçek ruh yapısı kişiliği burada ortaya çıkar00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ooooo seni bayadır görmüyorum
Bencil olabilir evet14 Yorumla- 9 ay
Ya giriyorum bi iki soru soruyorum sorlarım kalkınca soğuyup aylarca kayboluyorum bida esene kadar😂
- 9 ay
Neysem oyum işte ben de napiim😂
Gizli Üye(30-35)9 ayNormalde bencil olan, sekste de bencil olur. Mesela yatağa gelmeden önce yemek yer, sana aç mısın diye sormaz. Pü...
11 Yorumla- 9 ay
Püüü bence dee😂
- Cinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı.
9 ayEğer gerçek bir tecrübesi yoksa kesinlikle bencil olabilir sadece boşalmaya odakl ise de bencil olabilir
01 Yorumla- 9 ay
Yani yanlış tabi iki taraf için de😉
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. O mevzunun alışverişi farklı. Belli olmaz, bazıları er meydanında almak istemez ya da vermek istemez...
00 YorumlaErkek dediğin işini bitirir gôtünü döner yatar, prenses erkek değilse aksi düşünülemez
01 Yorumla- 9 ay
Ahahhaha ironi yaptın sanırsam😂ünlemi unutmuşsun yalnız😅
9 ayAsa saçmalama bebeğim bencilllikte neymis hemde yatakta 😅😅😅
03 Yorumla- 9 ay
Aaaaaa yataktaaa asla dimi😅
- 9 ay
Market restoran falan desen neyse 🤣
- 9 ay
Bailey ney cikartamadim engin ing yeymedi ama bı scream bencillikle alakası yok demi 🤔😅😅
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yatakta insanlar farklı karakterlere bürünebilir karakterinde bencillik olmayan biri yatakta bencil davranıyor sa bu onun bencil olduğu için değil yatakta tecrübesiz ya da çekingen olduğundan kaynaklıdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmaması gerekir ama ilişkide bazıları bencillesiyor iyi bakmak gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
9 ayO kadar cömertim ki yatakta yatak bile değişiyor desem yeri
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İşte bak en hassas noktam. Eğer ilk önce ben boşalırsam içine dilimi sokar ağzıma boşalmasını isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayOlur... ben mesela... normal hayatta bencil değilimdir ama sekse gelince oral yaomam ama bana yarın saat boyunca yapılsın isterim
02 Yorumla- 9 ay
Ahhh olmadı işte bak bu😂
Cevap sahibi9 ayOldu valla... erkeğin oral yapmasıyla kadınınki aynı değil zaten... kadın erkeğin sıvının ağzına getirmeden de oral yapabilir ama erkeğin bu şansı yok... dahası erkeğin oraya girmesi bile ayrı bir dert halbuki erkeğin organı hem büyük hem de çıkıntı. Ulaşması da temizliği de kolay.
9 ayEvet Olabilir iyice Araştır Düzgün biriyle Yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayNormal de bencil değilim ama yatak da oluyor bazen buda eşimin işine geliyor
02 Yorumla- 9 ay
Anladım 😂
Cevap sahibi9 ayYaptığım yanlış bir şey mi peki oda farklı şeyler yapıyor izliyor
Gizli Üye(45 üstü)9 ayHiç bir şekilde bencil değilim, önce kadın derim, o bir numaradadır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYuvarlanarak sevişiyorum sıralı kim orgazm olursa
00 Yorumla
9 aycinsellikte ilk erkek gelmeli o yüzden bencil olmalı
06 Yorumla- 9 ay
Nasıl oluyomuş o😂
- 9 ay
erkek ilk bosalmalı yani
- 9 ay
İlk erkek boşalırsa kadın nasıl boşalacak 😆😆
- 9 ay
kadınların cogu vajinal orgazm olmuyoki eliyle kendi boşalır
- 9 ay
😱😱ayyy ne kadar bencilcee
- 9 ay
25 yasındayım hiç sevgilim olmadı ama internetten okuduklarım bunlar
Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Olabilir fantezidir
12 Yorumla- 9 ay
Normalde bencillik yok ama yatakta da olsun mu o kadarlık diyosun😂
Beraber aynı anda olmali
02 Yorumla- 9 ay
Güzel
9 aySeks başka bişey her şey olabilir
04 Yorumla- 9 ay
Hımm diyosun🤨
- 9 ay
Aynen öyle bencil erkeği heleki sekste hiç bi kadın sevmez bence
- 9 ay
Tamamen bencilliği iki taraf da kabul etmemeli zaten😉
- 9 ay
Ben kabul ederim kadın zevk alıyorsa onun zevk aldıgını görmek beni zaten kudurtur
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bencillik o sırada ne oluyor ona bağlı 😅
02 Yorumla- 9 ay
Şöyle yani oluyor tüm isteklerinin yerine getirilmesini isteyen ama karşısındakini ikinci plana atan😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur. Ayrı bir kişilik çıkabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kişilik ile alakalı durumlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
9 ayBilmem olabilir
01 Yorumla- 9 ay
Olurum diyosun:)
9 ayOlabilir
01 Yorumla- 9 ay
Ben olmam önce kadınımı dusunueum
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
9 ayNet olur
00 Yorumla
9 aySekste bencil olmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayOlabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. tabiki olabilir.
00 Yorumla- Daha fazla (4)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar