Yeni nişanlandık ve 2 yıldır sevgiliyiz. Seneye yüksek ihtimalle evleneceğim. Daha önce aramızda cinsellige dair hiçbir konu geçmedi sadece erkek arkadaşım yüksektir bunu hissediyorum ben de ona öyleyim ama belli etmiyoruz. Öpüşme vs bile ilk başta olmadı aramızda son zamanlarda olmaya başladı benim ilk ilişkim zaten, şu sıra özel kıyafetler almaya başladım çeyiz için ve aklımda nişanlımla beklentilerimiz hakkımda konuşmalı miyiz sorusu var? Nişanlım çekici birisi 2 m ye yakın boyu var ben de minyon bir kızım. Bu konular hakkında bilgim de yok yaşlarımız da küçük değil ama beklentilerimizi sizce konuşmamız gerekiyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Seni şimdiye kadar olduğun gibi sevmiş, saymış, sınırlarına saygı duymuş. Eğer içinden konuşmak geliyorsa, konuş ama kendini mecbur hissetme.
Muhtemelen evliliğe yaklaştıkça böyle konular açılabilir, siz yakınlaşa bilirsiniz.
Mutluluklar dilerim ☺️21 Yorumla
Soran9 ayTeşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için, tamamdır fikirlerinizi dikkate alacağım
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Konuşmak mantikli olan. Birbirinizin beklentilerini bilmek ilerisi için yol gösterebilir. Üzeri kapalı konuyu Acar isen devamı gelir diye düşünüyorum
14 Yorumla
Soran9 aySpontane gelişirse açmaya çalışırım
Soran9 ayTamamdır sağ olun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 ayistersen konuş
00 Yorumla devede de boy var ama bu işler boya bakmıyor..
diyelim istekli birisi oldun tadını alınca doyuramazsa sıkıntı veya taö tersi..18 Yorumla
Soran9 ayBunu sorun etmem ben seviyorum, boyunu da şeyden söyledim bazıları cinsel konuda sıkıntı oluyor diyo, tam bilmiyom ama
Soran9 ayOnun açısından evet düşündüm doğrusunuz
Soran9 ayYa ilkim o olduğu için her şeyi zamanında istiyorum ama bence birkaç şey sorulabilir deneyeceğim sağ olun
Soran9 ayTeşekkürler
konuş
belli şeyleri kısmen yaşayın hatta 6 ay aynı evde yaşayın bakalım aynı evde oluyor mu anlayın15 Yorumla
Soran9 ayYa biz hiç aynı yerde falan kalmadık, bir kere sevgililik döneminde bir şehire gitmiştik, bir yerde uyuyakalmistik ama o da 1 saat uyumusuz sarılarak gibi, cinsel anlamda hiçbir şey yaşamadık
Soran9 ayTesekkur ederim anladım demek istediğinizi
Soran9 aySağ olun
9 ayBence konuşma zamanınız geldi geçmiş bile. İlla konusunu açmak lazım geç olmadan. Git konul hoşuna gider sen ilk açınca bence
11 Yorumla
Soran9 ayYa spontane olsa iyi olur gibi ama birbirimizi hiç keşfetmedik o anlamda, evlilikte sorun olur diye yorumlar okuyorum ve görüyorum, o yüzden kararsız kaldım o da saygılı olduğu için açmaz bu konuları
9 ayZamana birakin zamanla olur opusme yeterli simdi ama arzuluosn sanirim
16 Yorumla
Soran9 ayYok evlenmeden zaten olmaz da, tabi arzuluyorum yalan değil
- 9 ay
Arzularsin insansin ama hic acele etmeden boyle guzel. bi iliskiniz cok hosuma gitti zamanla olur acele etmeyin kendinizi birbinize birakin 🙂🙂🙂
Soran9 ayYok yok evlenmeden katiyen olmaz zaten, sadece beklentilerini merak ediyordum ondan sordum, sağ olun
- 9 ay
Merk ettgin varsa sor hayirli olsun
Soran9 aySağ olun
- 9 ay
Rica
Gizli Üye(30-35)9 ayKonuşman lazım hatta penis boyunu bile sor kücükse zevk alamazsın sonra sıkıntı olur baştan konuş
13 Yorumla
Soran9 ayO kadar önemli mi ki o ben onu seviyorum gerisi önemli değil
Cevap sahibi9 ayÖnemli tabi bamya kadarsa sorun olur ilişkide zevk alamazsın sor öğren bence
Soran9 ayPekii
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence konuşma erkekler ilk başta bunların konuşulmasını istemEz
00 Yorumla
9 ay2 yıldır sevgililkte nasıl hiç konusmadin
11 Yorumla
Soran9 ayMesafelerim vardı o da saygı duydu diyelim
Gizli Üye(18-24)9 ayDenemeden evlenme bence ablam
21 Yorumla
Soran9 ayÖyle olmaz ya, kendime yakistiramam o kadar beklemisiz
9 ayEvlenmeden önce yaşamak lazım
Yoksa evlenince sorunlar çıkıyor bende olduğu gibi00 YorumlaSeni kucakta dağıtır minyonsan
031 Yorumla
Soran9 ay1 60 boyum ama bilmiyorum
Soran9 ayBen bilmiyorum pek zor da olabilir ama bunlar evlilikte önemli şeyler deniliyor, ben sıkıntı yaşayacağımizi düşünmüyorum da
Soran9 ayAyıp olmazsa o darlik deneyimle mi alakalı oluyor? Yani daha önce yapılmadığı için.
Soran9 ayAnladım sağ olun
Soran9 ayVardır tabi 2 yıldır sevdiğim adam sonuçta
Soran9 ayBöyle detaylı düşünmedim zsmsnla olur artık her şey
Soran9 ayYoo ne alaka beyefendi, 2 senedir hiç öyle bir şeye girmedik, kocam olunca özelimiz olur bilemiyorum
Soran9 ayYani bir fikrim olmadığı için yorum yapamıyorum ama insanlar birbirlerine alışmalı önce
Soran9 ayBilemiyorum fikirlerime saygı duyar ama bu konuda nasıl bilemem
Soran9 ayDoğrusunuz
Soran9 ayBu soruyu neden sordugunuzu anlayamadım
Soran9 ayYok demem sanirim
Soran9 ayBoyla ilgisi oluyor mu ki
Soran9 ayBilmediğim soruları cevaplayamam ama normalde dayanilmaz
Gizli Üye(36-45)9 ayBiz eşimle her şeyi konuştuk
10 Yorumla
9 ayBenimde kafamda çok şeyler var
10 Yorumla
9 aykonuşun tabi
10 Yorumla
9 ayÖzel kıyafetler derken?
00 Yorumla
9 ayEvet :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayNeden
00 Yorumla Sextng mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası