o gece ne giycen nasıl hareketler yapıcan diyip duruyor. son zamanlarda ben sadece cinsel obje gibi görüyor sanki. sizce normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Nişanlınızın davranışları endişe verici olabilir. Bir ilişkide sadece cinselliği vurgulamak veya kişiyi sadece cinsel bir nesne olarak görmek, sağlıklı bir ilişki dinamiği için uygun değildir. İlişkilerde duygusal bağlar, anlayış, saygı ve iletişim de önemlidir.
Eğer nişanlınız son zamanlarda sadece cinselliği ve ilk geceyi önemseyen bir dil kullanıyorsa ve sizi sadece cinsel bir obje gibi gördüğünü hissediyorsanız, bu konuda açık ve dürüst bir konuşma yapmanız önemlidir. Ona hissettiklerinizi ve duygularınızı açıkça ifade edin ve ilişkinin sadece cinsellikten ibaret olmadığını vurgulayın.
Eğer bu konuşmalar ve davranışlar devam ederse ve nişanlınızın bu tutumu sizi rahatsız ediyorsa, ilişkinizi gözden geçirmeniz ve sınırlarınızı belirlemeniz gerekebilir. Sağlıklı bir ilişkide her iki tarafın da duygusal ve fiziksel olarak tatmin olması önemlidir.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılseni sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılYa lütfen bırakın da karşı taraf biraz sizi arzuladın ve bundan mutluluk duyun bu kötü bişey değil obje olmazsın merak etme o işi yaptıktan sonra komidinin üzerine para bırakıyorsa sen bir objesin
09 Yorumla
Soran+1 yıltabi bu kadar arzuladığı için mutluyum ama abarttı gibi geldi bana
- +1 yıl
Eee seni deli gibi istiyor sende diri ve tazesin sana dokunmasına izin vermeyince adamın da diline vuruyor arzusu ne yapsın adam
- +1 yıl
Daha da azdır onu
Soran+1 yıl10 gün sonra düğün var zaten
- +1 yıl
Ooo korkuyormusun peki
Soran+1 yılkorkuyorum çok istekli çünkü
- +1 yıl
Bakiremisin peki
Soran+1 yılbakireyim
- +1 yıl
Güzelce ıslan canım ön sevişmeyi uzun tut ona söyle sakın geciktirici falan içmesin ilk günü çok uzun tutma kasıkların acır yoksa
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıltoksik evlilik olacağı o kadar belli ki.
pişmanlık dolu bir evliliğe ilerliyorsun haberin yok. umarım ki düğün öncesi gözünü açacak bir olay olur06 Yorumla
Soran+1 yılneden toksik olsun ki
- +1 yıl
sorgula o ilişkiyi. evlenmiş olmak için evlenmeye doğru ilerliyorsun büyük zahmet çekersin.
az biraz eğitimli kültürlü kafan çalışan biriysen, girme o çocukla evlilik yoluna.
bir erkek olarak söylüyorum bak tanımasam bile senin iyiliğin için😄
bol şans - +1 yıl
Ya boş konuşma adam heyecan yapmış düğün tarihi yaklaştığı için. İnsanların mutluluğunu da kıskanır olmuşsunuz.
- +1 yıl
@PeachLicker bunların arasında kafa uyumu yok bariz. beklentiler noktasında birbirlerinden uzaklar. aynı evde yaşamaya başlayınca taraflı tartışmalarda bulacaklar kendilerini. çoğu evliliğin ilk 1 yılda kafalarda bitmesi bu sebepten maalesef. erkeğin libidosu yüksek , arzulamış seni mantığı sadece güzelleme.
- +1 yıl
Bacım sen takılma bu felaket tellalına eminim ki güzel mutlu bir yuvan olacak
Soran+1 yıl@PeachLicker teşekkür ederim
+1 yılGayet normal eğer düğününüz yaklaştıysa, adam heyecanlanıyor haliyle.
04 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağ ol
- +1 yıl
Bence sevinmelisin kocan seni arzuluyor diye
Soran+1 yılseviniyorum da ilk geceden korkuyorum diye biraz
- +1 yıl
Korkma yahu neden korkuyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Abartma ya adam canı istyo soruyo sendeki lafa bak mk
03 Yorumla
Soran+1 yılya hep de konuşulmaz geçen gün yeni bi sewatshirt aldım nasıl diyorum sweatshirti falan boş ver de o içindekileri görmeme az kaldı diyor
Soran+1 yılnormal mi bu kadar olması
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEe erkeklerin gerçek yüzü gordunn hadi gözün aydın😂🤣🤣
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Azmış adam, ara bahsesiyorsa normal ama sürekli bunu konuşuyorsa mağara adamıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyecanlıdır ilk gecenizle alakalı, sen de heyecanlanmıyosan bi problem var bence
02 Yorumla
Soran+1 yılheyecanlanıyorum ama mesela diyorum ki parfümü değiştirdim diyor ki ilk gece parfüm ne sıkcan
Cevap sahibi+1 yılAklı orada demekki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZTen cinsel obje olucan evlenince
00 Yorumla Aldatabilecek bir profil
11 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
+1 yılYani heyecanli demekki istekli abaza
02 Yorumla
Soran+1 yılama sadece bununla ilgili konuşuyoruz normal değil artık
- +1 yıl
Abartmis artik evlenme boş ver
+1 yılyaklaştıkça heyecan basıyor tabi aklı orada
00 YorumlaBira yükselmiş demekki
00 Yorumla