Artar
Azalır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yaradılış gereği insandaki cinsel istek arzu ve ihtiyaç aynı yemek yeme ve wc ihtiyacı gibi asla tükenmez, ancak insan yaşlanınca gücü azalabilir çabuk yorulabilir ve dolayısıyla genç yaşlardaki gibi cinsel ilişkiyi yaşayamayabilir, fakat normal cinsel ilişki şeklinde yaşayamasa bile bayan da erkek de birşekilde orgazm olup rahatlaması gerekir; bu aşamada bay ve bayan ya kendi kendilerine veya eşiyle birbirlerini el yardımıyla kendilerine yetecek ve rahatlatacak kadar uygulamalar yaşayabilir, aksi taktirdi her iki tarafın da psikolojisi ve ruhsal sağlığı bozulma noktasına gelir.
Bu göreceli bir durumdur ama bazılarında yaş aldıkça azalabilir çünkü bazıları geçmişinde hüzünlü anılar yaşadığından dolayı kendince doğru kişiyi bulamadığından ya da hatırladığı birisi kalbinde falan varsa isteği çok olmayabilir ama bazılarında ise bu istek vardır doğru kişiyle sevdiği kadınla evlenmiştir ve mutludur.
Belli bi yaşta birden kesilir
Net olarak artar
Cevap
41Cevap
Cinsel istek yaşla alakalı değil bence. Öyle olsaydı 51 yaşında ve halen libidosu tavanda olmazdım.
Azalır. azalmaz diyenler 50 ye gelince tekrar konuşsun.
Seks yaş işi değil, aşk, tutku, duygu, istek ve arzulardan beslenir. Kadınım kadın olsun sonsuza dek sevişelim, hiç bıkmadan...
Artip azalması degil yas aldıkça vucudunu isteklerini ve yapabileceklerini daha iyi anlarsın daha verimlidir yasadiklarin ve dolayısıyla isteklerin
Biyere kadar artar 50 den sonra azalır çünkü hergun biyeri ağrır
İlk keşfettiğim günden şimdiki yaşıma kadar (34) aynıyım
Genelde azalıyor bazı erkeklerde bence. Birde tercihleri değişiyor biraz daha zor beğeniyorlar
Kiminde acayip artıyor kiminde hiç yokmuş gbi azalıyor
Daha rafine bir istek olur ve kalitesi artar.
40 a kadar harama el uzatmadım 40 tan sonra öyle bir hale geldi ki uçan kuşa bile 😂😂😂
istek ömür boyu sürer azalmaz
sadece sağlık sorunlarından dolayı performans düşebilir.
şu var ki yaş ilerledikçe deneyim arttıkça insan daha profesyonel cinsellik yaşar. acemilik yapmaz. daha verimli olur
Artar. Fakat seksi sanat olarak görmeye başladığı için herkesle birlikte olmak istemez. Bedenin yanında ruhun da doyması gerektiğini öğrenmiştir
Vallahi ben 47 yaşındayım bir gram az almadım arkadaş aksine artıyor
yaş alındıkça seks isteği hormonlar sayesinde azalır elbette
Bence artar çünkü insan olgunlaştıkça daha zevk alır
Yaşım ilerliyor. İsteğim hep yüksek. Azalır mı bir yerde. Sanmıyorum.
Bu kişiden kişiye değişiyor bende çoğalırken istek eşimde azalma oldu
Hormon düzeyine bağlı
kşinin hayat kalitesine bağlı bence bu durum
Artıyop
Valla 35 olduk hilti gibi olduk
😊
Bir şey sorabilir miyim
Yaşım 80 bıldırcın istiyorum
Azalır diye düşünüyorum
Hiç azaldığını görmedim çiçeğim 😍🌹
Yaşlılar gençlerden beter görmüyor musun xjkffkg
Benim hep zirvede 33 oldum hala zirvede