Açık saçık giyim yok gayet sade doğal birisiyim sadece fizigimi beğeniler sırf bunun için mi anlamıyorum ki bıktım artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bazı kadınlar ilişkilerinde sürekli sevilen değil de arzulanan konumda olduklarını fark ederler bunun altında birkaç farklı sebep olabilir bazen ilk izlenimler güçlü bir çekicilik ya da cinsel enerji üzerinden oluşur bu giyim tarzı bakışlar beden dili veya özgüvenli duruş gibi unsurlarla ilgilidir ve karşı taraf seni tanımadan önce arzu penceresinden görmeye başlar eğer ilişkiler hızlıca fiziksel boyuta geçerse duygusal bağ oluşmadan arzunun ön planda kalması kaçınılmaz olur ayrıca sohbetlerde sosyal medyada veya flörtte daha çok dış görünüş ve çekim odaklı mesajlar verilmesi de karşı tarafın zihninde bu algıyı pekiştirir bazı erkekler baştan duygusal bağ aramadığı için zaten sevgiden çok arzuyu önceler bu senin değerinle değil onların niyetiyle ilgilidir sınırların net çizilmemesi ve sadece fiziksel ilgi gösteren kişilere yer açmak da bu durumu güçlendirir bu döngüyü kırmak için tanışma sürecini yavaşlatmak duygusal uyumu öncelemek sınırları net koymak ve kendi değerini sadece fiziksel çekicilikle değil karakter ve düşüncelerle de yansıtmak önemlidir seni sadece arzulayan ama sevmeyen insanlarla devam etmeme cesareti göstermek ise uzun vadede sevilen konuma geçmeyi sağlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
10 ayBunun nesi kötü ki? Herşeyin başı aşktır, tutkudur, istenmek ve arzulanmak hangi kadını mutlu etmez, yükseltmez, özgüvenini arttırmaz ki? İşin neden hep o yönüne takılıp kaldın? Bırak istesinler, arzulasınlar, elde etmek için yarışsınlar. Sende içlerinden en iyisini, aşk, sevgi, saygı, sadakat, güven, insani ve ahlaki değerleri yüksek olanı, sana eş olacak, geleceğe umutla bakmanı sağlayacak, evine, yuvana güvenlik, huzur getirecek, gewçimini sağlayacak çapta olanı seçersin, olur biter.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
10 ayBunu kendine baglaman cok sacma olur. Kendine hakaret olur. Zatwn Şu an piyasadaki erkeklerin %85i takilma pesinde. Cok az bi oran ciddi iliski pesinde. Ve bu oran yuzunden sende kendinde kusur arama lutfen. Sen ideal sevgiliyi aramaya odaklan. Bu seks pesindeki %85lik kesimin icinde profesyonel gibi isini yapanlar var bunlara cok. dikkat etmen lazim. Ilk basta duygusal. yaklasir seni etkiledikten sonra faydalanmak ister bunlara dikkat etmelisin
02 Yorumla
Soran10 ayTamda öyle oluyoruz biliyor musn Ben o kadar istemediğimi belirtiyorum olmayacağını belirtiyorum uygun değil diye belirtiyorum A evet onlar da bana Sözde katılmış gibi laflar sözler çaba sarf ediyor Ben de s**** da bir saf inanıyorum bir bakıyorsun birkaç gün sonra bir şeylerin lafı sözü açıldığında Ben de tepkimi koyduğumda gösterdiğimde tak diye kaçıyorlar mesela
- 10 ay
Sorun sende degil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
10 ayKüçük bir yerde yaşıyorsan ve daha önce biriyle cinsel birliktelik yaşadıysan diğerleride yapabileceğini düşünüyordur veya yeni tanıştığın kişilere daha önce seks yaptığını anlatıyorsan onlarda yapabileceğini düşünüyordur
12 Yorumla
Soran10 ayNe yaşadım nede bisi ettm ilk etapta buna karşı olduğumu her zaman belirtirm
- 10 ay
O zaman çok takılma erkekler herzaman zarf atarlar. Sen mesafeni koru
Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Pardon ama seni görmeden bu soruya insanlar nasıl dogru cevap versin?
06 Yorumla
Soran10 ayŞöyle anlatayım guzelllll kardeşim 175 boyum var 58 kiloyum beyaz tenli esmer saçlı biriyim ne anlatayım başka
Soran10 ayKeşke sende de biraz terbiye saygı edep olsa koskoca adamın kadına karşı ettiği laflara sözlere bak sen çok mu iyisinde başkalarına laf atiyosn senin bu lafları bana demeye ne hakkın var ne hakla yani kendimi buraya atmak zorunda miyim ben? Az etrafa hastalıklı gbi öfke kuracağına sevecen olmayı dene
Soran10 ayİstediğim cevabi alıp almamak pekte önemli değil hele senden hiç değil sen sadece öfke problemi yaşayan sıkıntılı birisini seninle insan oturup 2 sohbet bile edemez
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkekler artık her kadına aynı gözle bakıyor günümüz erkekleri emek vermeden yemek isteyen profiller..
00 Yorumla
10 ayBence çok güzelsin ve fiziğin de aynı şekilde çok iyi. Giydiklerin de sana ve birbirine çok iyi uyuyorsa seni arzulamaları gayet normal.
00 Yorumla
10 aySen sevilen aşık olunan isterken abazalar seks ile yaklaşıyor sanırım
02 Yorumla
Soran10 ayKesinikle evet
- 10 ay
İnşallah aşkı biran önce bulursun
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ayfizik iyidir de sadece fizik için olmamalı zekaya da bakmak gerek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Sevgi ve arzuyu sırasına göre koyup kırmızı çizgilerin olur ise sana daha net yaklasırlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayYani açık saçık giyim yoksa fiziğini çok da göremiyor olmaları lazım. Kaç yaşındasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
10 aySadece sana öyle değil bu tarife hanımefendi , burası libidosu elinde aç sırtlanlar diyarı maalesef
00 Yorumla Ben bu saatten sonra sevmem, sadece arzularım. Zaten yorgunum kendimi daha da niye yorayim ki.
00 Yorumla
10 ayKuzum sevende arzulayabılır bılıyosun degıl mı
23 Yorumla
Soran10 ayAma tek istekleri sexs vermeyince gidiyolar
- 10 ay
Verme sende
Soran10 ayVermiyorm ki hiç Allah korusun
Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Nasıl yaklaşıyorlar sana?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Olum ben hoşlanılan olmaktan da bıktım yeter imdat
00 YorumlaGörünüş önemli değil sevmek öenmli
00 Yorumla
10 aySeven de arzular Gayet normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oda güzel birsey aslında.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayÇekiciliğin ön plana çıkıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayArzulanmak da bişeydir ama
00 Yorumla
10 ayÇekici bir duruşun olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayCilveli bir yapın vardır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Cekicilik vardır sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayÇok seksi bir auran olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Artık cinsellik duygulardan önce geliyor maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNasıl birisin ki hatların nasıl?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayAura farklı Bi olay
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayEee fisik önemli knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayVucud ölçülerin kaç
00 Yorumla
10 aySevilir sin de
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri