Birçok kişi ilişkide cinsellik hakkında konuşmakta zorlanabiliyor. Halbuki sağlıklı bir ilişki için bu iletişim çok önemli.
Sizce neden insanlar hala bu konuyu açıkça konuşamıyor? Utanma mı, kültürel baskılar mı, yoksa başka bir neden mi?

Birçok kişi ilişkide cinsellik hakkında konuşmakta zorlanabiliyor. Halbuki sağlıklı bir ilişki için bu iletişim çok önemli.
Sizce neden insanlar hala bu konuyu açıkça konuşamıyor? Utanma mı, kültürel baskılar mı, yoksa başka bir neden mi?

Kadınlar isteğini belli etse o*, tecrübeli olsa kim bilir kaç kişiye yapmış, giyimle etkilemeye çalışsa yollu oluyor. İstediğini söylese bunu nerden biliyorsun diye kızıyorlar.
Yeni tanıştığım biriyle ilişkim o konuları konuşacak kadar ilerlediyse, açık açık konuşabilirim. İsteklerin, beklentilerin uyumlu olup olmadığını anlamanın yolu açık olmaktan geçer.
Cevap
17Cevap
ben cinsellik konularını konuşmayı sevmem. partnerim çok isterse abartmadan sınırlı saygılı bir şekilde konuşurum o kadar
Onu tanımadan bu konuyu açmak onu kaybetme riski taşır o yüzden doğru zamanı ayarlamak lazım
Çok doğru
asik oldugunla konusursan daha etkili olur digeri igewnc geliyor sevmedigin birine el suremezssinki icinden gelmez
Zerre utanmam
Cinsellik seks hayatın yaşamın mayasını oluşturur ve olmazsa olmaz
47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve çoğu bu diyalog eksikliği kurbanı insanlardi
Eğitimsizlik :D Ülkemizde cinsel eğitim yok ve çok insan için cinsellik penisin vajinaya girip çıkmasından ibaret ne yazık kİ :D
Partnerinle arandaki iletişim düzeyine seviyesine bağlı bir durum ve değişkenlikli
Kültürel baskıyla alakası yok, tamamiyle iletişim eksikliğinden
Ben beceremiyorum erotik konuşmaları, tuhaf geliyor. Dokunmadan alınan haz, şüpheli.
Partnerinle olan samimiyetine bağlı bir durum bu
6 yıllık evliyim hala kolay değil
Hiç konuşmadın mı peki?
Ön yargılı olur tepki verir diye dimi
evet biraz öyle
Peki korkuyor musun eşinden cidden
Gel sana şurda çatır çutur diyemeyeceksem niye o benim partnerim
Fazla kolay benim için
Hakkımda ne düşünür endişesi
utanman gerekir ama utanan yok artık
Çekinmem
Benim için zor değil