Cinsel Yaşam 2 ay Cinsel konuları rahat bi şekilde eşinizle sevgilinizle konuşabiliyor musunuz? ℓuciffєя_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Cinsel konuları rahat bir şekilde eşinizle sevgilinizle konuşabiliyor musunuz? Cinsel konuları rahat bi şekilde eşinizle sevgilinizle konuşabiliyor musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. eşimle konuşurum sadece 1 0 Yorumla
Babelissk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Kişiler bir birlerine alan tanıdıklarında rahatlayabilir konuşur alan tanınmadan konuşmam pek mümkün olmaz. 1 0 Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 100% 2 ay Eşim ve sevgilim yok. Bu konuları konuşmak da istemiyorum 2 0 Yorumla
Antepia27 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Evet konuştuk ve birbirimizi çok iyi anladık bence konuşulmalı 1 0 Yorumla
sıradanbirri Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 2 ay fantezileri çok seven bir insan olarak maalesef bu konuda iletişimizi pek de iyi değil 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Evet sevgilim olduğu zamanlarda konuşuyorduk 3 4 Yorumla ℓuciffєя_ 2 ay Şimdi sevgilin yok mu Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hayır yok Yorumla ℓuciffєя_ 2 ay Olmasını istiyon mu Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yani pek de değil Yorumla
Hasanorp Takip Et Xper 5 Yaş: 39 2 ay Konusmadan nasil zevk ve tat alabilir ki yaptigi isten 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 871 cevap paylaştı. Sevgilim eşimde yok konuşmazdım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Konuşmaya çalışıyorum 1 2 Yorumla ctatar 2 ay Sonuç olumsuz Yorumla Cevap sahibi 2 ay @ctatar biraz Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. konuşmadan uyguladım. risk aldım. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. eşimle konusurum 4 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet. Cekinemem 1 0 Yorumla
Arzuahmet Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
eşimle konuşurum sadece
Kişiler bir birlerine alan tanıdıklarında rahatlayabilir konuşur alan tanınmadan konuşmam pek mümkün olmaz.
Eşim ve sevgilim yok. Bu konuları konuşmak da istemiyorum
Konuşurum yaşatırım 😛
İnanmam
Evet konuştuk ve birbirimizi çok iyi anladık bence konuşulmalı
fantezileri çok seven bir insan olarak maalesef bu konuda iletişimizi pek de iyi değil
Evet sevgilim olduğu zamanlarda konuşuyorduk
Şimdi sevgilin yok mu
Hayır yok
Olmasını istiyon mu
Yani pek de değil
Konusmadan nasil zevk ve tat alabilir ki yaptigi isten
Sevdiğim kişiyle evet
Evet hem konuşur hem yaşarız.
Sevgilim eşimde yok konuşmazdım
Eşimle konuşmayacaksam kimle konuşucam
Konuşmaya çalışıyorum
Sonuç olumsuz