Cinsel Yaşam Eşinizle rahatça seks hakkında konuşabiliyor musunuz? cansuparlak0 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Eşinizle rahatça seks hakkında konuşabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Sevgilimle konuşabiliyorum, eşimle de konuşurum. 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Konuşabilmek lazimheryer de heyecanlı sekild sevisbilmek lazimbu arada profilde dolgnlr harika 0 0 Yorumla
mymoonca Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 909 cevap paylaştı. Evet eşimle seks konusunda her türlü konuyu fikri rahatça konuşabiliyoruz 0 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Nişanlımla konuşuruz ama ben pek sevmem hata hiç sevmem ya 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. rahatça konuşacağım kişiler olmasını tercih ediyorum 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 9 yıllık evliyim eşimle sadece seks değil her konuda rahatça konuşabiliyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Karım yatakta başkalarından bahsedince deli oluyorum 1 1 Yorumla Askerkegiii 1 yıl Neler söylüyor Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Büyük çoğunlukla. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet... eşim sünnetsiz kalsin diyor Sünnet olmaya gerek var mı 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok hoşuma gidiyor sünnetsiz penis diyor Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Şu an evli değilim ama olsam konuşurum. 0 0 Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet konuşuyoruz 2 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. partnerimle evet 1 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. maalesef 🙄 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. yesss 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet herşeyi 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Elbette konusurum 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evet hemde çok açık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sevgilimle konuşabiliyorum, eşimle de konuşurum.
Konuşabilmek lazim
heryer de heyecanlı sekild sevisbilmek lazim
bu arada profilde dolgnlr harika
Evet eşimle seks konusunda her türlü konuyu fikri rahatça konuşabiliyoruz
Nişanlımla konuşuruz ama ben pek sevmem hata hiç sevmem ya
rahatça konuşacağım kişiler olmasını tercih ediyorum
9 yıllık evliyim eşimle sadece seks değil her konuda rahatça konuşabiliyorum.
Karım yatakta başkalarından bahsedince deli oluyorum
Neler söylüyor
Yaparken sorun yok da konuşurken neden olsun? Sıkıntı yok
Herkesle rahatça konuşuyorum
Büyük çoğunlukla.
Evet çok rahat konuşuruz
Evet... eşim sünnetsiz kalsin diyor Sünnet olmaya gerek var mı
Çok hoşuma gidiyor sünnetsiz penis diyor
Şu an evli değilim ama olsam konuşurum.
Evet konuşuyoruz
Konuşamayan eş mi olurmuş
partnerimle evet