Uyum bence her anlamda olmalı. Direkt olarak belki kimse boşanmayı düşünmez ancak dengesizlik olduğu zaman çift birbirine uzaklaşır ve uzun vadede mutlu sonla bitmez bana göre.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
10 ayDüşük sıfır noktasında ise zor bir durumdur. Bu çözümünü kendi içimizde çözmek önemli. Nedeni zamana yayarak çözülür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayhayır uğraşamam onunla ge. zkalı hareketlere gelemem
44 Yorumla- 10 ay
Aynen öyle ya yatakta hırçın sert yüksek olacak
Cevap sahibi10 ay@mustafaram 😅
- 10 ay
Ne olduki
- 10 ay
Evlimisin
Gizli Üye(36-45)10 ayBen bosanmak üzereyim
612 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@BerkMaraş evet cok ilgisiz ve bu ilgisizlik cinseö hayatimiza yansiyo. Seviyorum meviyorum diyo ama ben hic bir zevk alamiyorum
Cevap sahibi10 ay@BerkMaraş yanlis yapiyo bosansin istedigi ile konussun.. benim esimde benden 15 yas büyük. Ben 35 o 50 yasinda.. burasi zaten abaza dolu istesem şimdi yaparım ama kendime saygim var ve esimle anlasamiyor da olsam ona da saygim var.. seninle konuşan kadin yarin baskasiyla da konusur
Cevap sahibi10 ay@BerkMaraş bende pismanim ama olsun tecrübe oldu.. bidaha birini severken neye dikkat edecegimi ögrendim. Kocamdan ilgi sevgi görmüyorum diye, sirf yataga atabilmek için yalandan sevgi sözcükleri söyleyen birine ihtiyacım yok. Mutlu olmak isteseydi bunlari düsünürdü. Senle kendini gaza getirip aksam kocasina veriyodur emin ol..
Cevap sahibi10 ay@BerkMaraş kocasi yakalarsa yandin.. hadi bu dünyada basin belaya girmedi diyelim ya sonra?
Karisini yakalasa ona bisey yapsa çocuklar annesiz kalsa sende o kadin kadar suclu olcan.
Benle konusmasa baskasiyla konusur mantigi var bazen.. o yapsin sen yapma! Sebep sen olma. Vebal büyük bisey.. toplum olarak idrak etsek cok sey düzelecek..- 10 ay
Benden önce zaten konuştuğu biri varmış adam kaç gel yanıma demiş baya konuşmuşlar sonra bi anda adam konuşmayı kesmiş engellemiş bu kızda canı sıkılmış unutamamış yara bandı olarak ben çıkmışım karşısına reel falan ilişki olmadı sadece mesaj zaten soğuk davranıyorum gerçeği görsün diye ama çok ısrar edersede buluşurum gerçekleri söylerim
Cevap sahibi10 ay@BerkMaraş kullandirtma kendini. Ben kadinlarin nasil kendini kullandirtmasini istemiyorsam erkeklerinde kendini kullandirtmamasini isterim.
Cevap sahibi10 ay@BerkMaraş
Ilerdwki esine karsi paranoyak olmada sonra..
benim esim bu hareketleriyle biktirdi kendinden.. ilki boynuzlamis daha dogrusu ayrilmislar buda gidip hamile kalmis hemen baskasindan sonra gelmis barisalim demis hamile olduğunu söylenemis cocugu yutturacak benimkine.. neyse meydana cikmis ama biri onun yaninda cocuklari bana bezetip ina bezetmese fena bozuluyo.. aldim karsima si.. sülaleni beni baskasina benzetme dedim de biraz kendine geldi.. kisacasi esine karsi bu tür kadinlardan dolayi güvensiz olma diye söyledim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayKesinlikle.
Öyle bir ilişki içinde bulunamam.20 Yorumla
10 ayBoşanırım ya sizde kimin düşün
00 Yorumla
10 ayLibidosu düşükle evlenmemm
08 Yorumla- 10 ay
öyle diyorsun ama hiç öyle davranmıyorsun
- 10 ay
@1903lasttime1903 belli etmiyoruz
- 10 ay
kaldı ki nasıl anlayacan libidosunu, test sürüşü lazım :))
- 10 ay
@1903lasttime1903 belli eder kendini zaten
- 10 ay
ben ediyorum ama anlamıyorsun
- 10 ay
@1903lasttime1903 canlı görmem lazım 😂
- 10 ay
fırsat versen gösterecem :))
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. boşanmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayBoşandım zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBoşanmak kolay bişey değil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne