1 yılBu sorunun muhatabı gerçek anlamda benim sanıyorum çünkü 9 sene bir evlilik yaşadım ve yaşamış olduğum bu evlilikte gerek kişi sen gerek dış etkenler gerekse boşandığın insanın dibi libidosunun düşükten düşükten çok daha vahim tıp dilinde hormonsal kadınsal Bir rahatsızlık yani isteriksizlik bu durum kadınlarda sıkça görülen ama aslında büyük ölçüde gizlenen çoğu kadın tarafından da belli edilmemesi için taklit yapılan Fakat asla bunun bir kadınsal bir hastalık ya da psikolojik rahatsızlık olduğunu kabul ettirelemeyen yani büyük bir mesele. Bu mesele aslında erkeklerin meselesi ve ben 9 yıl evliliğim süresince bu durumdan karşı karşıya kaldım Çok mücadelelerde ettim tabii ki bireysel genci tek taraflı değildi. Cinsellik bireysel tatmin olmak değildir karşılıklı mutluluğu heyecanlı paylaşmaktır mutlu edebildiğince mutlusundur. Yapılacak kişilik olarak farklı bir insan olduğunu düşünüyorum mutlu edebildiğince mutlu olabilen partnerim tarafından talepkarlık istek ve arzuları doğrultusunda mutlu olabileceği her talebiyle mutluluğu yaşattıkça mutluluğu daha çok yaşayabilen bir insanım. Cinsellik hakkında çok fazla deneyim sahibi olabilmek için her ne kadar kobay kullanmamış olsam da doğru bilgiler ve doğru sağlıklı cinsel yaşam teknikleriyle oldukça kendine güvenen bir konuda iyi olduğumu düşünen birisiyim. Her şeyden önemlisin cinselliğin gir çıktan ibaret bireysel tatmin amaçlı sportif bir aktivite olmadığının bilincinde olan ve mutlu etmeyi seven birisiyimdir. Asıl konumuza gelecek olursak cinsel mutsuzluk hiçbir şeye benzemez. Aşk nasıl ki sevgiyle ilgiyle mutlulukla güzelliklerle bir bütünsel duyguysa ve bunun adı aşksa cinsellik de bir nevi aşktır. Cinselliğin de aşk gibi duyguları vardır heyecan zevk adrenalin tutku fantezi şehvet ihtiras vs.. değerli ve kıymetlidir. Türkiye'de boşanma oranlarının ciddi bir rakamsal sayıda olduğu aşikardır bunun en büyük sebebiyet gerekçesi olarak da insanlar genellikle anlaşamadıklarını uzlaşamadıklarını fikir çatışması yaşadıklarını söylerler bu aslında çok büyük bir yalandır kendilerini kandırmaktan başka bir şey değildir yaptıkları. İstatistiklerde boşanma oranının diğer ülkelere göre Türkiye'de çok fazla yüksek olmasındaki en büyük nedenlerden bir tanesi aldatılmadır. Ve ne hikmetse bir erkek karısını bir başka kadınla aldattığında tercih ettiği kadına baktığınızda aldattığı karısı kadar güzel değildir Bu tespitli hatta çevremizde çok sıklıkla tanık olduğumuz bilinen bir gerçektir. Böylelikle güzellik kavramı dış güzellik kaşı gözü götü başı görsel şekil ile bedenin boyun kilonun rakamsal ölçeklerde olması ile alakalı olmadığını net olarak anlayabiliriz. Güzelliği iki farklı şekilde anlatılabilir aslında birincisi en değerlisi yüreğinin güzelliği ikincisi ise yatağın güzelliği. Neyse bu güzellik meselesini daha sonra konu açarsan yorumlamak isterim konuyu şimdi uzatmamış olalım. 9 yılın sonunda ayrılma kararı aldık tabii ki bu cinsellikle alakalı asla değildi ve ben hiçbir zaman bunu sorun asla ve asla etmedim ve evliliğin boyunca kesinlikle aldatmadım. Evet bir erkek için gerçekten çok zor ya özellikle benim gibi bir erkek için çok çok daha zor bir durumdu ama yapmadım. Bu arada evliliğimiz süresince birçok hastane birçok klinik birçok tehditler yani tedavi ile ilgili her konuda tam destek verdim yurt dışından ilacından kremine kıyafetinden gerekli materyallere kadar her şey yani Ama sonuçsuz kaldı. Evliliğimizi farklı gerekçeli kararlar neticesinde bitirmek durumuda kaldık ve anlaşmalı olarak boşandık. 3 senedir yalnız yaşıyorum ve şu an en büyük korkum nedir biliyor musun ya aynı şeyler de tekerrür ederse. Kişilik ve yapısal olarak biraz utangaç bir insanımdır böyle kafelerde dışarılarda Arizona kertenkeleleri gibi insanları rahatsız edecek bir konumda yaklaşımda bulunmak bana göre değil zaten biraz daha utangaçlığın vermiş olduğu etkiyle hayatıma kolay kolay bir insanı dahil edemiyorum artık son noktaya gelip de işte o kadınların gereksiz tabuları vardır ya erkek teklifi etmek zorundadır erkek söylemek zorundadır hep erkek hep erkek her şeyi de erkeklerden beklemeyin canım benim konumumda olan çok insan olduğunu tahmin edebiliyorum gerçekten yaşamış olduğum olumsuz evliliğini de bildim ciddi bir etkisi var tabii ki bu durumla alakalı yani karşı tarafın talep çaldı benim için çok önemli çünkü beni istediği için Arzu ettiği için beğendiği için sevdiği için ilgi duyduğu için arzuladığı için talep oluşturduğu düşüncesiyle çok daha büyük mutluluk yaşayabilen bir insanım ama maalesef günümüzde özlem'in sahibi tapularını bir kenara bırakmış toplumsal değerlere göre değil kendi özgü iradesine göre hayatını şekillendirip yaşayabilen kadın sayısı sayı olarak da yok sanırım denk gelmedim. Cinsellik utanılacak bir mesele asla değil benim utangaçlık konusuna gelince bu yaşamış olduğum 9 yıllık evliliğin vermiş olduğu bir etki diyelim. Bu İlk görüşme tanışmayla alakalı bir çekingenlik ve utangaçlık söz konusu Bana bir adım gelindiğinde 10 adım gidebilen birisiyimdir. Sorunun özetine gelince gibi dostu düşük olduğunda benimkisi farklı bir durumdu. Eğer ki sağlıksal hormonsal bir sorun söz konusu değilse libidonun düşük olması etkiye tepki tanımıyla burada libidosunu düşüren etkenlerle ilgili çözümler üretmek gerekir ve bunun için de cinselliği gerçekten bilmek gerekir mutlu olmayı değil mutlu edebilmeyi bilmek çok önemlidir. Öncelikle partnerini ruhsal duygusal bedensel çok iyi analiz etmek anlamak ve tanımak gerekir. Etkin iletişim, sağlıklı cinsel yaşam, insan ilişkileri, beden dili, masörlük, cinsel ilişki danışmanlığı ve cinsel terapistlik konularında ve birçok farklı konuda yaklaşık 16 adet sertifikaya sahip birisi olarak acizlerini çok önemli ve çok değerli bir bilgi aktarmak istiyorum size tutkularınızı duygularınızı asla toplumsal değerlere göre yaşamayın lütfen vazgeçin kendi Özgür irademizle hayatın tadını zevkini ve mutluluğunu yaşayın mutlu olmak için değil mutlu etmek için gayret ve çaba sarf edin göreceksiniz ki mutlu edebildiğinizce mutlu olacaksınız
.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılEğer bu bir hastalık değilse süreklilik haline geliyorsa boşanmaktan ziyade İnsan tabii ki kendini suçlu hisseder acaba ben mi artık yeteri kadar zevk vermiyorum diye veya karşı tarafla ilgili bir sıkıntım var diye İnsan ister istemez bu soruları Tabii ki soruyor ama Libido benim için çok önemli yani bunun aksini söylemiyorum kimsenin kusura bakmasın benim fikrim Dolayısıyla libidosu düşük insan pek istemem
00 Yorumla
Boşanırım. Onurlu bir şekilde ayrılmak onu her zaman başka biriyle aldatmaktan, yerine alternatif aramaktan, onun da duygularını sevgisini sadakatini hiçe saymaktan iyidir. Ben haftada 4 defa ilişki isterken bir tanesine yanıt veren biriyle asla devam etmez.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılLibidosu düşük kadınla evlenmem. Ben o kadın evlenmemeli zaten. Kimsenin hayatını kendi düşük enerjisine hapsetmemeli. Çünkü o kadın düşük libidosuna bakmadan birde sadakat isteyecektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır ben cinsellik için evlenmiyorum.
20 Yorumla Boşanabilmem için önce evlenmem gerekir jdjdj
Libidosu düşük birisi ile evlenmem. Bu bile bile evliliğin devam edemeyeceğini kabul etmek olur ki yapmam. Evlilik kararından önce çiftler birbirlerinin libido, cinsellik anlayışı vs. bilmeliler.
Olmaz ya diyelim bir şekilde evlendim bu şartlarda, o evlilik normal bir evlilik değildir. Onu devam ettiririm çünkü belirli bir çerçevesi vardır ve evliliğin diğer tarafı da bunu biliyordur.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılBu sebebine göre değişir ben sadece cinsellik için evlenmiyorum elbette belli başlı dönemler vardır canı sıkkındır kafası doludur anlayış göstermem gerekir o zaman.. Ya da hastadır tabii li libidosunun yüksek olmasını bekleyemem.. Ancak libidosunun yüksek olmasıda önem arz ediyor benim için... Ama libidosu sadece bana yüksek olucak oda var.. Ama sürekli sürekli libidosu düşükse bu durum canımı sıkar karşısında seksi ve istekli bir hatun duruyorken böyle yapmasın bir zahmet ☺😌
21 Yorumla- 1 yıl
Sağlıksal bir problemi yoksa eğer tabii ki karşındaki seksi ve güzel alımlı bir kadınsa ama bir de şöyle bir şey vardır yani güzel alımlı seksilik güzellik kavramı çok farklı bir kavram gerçekten yapanı değil yaptırana bak derler ya hani burada kadının çok önemli bir faktördür kesinlikle Bir yazım da bundan bahsetmiştim istersen vaktin olursa böyle okuyabilirsin kadın istedikten sonra...
imparatorluk kurmuş imparatorluk yıkmış atalarınız.
Birkaç göz işareti bir cilve bir buğulu ses tonu vallahi çatıların üstünde böyle zıplata zıpla da dolaştırır insanı
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın çorba yapsın yemegini koysun vermesede olur , hasta olur makinesi bozulur. illa çalışacak diye bir şey yok vajinanın . ama bunu başta söylemesi gerek. Evlendikten oh be kaptırdım doguştan arızalı vajinayı olmamalı. Aga bak ben haftada 2-3 tık yaparım fazla kapasitem yok.
10 Yorumla
1 yılHiç evlenmem bunu önceden tahmin etmen zor değil bu yüzden böyle bir insanla evlenip ona da kendime de işkence çektirmenin anlamı yok
00 YorumlaEvleneceğim insanla sadece cinsellik için evlenmem ki. Yuva kurmak mutlu olmak çocuk sahibi olmak beraber yaşlanmak ve vakit geçirmek için evlenirim.
20 Yorumla
1 yılHayir boşanmam yükseltmek için çabalarım kuvvet macunu falan🤭🤭🤭
41 Yorumla- 1 yıl
Oo macun mu veriyon adama 😛😀
- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılevet bosanirim, libidosu da evlendikten sonra bi zahmet artik yuksek olsun
42 Yorumla- 1 yıl
Ama işte ne yazık ki herkesin Ne videosu ya da herkesin Ne bileyim ama birçoğu'sun maalesef ki evlendikten sonra bitiyor Ben bunun mantığını anlayamıyorum
- 1 yıl
bunu kendilerine sorun abicim beni alakadar etmiyor
Sevdiğim tende azla yetinmeye de varım ben. Boşanmayı aklımdan bile geçirmem.
10 YorumlaNiye bosanayim ya saçma olabilir bı günü bı gününü tutmayabilir yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılZevk vermezdi cinslelikten ve buda aldatmaya neden olurdu
20 Yorumla
1 yılEşekten düşenin halini eşekten düşen anlar. Kaçı evli acaba yorum yapanların:D
20 Yorumla
1 yılEşime göre libidomu ayarlarım bosanmak için geçerli sebep değil benim için
20 YorumlaHemen boşanma olmaz tabii ten uyuşmazlığı varsa ama kesinlikle oradan mutluluk Çıkmaz bir an evvel karşılıklı konuşup bu evlilik sona erdirilebilir
00 YorumlaYükseltmeye çalış aşırı düşük ise yardım alın olmadı en son
10 Yorumla
1 yılBoşanma sebebi değil de bir uzmana gitmek şart olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Öncelikle problemi çözmeye çalışırım. Ama o çaba göstermiyorsa yapacak bir şey yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılZafen bu sevgililik zamanı belli olur baştan evlenmem öyle bişey olsa
10 Yorumla Libidosu düşükse eşim olamaz. Bendekinin hakkını vermeli
10 Yorumla
1 yılBoşamam eşimle bazı çılgınlıklar yapabilirim bırakda orası bende kalsın 🙂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. libidosunu ölçemem ama isteklilik az ise çözüm aramaya çalışırım. çözemezsek ayrılırım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBunu çevreye nasıl açıklayacaksın. Bu Türkiye de olabilecek bir şey mi?
10 Yorumla
1 yılAşk boşamaz
Bu menfaate girer
Ama aşkta kandirir00 Yorumla
1 yılÖzellikle kadınların yorumunu okumaya geldim burdakilerin libidosuna güvenirim ben 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Libidosi düşükse benden kaynaklıdır eşinin libido kaynağı sensindir sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılEşimi sadece yatak macerası olarak seçmeyeceğim için yanıtım hayır.
00 Yorumla
1 yılBoşanmam iyi biriyse karakter olarak çok iyiyse Boşanmam
04 Yorumla- 1 yıl
Keşke herkes böyle senin gibi iyi düşünceli olsa yorumlarını takip ediyorum Çok pozitif bir kişiliksin 😇
- 1 yıl
Ya ya
- 1 yıl
Öyle yalan yok
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılYıllar önce boşanmam gerekirdi uyuz karıdan, büyük hata ettim.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yok o evde durur başka kadınlarla fingirderiz boşanıp masrafa girmeye gerek yok 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl2 tane evli kadın bu sebebden aldatıyor çevremde haftada bir oluyormuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıldüşük libido isteksiz ve mutsuz sekste diğer tarafın gözü dışarı kaymaya başlar
10 YorumlaKarım cilve yapacak tabi ki yaşayacağım şeyleri karımla yaşayacağım yoksa dışarı kayar gözler evlilikler bu yüzden bozuluyor utanmayın artık karı kocalıkta cinsellik oyunlarından
10 Yorumla
1 yılboşanmam ama yanımda düşemez ki
30 Yorumla
1 yılgenelde kadınlarınki düşük olur erkekler hep yüksek hep hazır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Umarim öyle bir sey olmaz ama muhtemelen evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılOlmasın mumkunse kuma getiririm 🤣
10 Yorumla Boşanma değil de pek hoş olmazdı
11 Yorumla- 1 yıl
Ilişki Peki sence ayakta tutan duygusal birliktelik midir yoksa bedensel birliktelik midir
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Seversembosanmamamasyada
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Bilemiyorum ki evli değilim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılBoşanmam ama üzülürdüm
10 Yorumla Yani aşırı düşük olması Tabii ki problem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSürekli konuşurum bu durumu
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sıkıntı olur ama bunu aşarız diye düşünüyorum.
10 Yorumla
1 yılKriterlerim arasında libido yok
10 YorumlaKriterlerimde libido bidon vs yok
10 YorumlaOnce bi evlenmem lazim😀
00 Yorumla
1 yılÖlçüm yaparız evlenmeden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılİstekli değilse zaten sevmiyordur
00 Yorumla
1 yılDüşük biri beni mutlu etmez
00 Yorumla
1 yılLibidosu çok yüksek olmalı bence
61 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum boşanma sebebim 🥲
Gizli Üye(25-29)1 yılhayır ben yükseltirim onu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYükseltmek için elimden geleni yaparım
10 YorumlaEvleneceğim kişinin de libidosu bana yakın olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖyle slk yoktur umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCekilmez hic bosarim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılboşanmam libidosunu yükseltirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılBoşanmam dışarıda hallederim işimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZorlanırım tabiki
10 Yorumla
1 yılDüşük ama boşanmıyorum 💁🏻♀️
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılBoşamam yükseltirim
10 Yorumla - Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar