çok iyi anlaşıyorsunuz ama cinsellik konusunda kötüsünüz. görünüşü de güzel. seks zayif. ne yapardiniz
Eşinizle cinsel uyumunuz olmazsa boşar mısınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yani esimle anlasiyorum cok iyi birisi anlayisli seviyorum da asigim da sirf orada bi yamukluk var diye butun bu guzellikleri evliligimi neden cop edeyim Allah askina akil var mantik var. Kim sorun yasiyorsa bi guzel beraber gidersiniz nereye gidiliyorsa tedavi taktik maktik ne gerekiyorsa alirsiniz bir sekilde halledersiniz, yani millet oyle bi olmus ki ilk once cinsellige bakiyor bu adam/kadin 5dk mi suruyor 30dk mi ona gore bir sonraki adima geciyorlar, ben daha ne diyim yani...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yani esimle anlasiyorum cok iyi birisi anlayisli seviyorum da asigim da sirf orada bi yamukluk var diye butun bu guzellikleri evliligimi neden cop edeyim Allah askina akil var mantik var. Kim sorun yasiyorsa bi guzel beraber gidersiniz nereye gidiliyorsa tedavi taktik maktik ne gerekiyorsa alirsiniz bir sekilde halledersiniz, yani millet oyle bi olmus ki ilk once cinsellige bakiyor bu adam/kadin 5dk mi suruyor 30dk mi ona gore bir sonraki adima geciyorlar, ben daha ne diyim yani...
Boşanmıyorsun aldatacaksın
Önce isteklerini söyleyeceksin ona göre davranacak
Yapamıyorsa olamıyorsa kusura bakmasın o zaman
Devam ederdimm. ve onu alistirmaya calisirdim.. fantâzilerde de hosuna giden ona zevk vereni yapip alistiracak
Boşardım ancak boşanmak istemezse aldatılabilir.
Karşılıklı tatmin problemi yaşıyorsak, en doğrusu boşanmak
Boşanırım. Kimse laf ebeliği yapmasın. Cinsellik yoksa evlilik sarsılıyor.
boşamam her gün başka kadın s*kerim eve öyle gelirim
Bir kadın cinsellikden kötü olamaz erkek olursa olur diye düşünüyorum bu soru kadına sorulmalı
Evliliklerde bir süre sonra o cinsellik zayıflıyor zaten ister istemez
Eşimle ten uyumumuz yok. Bu normal hayatta gerginlik yapıyor ama 11 yıldır idare ediyoruz
Hayır masrafı kurtarmaz düğün nafaka 500 k desen mantıklı değil
Neden uyuşmuyoruz önce onu anlamak lazım
Yıllar önce boşamış olmam gerekirdi, hata ettim.
denemeden mi almışım?
uydururuz bir şekilde rahat ol
zor yürür ya olmaz yani seks bambaşka
Vitrine koyar seyrederdim
Ya aldatılır ya boşanılır
Nasıl yani
hemen saniyesinde
Bu özel konu
Senni bosadimi esin?
Hayır ama başkasının karısına pom pp larım
İlerlemezdi
Cinsellik önemli