Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkeğe cinsel ihtiyacını belli etmenin en sağlıklı yolu açık iletişimden geçer çünkü ima etmek ya da susmak çoğu zaman yanlış anlaşılmalara neden olabilir önce duygusal bir bağ kurmak ve onunla arandaki güveni hissetmek önemli olur onu kırmadan yargılamadan sadece ne hissettiğini ve neye ihtiyaç duyduğunu yumuşak bir dille anlatabilirsin mesela seni arzuladığım zamanlar oluyor birlikte olmak istiyorum dediğinde hem dürüst hem de nazik bir yaklaşım olur beden dilinle de bu isteğini gösterebilirsin göz teması kurmak ten teması başlatmak daha yakın olmak istemek gibi küçük ama etkili işaretler de onu harekete geçirebilir bazen bir dokunuş bir öpücük ya da ses tonundaki bir değişiklik yeterli.
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayO karşındaki kişiye bağlı tamamen
025 Yorumla
Soran10 aynasıl yani
- 10 ay
Cinselliğe bakış açısını bilmen gerek
Soran10 ayuzun süredir ondan bi temas gelmedi. Ben bişeyler yapmak istiyorum oda açılır belki ne yapabilirim kendi açımdan?
- 10 ay
Yani şimdi şöyle bu çevrenden birisi ise hiç girişme derim. Çünkü aranız iyi olsa bile bazı erkekler bu durumlarda kadınların yine de adını çıkartmaya çalışıyorlar. O yüzden zihniyetini bilmen önemli.
Soran10 ayzaten erkek arkadaşım sorun olmaz yani. Zihniyet derken ne demek istedin
- 10 ay
Yani hiç daha önce cinsellik hakkında konuşmadınız mı, önce bunun hakkında fikirlerini öğrenmen gerekiyor. Kaç yıllık sevgilisi olup da yine de sırf cinsellik konuşuldu diye sevgilisinin adını çıkarıp dedikodusunu yapan erkekler var. Hatta hamile bıraktı diye sanki sevgilisi başka biriyle olmuş gibi anlatan ezikler bile var. Bilemiyorsun yani.
Soran10 aykonuştuk istiyo ama adım atmıyo bende anlamadım. Güveniyorumo yüzden ben bi adım atmak istiyorum ama ne yapıcağımı bilemedim ya nasıl yaklaşabilirim
- 10 ay
Neden adım atmadığını düşünmek gerekiyor belki de korktuğu tabular ya da başka bir şey var
- 10 ay
Bunu da açıkça sorabilirsin
Soran10 ayçekingen biraz anlıyorum bunu. başbaşa kalırsak temas etsem nasıl olur sence
- 10 ay
İstekli gibi duruyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum ama ufaktan başlamak daha önemli. İlk seferde çok ileriye gitmemeye çalışırsın ve tepkisini ölçersin.
Soran10 ayufaktan derken ne kadar ileri gidebiliriz
- 10 ay
Yani önce bi öpersin bedenini onun bedenine yanaştırırsın değdirirsin falan
Soran10 aydevam etmek isterse ne yaparsam iyi olur
- 10 ay
Bence her şekilde ileriye gitmemek daha mantıklı. Mazallah hamilelik falan da olabilir yoksa.
- 10 ay
Daha ileriye gitmek istiyorsanız cinsel konuda da bilgili olmanız gerekiyor. Gerek hamilelik gerek hastalıklara karşı. Özel bir yer tutacaksınız güvenliğinden nasıl emin olacağınızı da araştırmak gerekiyor.
Soran10 aykorunmadan yapmam zaten. o anda isteğim çok artarsa bırakırım galiba kendimi
- 10 ay
Evet bırakma ihtimali de var o yüzden hazırlıklı olmak gerekiyor
Soran10 aykendime nasıl hakim olabilirimki çok sulanırsam
- 10 ay
Olamazsın bence bilmiyorum
Soran10 aysen yaşadın mı cinsellik daha önce
- 10 ay
Evet
Soran10 ayben yaşamadım o anda çok mu isteklenip sulanırım sence
- 10 ay
Bilemem ben de tam tersi olmuştu
Soran10 ayay nasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
10 ayTemas ederek
06 Yorumla
Soran10 aynasıl başlamam lazım mesela
- 10 ay
Yakın olmak el teması yapmak yani
Soran10 aybundan nasıl cinsellik anlayabilirki
- 10 ay
Önce kendisi tahrik olmaya başlar sana yanasmak ister çünkü
Soran10 ayistemezse ne yapmam lazım
- 10 ay
İster erkekler canım
Gizli Üye(18-24)10 ayyanlis anlamasın ne